Слънчо, радвам се, че всичко е ок

Рени, педката ни каза, че лук може да се слага при зеленчуците при варенето, а после се маха преди пасирането.
Лала, направо са за утрепване тия доктори и сестри...затова очите и ушите ни трябва да са на 100.
Нан, аз като забравя нещо и звъня да питам, че за какво им се плаща на лекарите, а
Нашият хемоглобин беше 111 и казаха, че е напълно в норма.Днес щурмувах магазините и купих подарък на нашия тати тъкмо си мислех, че ще остане без нищо горкия - парфюм, в който аз се влюбих
Той (татито) се връща утре от Боровец, където работи сега и толкова се радвам...не сме се виждали от 3 седмици. Утре се местим и в новата къща и аз днес му оставих подаръка на масата, заедно с една кутия бонбони Lindt и една бутилка хубаво бяло вино и ще го изненадвам...А, и си смених прическата вчера...та да видим какъв ще е резултатът
Три дни се вихря в кухнята, за да скопосам вечеря за празника...дано да ме оценят подобаващо 
Тъй като нямаме интернет там още може няколко дни да ме няма, но като си прекараме ще ви пиша веднага....ОБИЧАМ ВИ!!! И весело изкарване на празника

!

Пилешкото го прие от раз
Мислиш ли да сменяш педито или да...
сестрата?
Между другото аз следвах в Бургас и още ми тупка сърцето, като чуя за този град.
по случай Свети Валентин аз нямам брат 

празник на всички !

А мъжът ми пък той в началото даже не разбираше какво толкова е станало и после като му се изясни, пребледня и само повтаря "Какъв глупак съм! Какъва глупак!"

.