Пубертетът при момчетата - тема 16

• 45 200
  • 769
  •   1
Отговори
# 585
За пръв път пиша в темата,  много сте полезни.
Младежът ще става на 13 през октомври, 7 клас. Любимата ми тема сте коментирали- ръст 180. (Баща 197, аз 175 см.) 😀

# 586
Моят хубавец ще ходи на екскурзия. Не искал баща му да го изпраща на рейса. 16 годишен.
Вие как сте в това отношение.

# 587
Оставям ги сами да се оправят щом искат.

# 588
Моят хубавец ще ходи на екскурзия. Не искал баща му да го изпраща на рейса. 16 годишен.
Вие как сте в това отношение.
Как да сме?
Ако иска да ходи сам до рейса…прав ми път. На 16 предполагам че ще се оправи.
Ако проблема е, че двамата не могат да се разберат…..да се оправят, аз няма място в тяхната дискусия.
Нашият 14 годишен е мързелив в това отношение, мрази да влачи багаж и все се пазари някой да го закара до някъде. Където и да го карам не вися да го чакам. Оставям го и тръгвам. В 7 клас на автобус за екскурзия за 4 дни, видях майка и син, които се прегръщаха все едно младежа заминава за 1 година.
Та всяко нещо с времето и мястото Wink

# 589
Нямат проблем двамата. Искаше да го закара, да не мъкне багажа.
Срам го било, голям бил. Но това му е първа екскурзия като голям, преди ги изпращахме.
Естествено, че няма да се прегръщат.
Явно вече имаме младеж Laughing

# 590
На 14 и пак си го прегръщам. И мен мама като ме изпраща си ме прегръща, нищо, че съм на 54

# 591
Не виждам нищо лошо да се прегръщат майка и дете, независимо на колко години са.
Аз го прегръщам вкъщи само, за да не е  пред приятелите му, но намирам за много мило да се прегрърнат майка и дете, дори и навън.

# 592
Да мило е, ако не прегръщаш младежа в рамките на 10 минути. Ако не се поклащаш артистично в ляво и дясно. И ако това не се случва пред натоварен автобус с 40 тинейджъри, между които е и гаджето на младежа.
Малко, множко ми дойде на мен Wink

# 593
Щом за младежа няма проблем,ти като какъв арбитър го оцени?

Аз лично не бих го поставила в такава ситуация, но щом за хората си е ок, за мен също...

# 594
Е моят не иска да го приближавам даже🤷🏻♀.А навън ако може да не се познаваме.Онзи ден на спирката ме подмина и се качи най-назад в автобуса.Страшна работа.🤷🏻♀🤦🏻♀😀

Последна редакция: нд, 22 сеп 2024, 23:42 от ДХ3

# 595
Щом за младежа няма проблем,ти като какъв арбитър го оцени?

Кой каза че младежа няма проблеми?
Възпитано дете, чака майка му да се сети.
Не я ругае и не я бут пред целият випуск. Това не значи, че му е приятно.

Та го оцених като страничен наблюдател.
Ако някой седи и псува в центъра на магазина и продавача не реагира, вие няма да го оцените така ли?
Не ми отговаряй Wink въпроса е риторичен. То във форума всички са адски либерални и разбиращи.

# 596
Не виждам защо се изказваш за чужди деца и прегръдки. Още повече как се е чувствал младежа.... да, може и да му е било неудобно, ама може и да не е. Лично ли ти каза, че просто чака майка му да се сети? Няма толкова възпитани тийнейджъри, които да търпят нещо, което не им е приятно, еле пред приятелите. Така че твоята оценка си е лично твоя, но субективна.

Не виждам какво либерално и разбиращо има в изказването ми. Както казах, аз не прегръщам моя публично, но не ми пречат чуждите прояви на чувства.

# 597
Да си призная честно, ако ме подмине и се направи, че не ме познава, ще съм много обидена.

# 598
Моят с удоволствие дава да го прегръщам и целувам пред други хора, включително пред училището. Но аз винаги преди това питам дали може. И за да предотвратя някакви недоразумения - не го водя на училище, моят офис се намира на 500 метра от училището, на същата улица, и когато работя от офиса, примерно веднъж в седмицата, излизаме заедно сутрин. Като цяло синът ми няма проблем с това какво мисли или ще си помисли някой. Например винаги когато ще спи извън вкъщи, мъкне плюшена играчка, включително на училищните екскурзии. На предположението ми, че някой може да му се подиграва, ми отговори, че никой нямало да му се подиграва, а дори да го направи, това изобщо не го интересува.

Тази година му е първата в гимназията и направо ми изглежда като бебе спрямо батковците и каките от по-горните класове. А не е никак малък - 160 см на 45 кила горе-долу.

# 599
Да си призная честно, ако ме подмине и се направи, че не ме познава, ще съм много обидена.
Такъв момент минава, не мога да го пресирам, познавам си детето.Знам как се чувства в момента к предпочитам да не го карам да се чувства още
по-зле.Не че ми харесва, но понякога се налага да действаме спрямо ситуацията.
По-важното е,че ме търси да споделя, иска ми мнението по различни теми, търси диалог с мен.Другото ще мине.Все пак ми е втори пубер.😀

Общи условия

Активация на акаунт