БЯЛ СПИСЪК за майстори по всякакви ремонти - 2

• 67 584
  • 694
  •   1
Отговори
# 450
Моля за препоръка на фирма/бригата за основен ремонт в София. Благодаря!
АК Строителни ремонти
Изключително коректни, работят перфектно без забележки.

# 451
  • София
Здравейте, търся надеждни майстори за ремонт на покрив. В момента е с керамични керемиди и сме се насочили към смяна с метални. За момента не мога да попадна на хора, които да вдъхват доверие, затова разчитам на препоръки. За област Пазарджик става въпрос.
Имам препоръка за майстор от гр. Пещера, но защо искате да сменяте керамичните с метални? По-добро от качествените керамични керемиди няма - не само естетически ами и като издържливост във времето.

# 452
Някой би ли препоръчал майстор, който да оправи наклона в банята, след което да монтира душ кабина? В момента не може само монтаж да се извърши, понеже има наклон, а сифонът около душа не е подходящ за корито.
Звънях на няколко майстори от препоръчаните на страница 1, но двама вече ме отрязаха (предварително бяха ок, но като наближи датата да започват им излиза неотложна работа, даже здравословни проблеми), другите също очаквам да не започнат, та... моля за съдействие.  За София става дума

# 453
Аз май не се сещам как може да се оправи наклон, без да се направи изцяло пода наново.
Все пак питайте още майстори, поне да дойдат да погледнат дали бива да се направи такова нещо.

# 454
Аз май не се сещам как може да се оправи наклон, без да се направи изцяло пода наново.
Все пак питайте още майстори, поне да дойдат да погледнат дали бива да се направи такова нещо.

А, то при всички случаи трябва да се изкъртят плочките в момента, да се измаже и оформи наклон към нов сифон и тогава нови плочки и душ кабина. Наясно съм за това. Проблема е, че не попадам на сериозни майстори. Не е спешно и като ми казаха 2 месеца да чакам съм ок, но след 2 месеца да ми кажат да си търся друг майстор е скандално, При положение, че сме комуникирали през този период на изчакване и нямаше индикация за откази...

# 455
Обадете се на Ивайло - тел. 0888584051. Моят майстор, от когото съм много доволна, работи с него. Ивайло му организира огледи, графици и всичко, той само работи, и то перфектно. Откакто той го организира, няма такива недоразумения с подреждането на ангажиментите, както се е случило при вас. Нормално е майсторите да нямат мениджърски умения.

# 456
  • Варна
Здравейте, нужна ми е препоръка за електричар за смяна на ел.табло.  За Варна.
Силно се надявам на коректен човек, моля! Уговорката ни с досегашния ел. техник пропадна.
Как съществуват тези бизнеси не проумявам?! Каниш ги, след оглед, оферта, съгласие и ..днес, утре, другата седмица...и сега..отивал на ваканция..

Последна редакция: ср, 09 юли 2025, 10:23 от ЛюбОff

# 457
Здравейте, нужна ми е препоръка за електричар за смяна на ел.табло.
Силно се надявам на коректен човек, моля! Уговорката ни с досегашния ел. техник пропадна.
Как съществуват тези бизнеси не проумявам?! Каниш ги, след оглед, оферта, съгласие и ..днес, утре, другата седмица...и сега..отивал на ваканция..
За къде? Кой град, село?

# 458
  • Варна
Редактирах. Варна.

# 459
Има и по-зле един хубавец мебелист препоръчан от белия списък тук дойде сглоби накриво един шкаф взе си парите и ме блокира ,а имахме уговорка да сглоби още няколко мебели.

# 460
Има и по-зле един хубавец мебелист препоръчан от белия списък тук дойде сглоби накриво един шкаф взе си парите и ме блокира ,а имахме уговорка да сглоби още няколко мебели.
Казвай кой е, да не го търсим?

# 461
Аз писах и тогава,но още си стои в списъка-това е хубавеца дето един скрин не може да сглоби правилно.
Сглобяване на нови мебели,  поправка на стари мебели, ВиК дребни ремонти 0888639911 – Петър

# 462
  • SF
Сложете го в списъка Анти. Може и тук да има на първа страница списък с неподходящи майстори. Някой го е препоръчал или сам си е писал похвали и двама-трима се подлъгват.
Не е лошо да има и списък, от който да бягаме, въпреки заглавието на темата.

# 463
# 464
Търся майстор/фирма за боядисване на дървени интериорни врати - за Варна.

Общи условия

Активация на акаунт