БЯЛ СПИСЪК за майстори по всякакви ремонти - 2

• 59 124
  • 614
  •   1
Отговори
# 345
Бихте ли ми препоръчали майстор или фирма за боядисване на две стаи и кухня, има изкъртено от смяна на врати. В коридора мисля да сложа от плоскостите, които имитират тухлички.
За кой град става въпрос. Мога да препоръчам за София🙂

# 346
Бихте ли ми препоръчали майстор или фирма за боядисване на две стаи и кухня, има изкъртено от смяна на врати. В коридора мисля да сложа от плоскостите, които имитират тухлички.
За кой град става въпрос. Мога да препоръчам за София🙂
Да, забравих да уточня, за София.

# 347
Трябва ми майстор, който да сложи нова изолация върху част от покрив на блок във Велико Търново. Старата вече пропуска. Може ли координати. Бих искала да видя негова свършена друга такава работа от доволни клиенти. Етажна собственост е сградата.

# 348
Здравейте, тук ли е темата да ви питам - за входна врата от тротоара към ателието, с размери по поръчка. Защото е нестандартен отворът. Питах в 2-3 сайта, нямали. ? Мерси

# 349
  • софия
За София имам човек, който прави врати по поръчка (не съм го ползвала от около 5 г. и не знам дали продължава да се занимава с това, но беше коректен и точен).

# 350
  • софия
Здравейте, за София/ район до пазара Д . Петков/ ,някой да препоръча ел техник за преместване на два контакта по- нагоре с 15 см. Ще се ползва същото окабеляване.
Търся и майстор за фина шпакловка- ново строителство

# 351
  • София
Здравейте, тук ли е темата да ви питам - за входна врата от тротоара към ателието, с размери по поръчка. Защото е нестандартен отворът. Питах в 2-3 сайта, нямали. ? Мерси
Каракашев правят врати по размер на клиента.

# 352
  • София
Здравейте, за София/ район до пазара Д . Петков/ ,някой да препоръча ел техник за преместване на два контакта по- нагоре с 15 см. Ще се ползва същото окабеляване.
Търся и майстор за фина шпакловка- ново строителство

Звъняхте ли вече на някого от списъка?

https://bg-mam.ma/p/1642846/47816500

# 353
  • София
Здравейте,
входна врата за къща дали скоро някой е правил? За гр.София.
Много благодаря и успех на всички 😊

# 354
  • София
Коко-Ми, нестандартен размер ли е?
На нас но предстои, но сме се насочили към такава с прекъснат термостат, от ПВЦ дограма и съответно ще ни я прави фирмата, която изработи дограмата.
Проучвах и дървена врата, дъб или бук, но е много скъпа за нас.

# 355
Не те ли е страх, че ПВЦ/алуминиевата, не е достатъчно надеждна?
Аз съм се ориентирала до към 1000 лв дано стигнат. Моето помещение е по-закътано и се минава през двор, и все пак ме е страх от обикновените врати (те са все едно както на банята, нали такива имаш предвид?)

# 356
  • София
Достатъчно надеждна е отвсякъде Simple Smile
Ако имаш предвид проникване с взлом, в една къща по-лесно се влиза през огромните витрини-прозорци, отколкото през вратата.
Ето от този тип ще е нашата, отворът е по-голям. Както писах, тя е с изолация, има и система за заключване. Ориентировъчната й цена е около 2800 лв. Дървените са около 5500-6000 лв.

# 357
  • София
Коко-Ми, нестандартен размер ли е?
На нас но предстои, но сме се насочили към такава с прекъснат термостат, от ПВЦ дограма и съответно ще ни я прави фирмата, която изработи дограмата.
Проучвах и дървена врата, дъб или бук, но е много скъпа за нас.

Размерът е 100 х 200 см

# 358
  • София
Значи е стандартен отвор и може да си сложиш готова входна врата по избор.
Много са фирмите в София, не е необходимо да се прави по поръчка.
За всяка фирма има + и - мнения. Наскоро съсед слага от Doorman, вратата и монтажът изглеждат добре, около 1000 лв всичко.

# 359

Общи условия

Активация на акаунт