БЯЛ СПИСЪК за майстори по всякакви ремонти - 2

• 58 888
  • 612
  •   4
Отговори
# 375
  • София
Вижте списъка в първия пост. Звъннете, може да има някой свободен тия дни.

# 376
Препоръчайте ми майстор за подмяна на щрангове в баня и какви са им цените горе-долу за труд, защото някои много се засягат като ги питаш преди да започнат работа, все едно е без значение, първо да започнат, пък колкото ти кажат - толкова.

# 377
  • София
Здравейте!
Препоръчайте ми моля фирма която  прави замазка на  апартамент

# 378
Не мога да повярвам, че говорим за един и същи майстор. Аз съм изключително доволна от Илиян, намерих го тук в групата, направи цялостен ремонт на апартамента за месец и половина и се нанесохме. Всичко беше перфектно, помогна ни и с много ценни практични съвети за ремонта, което ни спести пари.

А до авторката, странно как се лепят плочки, ако се работи само по 40минути. 

Не знам кой е останал доволен от този човек, но влизам специално, за да предпазя бъдещи потърпевши от меко казано несполучливата му работа.
Изключително муден, работи по 40 мин до 1 час дневно. Всичко, което направи имаше нужда от поправка, фугите на плочките не съвпадат, с различна дебелина са, плочките са криви, шпакловката е…без коментар.
В момента трябва да идва друг майстор, който да поправи грешките на Илиян.
Единственото хубаво, което мога да кажа за него е, че си тръгна с достойнство и не е претендирал за повече пари, отколкото ние му предложихме за “свършената работа”. Вероятно той също знае, че всичко, което направи е под всякаква критика, некадърно и без капка старание.
Дано не се заблуждават повече хора и този човек намери призванието си в друга професия, защото майсторството не му е сила.

Препоръки за майстор за шпакловка за град Варна. И цени ако е удобно.

Мерси

Илиян 0882129567
Не само шпакловка, но и цялостни ремонти.
Всеки в групата, на който го препоръчах, остана доволен. Беше в списъка с препоръчани за Варна, сега не знам защо не фигурира.

# 379
Препоръчайте ми човек за обръщане на первази и довършване на малко помещение. Може да се обърнат с гипсокартон или мазилка нямам претенции - за Пловдив.

От своя страна мога да препоръчам за врати с две ръце едно момче - Йордан 0877138018. Работи с няколко магазина и предлага много добри цени и условия. - за Пловдив.

Последна редакция: ср, 23 апр 2025, 11:53 от Wifey

# 380
В кой град работи Йордан?

# 381
Здравейте,

Някой използвал ли е услугите на фирма "Нов таван" ? Дадоха ми добра цена за изработка и материали, както и срок от 2 седмици за монтаж на опънат таван. Толкова добре ми прозвуча, но отдавна не вярвам на думи и реших първо да потърся и друго мнение.

# 382
В кой град работи Йордан?
Ползвала съм за Пловдив, не знам дали работи и в други градове.

# 383
Правим частичен ремонт и той трябваше да залепи плочки на пода под бъдещата душ кабина и на гърба на кухнята.
Работата, която той свърши за месец, беше развалена и направена безупречно от друг майстор за 1 седмица.

За съжаление се наложи да се разкопае и стената в кухнята, където беше изкарал ел. изводи за уредите, защото не беше съобразил натоварването на мрежата при включване на няколко уреда едновременно.

Избрахме го точно заради ценните съвети, които изглеждаше, че дава, когато дойде на оглед.

Дано повече хора, които са избрали да работят с него, споделят вашия опит, а не моя, защото работата с Илиян ни костваше много време и пари.

Не мога да повярвам, че говорим за един и същи майстор. Аз съм изключително доволна от Илиян, намерих го тук в групата, направи цялостен ремонт на апартамента за месец и половина и се нанесохме. Всичко беше перфектно, помогна ни и с много ценни практични съвети за ремонта, което ни спести пари.

А до авторката, странно как се лепят плочки, ако се работи само по 40минути. 

Не знам кой е останал доволен от този човек, но влизам специално, за да предпазя бъдещи потърпевши от меко казано несполучливата му работа.
Изключително муден, работи по 40 мин до 1 час дневно. Всичко, което направи имаше нужда от поправка, фугите на плочките не съвпадат, с различна дебелина са, плочките са криви, шпакловката е…без коментар.
В момента трябва да идва друг майстор, който да поправи грешките на Илиян.
Единственото хубаво, което мога да кажа за него е, че си тръгна с достойнство и не е претендирал за повече пари, отколкото ние му предложихме за “свършената работа”. Вероятно той също знае, че всичко, което направи е под всякаква критика, некадърно и без капка старание.
Дано не се заблуждават повече хора и този човек намери призванието си в друга професия, защото майсторството не му е сила.

Препоръки за майстор за шпакловка за град Варна. И цени ако е удобно.

Мерси

Илиян 0882129567
Не само шпакловка, но и цялостни ремонти.
Всеки в групата, на който го препоръчах, остана доволен. Беше в списъка с препоръчани за Варна, сега не знам защо не фигурира.

# 384
  • на бюрото
Здравейте! Може ли препоръки за майстор, който да изгради баня и да ремонтира тоалетна в къща около Брезник. Отделно ми трябва майстор за слагане и свързване на камина с въздушна риза в същата къща. Благодаря!

# 385
Здравейте,

ако някой има мнение за работата на Гавраил (Гиго), майстор по бани и тоалетни в София, моля нека го сподели.
Впечатлението ми от човека досега е добро, но тъй като настоява да променя неща, които не съм предвидила да променям, искам да съм сигурна, че си разбира от работата.

Колкото до
Здравейте! Може ли препоръки за майстор, който да изгради баня и да ремонтира тоалетна в къща около Брезник. Отделно ми трябва майстор за слагане и свързване на камина с въздушна риза в същата къща. Благодаря!
, имам някакъв спомен, че Станислав (инфо за него - на първата страница) е от Брезник, но не знам кои дейности от нужните за вас може да извърши той.

Последна редакция: ср, 30 апр 2025, 08:53 от Аметист

# 386
  • София
+359899193976 Станислав .Той е от Брезник

# 387
Здравейте Simple Smile
Ползвали ли сте фирма за строителен надзор за извършване на оглед и препоръки как да се осъществи по-сложен ремонт и съответно на осъществи след това контрола? Ако да, коя фирма бихте препоръчали за град София?

# 388
  • София
Katje, фирмите по строителен надзор са пълна проформа. Казвам го с пълна убеденост, защото не само нашата (строим) е такава.
Познавам задочно един много компетентен човек - Радослав Козарев се казва. Може да влезеш в групата във ФБ "Форум за строителство и ремонти" и ще ти излезе. Човекът е даже краен педант, но наистина много разбира от строителство.

# 389
Здравейте,
Надявам се, че нямате против, но питането ми е дали имате лични впечатления от фирма (да не е майстор лице) Валдом за изработка на кухни по проект? Колега ми показа тяхната кухня, дизайна и цялостния облик не е моята, но кухнята им е права, 3м с долен и горе ред и вградени уреди е струвала 3 000 лв.
Кухнята е правена миналата година по поръчка 2024г.

Общи условия

Активация на акаунт