БЯЛ СПИСЪК за майстори по всякакви ремонти - 2

• 67 438
  • 693
  •   1
Отговори
# 480
  • SF
Какво толкова има за правене,че викате толкова фирми и майстори?Идват 7 човека примерно и всеки ви обяснява какво трябва да се направи и никой не ви устройва?:Единствено,  което ми хрумва е, че търсите някаква ваша си цена примерно. Ако е така, не виждам защо се оплаквате. Това може до продължи до безкрай. Не е ок за нито една от страните според мен.

Аз имам за правене стени, тавани, които имат шпакловка, но трябва да се направи по-фина и да се боядисат. Имам за правене кухня и смяна на контактите в апартамента.
Идват, дават някакви цени и срокове, които не ме устройват. По телефон се разбираме едно, на огледа става по-различно. И така се събират 7 пъти и 7 човека.
А не, защото ремонтирам Версай и искам стени с камъни Сваровски, радиеви огледала по таваните и т.н.
То така започва и на мене да ми звучи. Като платих 1700 лева за 5 грозно измазани стени без боя, да видиш как останалите стени ще ги прави някой 8-ми майстор.

# 481
Някой на скоро изнасял ли е много строителен боклук? Ако да, ще помоля за препоръка за фирма. Имаме да изнасяме около 30 торби, които са тежки, има вътре доста тухли и така нататък. Някои от тях ще трябва и да се свалят до долу, други са вече свалени.

# 482
  • In the land of Never Never
Здравейте,
Извинявам се, че пиша в темата на белия списък, но се надявам повече хора да видят това. Напоследък виках няколко майстора и фирми да решим един казус.
Всички искаха по 50-60 лв за оглед, някои дадоха безумни идеи, други двама като се стигна до съгласие от наша страна и време за работа спряха да си вдигат телефона.
Осъзнах нещо важно- това са хора, които само ходят по огледи и събират таксите си! На ден по няколко глупака като нас и 200-300лв в джоба ! Защо им е да работят?!
Фирмата Р строй направи това, след като предложиха ненужно къртене на нови стени и подове. Имат реклама по радиото дори! Другия такъв се рекламира като Домашен майстор - Красимир. Няма касов бон разбира се. Нямам контакт на другите двама, но ако намеря ще споделя.
Нямам думи!
Според мен, в много случаи е достатъчно да направиш снимки на тази част от жилището, която има  нужда от някакъв ремонт, да си напишеш какво искаш, и да ги пратиш по вайбър. Може би не за всички видове ремонти е достатъчно, но за доста неща става и така, и да получиш оферта. Ако нещо възникне неочаквано, това ще е ясно и на двете страни, и да се съгласува промяна в цената. За цялостен ремонт разбира се, може да е трудно да се прецени всичко, но за отделни неща, е ОК.

# 483
Търся за София фирма за цялостен ремонт.
Има ли някъде в темите инфо за това?

# 484
Здравейте,

Търся майстор за монтаж на така модерните вече полиуретанови первази/летви на стени. За София става въпрос.

Имам една оферта, но ми се струва висока. Имате ли идея каква е цената за монтаж на линеен метър?

# 485
Проверих няколко фирма за ремонт. Или сумите са високи или искат пари на ръка. В чуденка съм какво да правя. Как се намира свестен майстор/ бригада?

# 486
Проверих няколко фирма за ремонт. Или сумите са високи или искат пари на ръка. В чуденка съм какво да правя. Как се намира свестен майстор/ бригада?

Никак, ние поне не можахме да намерим и мъжа ми прави ремонта, но е малък поне. Мисля, че добрите майстори вече са заети с работа, особено лятото. Може би септември, октомври като преходен сезон някой евентуално да се освободи. ЗА какво помещение ви трябва и къде търсите майстори? Аз търсих в Daibau.bg, но от 5 които се обадиха, никой не дойде, а искаха бая пари и казахме, че сме ок. Въпреки това не си спазиха обещанието, може би защото поискахме договор и да получим фактура/ документ за ремонта. Но при положение, че даваме пари мисля, че това абсолютно нормално условие,

# 487
Много рядко ще се намерят майстори, които да дават фактура. Договор по-може, но пак не винаги. Преди много години правих основен ремонт, доста голям, с фирма. Имахме договор с описание и вноски, но не и фактура. Даже вече не си спомням дали в договора фигурираха повече данни за фирмата. Но, свършиха добра работа, а дали са ми взели повече пари, сигурно, но за мен беше важно да ми свършат работа от "А до Я" по апартамента.

# 488
  • София
+359887370952 потърсете Денчо

# 489
Здравейте, моля ви за препоръка и впечатления на фирма за външна топлоизолация. За град София.

# 490
Здравейте,

Предстои ни цялостен ремонт на ново жилище. Намерихме човек, който ще направи банята (плочки, замазка, хидроизолация), даде ни много добра цена, но той не прави ВИК, а ще имаме малко преправки спрямо заложеното от инвеститора и искаме да се поставят вградени структури, линейни сифони и т.н. Та, можете ли да ми дадете препоръка за човек, който прави такива неща.

# 491
  • София
etiopa, а как да разберем къде е това жилище? Сандански, Силистра, Видин или Резово? Wink

# 492
etiopa, а как да разберем къде е това жилище? Сандански, Силистра, Видин или Резово? Wink

За София става въпрос, извинявам се, че не уточних.

# 493
  • София
А проверихте ли ВиК майсторите от списъка, никой ли не е свободен?

# 494

Благодаря за изчерпателната информация!

Някой ползвал ли е услугите на Асен (Dreamer) – покриви, водосточни тръби?

Благодаря!

Общи условия

Активация на акаунт