БЯЛ СПИСЪК за майстори по всякакви ремонти - 2

• 67 350
  • 692
  •   1
Отговори
# 510
Здравейте, бихте ли ми препоръчали човек, който се занимава с дограма ПВС и алуминиева.
Искам да ми оправи механизма на един прозорец и отделно друга консултация.

# 511
От 1-ва страница - Евгени - отзивчив и добър-

Евгени 0898648571 (zvanche, Alia1, MayBach, jfjallen, ogi_reduta) – ремонт на PVC и алум. Дограма

# 512
От 1-ва страница - Евгени - отзивчив и добър-

Евгени 0898648571 (zvanche, Alia1, MayBach, jfjallen, ogi_reduta) – ремонт на PVC и алум. Дограма
Благодаря ви

# 513
  • София
В момента правим баня и настилки. Като приключим, с разрешение на майстора, ще дам инфо.

# 514
Здравейте,
Някой ползвал ли е услугите на мебелист Building Blocks Ltd София за обзавеждане на апартамент?

# 515
Здравейте, търся човек с камион с кран за превоз на дървен материал.
Материала ще е около 4 тона и ще бъде превозен в близост до София.

# 516
  • София
Versace_, камиончета с кран имат строителните борси. Вижте къде има в или около селото. Най-бързо ще получите инфо, ако влезете във ФБ групите на селото и общината.
За общ. Горна Малина мога да дам насоки.

# 517
  • София
Здравейте,

Налага се да намеря майстор, който да изравни нивото на пода под касата на входната врата. Ще се монтира винил след това отгоре.

Моля ви за съвет и в случай, че сте ползвали някой с такава цел за препоръки.

Благодаря Simple Smile

# 518
Здравейте,

Налага се да намеря майстор, който да изравни нивото на пода под касата на входната врата. Ще се монтира винил след това отгоре.

Моля ви за съвет и в случай, че сте ползвали някой с такава цел за препоръки.

Благодаря Simple Smile
Потърсете Георги от списъка.На нас саморазливна ни направи преди ламината.Нямам представа какво имате предвид под изравняване на пода под касата,но питайте-може и да ви свърши работа.

# 519
  • София
Благодаря

# 520
Здравейте, аз повдигам въпроса за външната изолация

Здравейте, моля ви за препоръка и впечатления на фирма за външна топлоизолация. За град София.
Боги Тодоров - 0887 460529
Преди 6-7 години при нас направи външната изолация. Нямам забележки, бързо и ефективно работиха.

# 521
Здравейте! Имам нужда от помощ! Налага ми се да намеря майстор за ремонт на баня в едно село до гр. Нова Загора. Не живеем там и ни е много трудно да намерим човек на когото да се доверим. Изчетох по- голямата част от темата, видях и списъка, но за жалост се споменават майстори само за големите градове !  Разчитам на вашите препоръки!

# 522
  • София
За района на Нова Загора може би трябва да потърсите майстори в Стара Загора и Сливен, които работят и в региона? Тук май никой не е препоръчвал за тези градове...
Аз имам някакъв запазен телефон за плочки и ВиК в Стара Загора, но не мога да кажа как работи и дали изобщо още е актуален. Пробвайте все пак - 0895106410, Николай.

# 523
Благодаря Ви! Ще продължа да търся някой по - наблизо. Ако не открия ще се възпилзвам от координатите, които ми дадохте.

# 524
bghandyman / бГХендиМен - какви са отзивите за качеството на услугата представяна от тази фирма?

Имам няколко положителни отзива, но са за малки ремонти, а не за цялостни..

Общи условия

Активация на акаунт