✨Dancing Stars Bulgaria 2024 - Тема 4

• 43 270
  • 729
  •   1
Отговори
# 315
Много задобряха някои двойки.
Стискам палци на Дара, Ивет и Виктор, но харесвам почти всички двойки, които са още в играта.
За изкривения вот на публиката,  сигурно го има и това, че на някои родата е по-активна в пускането на смс-и, но според мен от значение е и реда на участие.  Забелязала съм, че тия които са в началото имат по-голям вот, а последните две двойки са ощетини от малкото време за гласуване.  От друга страна в началото на вечерта журито е по-стиснато с оценките. Така че се компенсират донякъде нещата.

Някой знае ли колко са двойките на финала?

# 316
Да, наистина, защо им е толкова ниско качеството на видеата на сайта? Мъка е да се гледа на по-голям екран. Толкова реклами са си нацвъкали, а все едно гледам запис отпреди 20 години.
Защото бТВ са лакоми за всичко! Защото ако качеството е перфектно, както е редно и рекламите не са толкова досадно много, доста хора,ще предпочетат този вариант.Тогава кой ще им гледа телевизията и ще им вдига така необходимия рейтинг.

# 317
Какво ще танцуват следващата седмица?

# 318
Ако хората са спрели да гласуват за Емануела, когато смени партньора, то е заради слухът, че е спала с женения Иван  и това е застрашило семейството му. Така, че да не се прави на разсеяна.

За мен има нещо гнило в тази смяна, щом не казват причината.

# 319
Щом използват чужди хореографии, моята класация я води народното / пасо добле - нея няма откъде да я копират.
Потвърждавам.
Точно влязох на сайта на бТВ да гледам пропуснати изпълнение и ….изненада … танца на Дара го гледах буквално преди час тъй като ми излезе клипче на двойка Ellie Leach/Vito Coppola от международния формат , която танцуваше не само същия танц(и),  а и на музиката с песни на ДжейЛо Simple Smile

Последна редакция: ср, 03 апр 2024, 19:47 от rady_plovdiv

# 320
  • София
Да, наистина, защо им е толкова ниско качеството на видеата на сайта? Мъка е да се гледа на по-голям екран. Толкова реклами са си нацвъкали, а все едно гледам запис отпреди 20 години.
Защото бТВ са лакоми за всичко! Защото ако качеството е перфектно, както е редно и рекламите не са толкова досадно много, доста хора,ще предпочетат този вариант.Тогава кой ще им гледа телевизията и ще им вдига така необходимия рейтинг.

Не е ли по-просто да се върнат предаванията назад? Вече всички оператори предлагат тази опция.

# 321
Следващата седмица са по 2 танца, така че редът няма да е толкова фатален, освен ако не извадят топ изпълнение както Виктор накрая. След него Дара се загуби, но който и да беше щеше да загуби.

# 322
Много съм се смяла с това как на Емануела ѝ "взели" Иван и как мислела, че "ще ѝ го върнат". Все едно са ѝ взели любимата кукла.

# 323
Аз си спомням, че и с Иван на последния танц имаше напрежение. Той явно си беше недоволен от нея, даже журито като я критикуваше все я поглеждаше. Същото е и с Калоян. На интервюто като я попитаха по колко време тренира, каза поглеждайки надолу, че последните пъти по 4 часа. Явно не си е дала сметка в началото, че си трябва яки тренировки и според мен е била несериозна.

# 324
Тази кукувица е разбрала, че с това изказване се е о*рала и се опитва да се избърше. Но така, че егото да не й пострада. Хореографиите не били сложни, хората я възприемали по-добре с Иван и бля-бля. На кого му пука дали е с Иван или с Хасан? През цялото време коментарите в темата са, че "Емануела е дърво". Това изчерпва участието й в предаването.

# 325
Да се включа и аз!
Вчера не можах да го гледам, та днес наваксах и си изгледах снощния епизод.
Преди да си кажа мнението, след което да си дам заключението , искам да започна с това , че е истинска мъка да се гледа на запис в сайта на БТВ, час по час реклами. Не ни стигат рекламите по време на живото излъчване, ами и на запис ги турили! Крайно несериозно е!

Започвам подред:

Неделя и Наско - аз ли не съм в час или наистина е така, а именно , че всеки път имам чувството, че те не танзуват нещо различно от обичайното?! Постоянно едни и същи чекнения, разчеквания, мятания, гонения, подбягвания и прочие ?! Толкова скучни ми станаха, че няма накъде повече. Би ми се искало скоро да се отървем от тях, наистина! Танца ми беше скучен и не ми хареса, въртяха се безкрайно много, че чак станах разногледа ! Роклята на Неделя обаче ми хареса. Оценките на журито бяха завишени.

Емрах и Веси - радвам се, че Веси застана твърдо и се държа мъжката, постави на място Емрах. Обаче си мисля, че беше инсценировка и нагласено, точно баш това порицаване от нейна страна снимаха ! А Емрахчо на попарен и шокиран го играе ... Танца не ми хареса, толкова хаотичен, абсолютно никаква хармония и синхрон между тях нямаше, изключително разминаване и си личеше от километри, че Емрах изостава . Костюма му, особено този жълт цвят, стоеше му толкова нелепо.. напомни ми донякъде на Серафим. Не ми беше приятно за гледане тяхното изпълнение. Журито пак доста оценки даде и то нереални. Не знам дали за утеха на Веси или те просто нещо не са в час и те и са слепи ... Дано си ходят скоро, просто е мъка да гледам Емрах!

Мила и Кристиан - признавам, че се смях доста на зад кадър. "Най-ценното ама ти го нямаш " вика Кристианчо Sweat SmileSweat Smile Танца ми допадна . А Кристиан тази вечер на сцената беше изключително секси, особено с тези кожени панталонки! Мила ми е крайно неприятна като човек и излъчване, но се справи добре на танца. Физиономиите й ми идват наистина в повече. То не беше зяпане, охкане, кривене на уста ... Оценките на журито мисля, че бяха окей този път.

Валери и Дорина - В първия момент не разбрах дали гледам денсинг старс, защото това си е доста уличен стил, а не "танц". Техният танец ме върна в годините, когато бях тийн , преди около 10 години, когато уличният стил и танц беше изключително известен и модерен ! Валери и Дорина се справиха изключително добре, много ми харесаха, двамата равномерно ги гледах. Не знам има ли напредък Валери, но се справя, защото е негов стил като цяло, другата седмица ще видим колко е окей. Дорина е изключително красива жена с такава права , излизана и вързана коса Simple Smile) Оценките на журито бяха окей отново .

Ивет и Тодор - Момичето се старае изключително много, влага време,енергия и желание. Постоянно е усмихната и в това й е чара. Танца изключително много ми хареса , страхотен синхрон имаха двамата , не видях да имат грешки или някой да се е забавил/изоставил от другия. Напълно заслужена 40-ка от жури! В такива танци, Ивет се справя чудесно, но ако й дадат някой танц с повече чупки и извивки, тя е пълно дръвце , милата ...

Натали и Димитър - може ли така много да си пасват като визия и като двойка тези двамата!? Танца много ми хареса, особено пък частта с бастуните! Но Димитър е един път, чак ми се иска и аз да танцувам покрай него и с него.. късметлийка е Наталито Simple Smile) Чудесни оценки от журито, защото и аз като тях усетих, че сякаш нещо малко не достигаше в танца и сякаш нещо липсваше.

Емануела и Калоян - Зад кадъра , много ми хареса , че Емануела си е върнала черния цвят на косата, така вече наистина мяса на човек! Страхотни чупки прави в кръста , просто красота да се гледа! На подиума обаче .... Може ли така да й сложат такава перука , с такива бухнали къдрици и коси?! Ужасно нелепо изглеждаше , но то като цяло такива коси стоят ужасно, на която й жена да го сложат. Изглеждаше все едно е бръкнала в контакта и тока я е ударил! Танца нещо не ми допадна , дори не разбрах танцуваше ли нещо изобщо? От цялата поддръжка запомних, че я вдигнаха няколко пъти и разперва ръце и крака ?! Завишени оценки дадоха журито. Разочаровах се от представянето й, а може много повече, защото очаквах да е в свои води с песента на Бионса, че нали малко на чалга го докарва , но се изложи.

Папи и Ани - чудесен танц, и май това е единствения танц на вечерта до момента, който наистина е танц, а не някакви опити за танц ! Не мога да кажа нищо повече освен, че журито този път оцени адекватно! Браво!

Виктор и Михаела - Виктор попринцип не го харесвах, защото не гледам и не харесвам предаването "Ергена" , но не мога да си кривя душата, че от началото на предаването , до сегашният етап, най-много развитие виждам именно в него! Страхотно представяне, настръхнах и много ми хареса танца! Мишето колко красива беше! Само при него имам 3 наистина много любими танца , които ще си ги гледам редовно. Матрица, Сиртаки и този танц. Случил е на чудесна партньорка!!! Оценките са напълно заслужени. Искам той да е един сред финалистите, заслужава го.

Дара и Джими - страхотен костюм имаше Дара, много й ходеше! Танца също много ми хареса , нямам идея обаче защо Франческа така я поряза ?!

Заключение:

Най-доброто представяне за мен в този епизод имат Виктор, Папи, Дара, Валери, Ивет и Натали.
Надявам се в най-скоро време да се отървем от Неделя и Емрах !
На Емануела мисля, че не й беше реда точно сега да си ходи и се изненадах от нейното отпадане.

Да, ще останат най-добрите и ще бъде трудно да се разделяме с двойките, но все още има такива, които им е време да си ходят.

Гласуването обаче ми е изключително странно.
Как Неделя има най-много гласове , а не е толкова известна?! Как така Емрах има повече фенове от Емануела , което е толкова абсурдно?! Емануела изведнъж след толкова години певческа кариера, ще се окаже без фен база и без вот ?! Толкова нереално и нелогично ми звучи !

Изключително неуместно и излишно ми е цялото това зрителско гласуване. Да оставят само това на журито ...
БТВ много кофти практика имат, във всяко второ предаване да има зрителско гласуване - Денсинг старс, Сървайвър, не знам още къде ...

Отпадането на Емануела обаче ми беше мега странно!
Зарадва се, че отпада? Взе микрофона в еуфория и почна да крещи и да обяснява , че не искала да сменя партньора !? Що за поведение?! Замълчи си бе жена .. Човека се разрева до тебе ..
Зарадва се , че се отърва от него ли? Така ли трябва да се тълкува ?

Ами ако пропускам нещо или съм забравила нещо, ще се включа идните дни ..
Това е от мен засега и очаквам с нетърпение следващия епизод.

Така и не разбрах за жалост как се взима билет, за да отида на живо поне веднъж Simple Smile

# 326
Билети? Най-вероятно е само с покани.

# 327
  • София
С покани е.

# 328
  • София
Малко съм разочарована, че си тръгна Емануела. Много по-атрактивна в тазседмичния танц, а и по принцип спрямо Емрах примерно. Емрах и Папи Ханс не можаха ли нещо по-интересно да измислят на фона на тази прекрасна възможност за free style. Техните професионалисти явно не искат да пробват нещо различно и, да употребя модерната фраза - да излязат от зоната си на комфорт. Те специално ми бяха скучни.

# 329
  • Варна
Не знам дали Веси избира хореографията на  танците им с Емрах, но каквото тяхно съм гледала досега, е все в един стил - бързо подскачане един срещу друг размахвайки ръце и крака при което си личи че нямат никакъв синхрон. Според мен трябва да проумеят че не е тяхното

Общи условия

Активация на акаунт