✨Dancing Stars Bulgaria 2024 - Тема 4

• 43 282
  • 729
  •   1
Отговори
# 330
Според мен Емануела е създавала някакви проблеми и напрежение и за това са решили да се отърват от нея...

# 331
Не знам дали Веси избира хореографията на  танците им с Емрах, но каквото тяхно съм гледала досега, е все в един стил - бързо подскачане един срещу друг размахвайки ръце и крака при което си личи че нямат никакъв синхрон. Според мен трябва да проумеят че не е тяхното

Мен не ми допада, че започнаха да повтарят стилове на едни и същи двойки, а сме още седма седмица - не трябва ли през всичко да минат, а не да повтарят някои танци? Емрах реално втори фрийстайл му дават след Аладин танца, поне да бяха разнообразили с нещо по-различно, а не пак в този стрийт/комършъл стил да е. На Папи танца също си беше фокстрот по спомени, през което вече е минал мисля, и така и не е имал шанс за фрийстайл като останалите.

# 332
Тази седмица си избираха те самите танц, затова се повтаряха стилове, които вече са правили.
Иначе на Веси и Емрах беше доста сложен, защото е бърз и трябваше да са в синхрон 3 Мин. В повечето танци има синхронно части само за няколко секунди и после танцуват в двойка.
И аз се изненадах, че са избрали такъв танц. Много трудно е да си в синхрон с непрофесионален танцьор без да го водиш. Но пък Емрах за първи път много се кефеше на танца, сигурно просто е избрана песен/стил, които харесва.
Доколкото разбирам танцьорите им правят хореографиите, като за стиловете, които не владеят може да се консултират с някой. Самите танцьори също се познават - май повечето работят даже заедно (Ралица, Ани и Веси мярнах в танцова школа)

# 333
  • España
Чакам с нетърпение да видя семейство Папкала на паркета ! Ще бъде мнооого красиво , сигурна съм ! Вероятно на финала .

# 334
  • София
Не си спомням съдиите да са танцували в другите сезони.

# 335
  • София
Мисля, че Галена е танцувала.

Редактирано
Галена е била жури в друг формат, Vip dance по Нова през 2009 и там е танцувала. Намерих това
https://youtu.be/lNBBfxzq_8s?feature=shared

Последна редакция: чт, 04 апр 2024, 17:42 от Госпожа Лютичe

# 336
# 337
Франциска, Папи, Илиана и професионалистите първата вечер представиха страхотен танц... Heart Eyes

https://www.btv.bg/shows/dancing-stars/videos/zhurito-v-dancing- … ovtorim-tanc.html

Последна редакция: чт, 04 апр 2024, 19:38 от SHE_IS

# 338
Всички танцьори се познават предварително, понеже са от едни и същи школи, участват в едни и същи представления и т.н. Хореографиите са си от BBC Strictly Come Dancing и Dancing With The Stars, вчера получавах дежавюта цяла вечер - примерно хореографията на Емануела си беше едно към едно с тази на Фльор Ийст от BBC Strictly Come Dancing, само бяха орязали едни по-динамични части в определени моменти, а пък на нея наистина добре и се получи за разлика от нашия вариант.

# 339
  • ENGLAND
Е, добре де разбрахме че копират всичко. Ама не е всичко. В другото шоу всяка вечер редуваха латино танц със стандартен, танците не се повтаряха в една вечер, всички минаваха през почти всички танци, фри танца е на финала плюс още един. А тук нещо доста повторения, досега не съм видяла един нормален  стандартен танц, като това показано по-горе в линка за Франциска и Томаш.
Хореографиите може и да са копита, но не е възможно двама съвсем различни танцьора да танцуват по един и същи начин. Има добавки, има и махнати части, то всеки танц си изисква задължителни елементи.
МИсля, че трябва да се наслаждаваме на това, което правят нашите, а не непрекъснато да ги сравняваме с кой ли не.
7Vivi7 като не ти харесва, не гледай, няма смисъл непрекъснато да ни повтаряш кой кой танц танцува.

# 340
Е, добре де разбрахме че копират всичко. Ама не е всичко. В другото шоу всяка вечер редуваха латино танц със стандартен, танците не се повтаряха в една вечер, всички минаваха през почти всички танци, фри танца е на финала плюс още един. А тук нещо доста повторения, досега не съм видяла един нормален  стандартен танц, като това показано по-горе в линка за Франциска и Томаш.
Хореографиите може и да са копита, но не е възможно двама съвсем различни танцьора да танцуват по един и същи начин. Има добавки, има и махнати части, то всеки танц си изисква задължителни елементи.
МИсля, че трябва да се наслаждаваме на това, което правят нашите, а не непрекъснато да ги сравняваме с кой ли не.
7Vivi7 като не ти харесва, не гледай, няма смисъл непрекъснато да ни повтаряш кой кой танц танцува.

Не съм забелязала някъде да повтарям неколкократно, че хореографиите са копирани - отбелязала съм го един единствен път, така че не считам, че го повтарям непрекъснато. Ако ме бъркате с някой друг потребител, няма проблем, но това е обществен форум и смятам, че имам право да споделя веднъж нещо, което ми е направило впечатление. Имало е много танци, които са ми се харесали, допринесли са ми с хубаво настроение и съм ги коментирала.

# 341
Е, добре де разбрахме че копират всичко. Ама не е всичко.
Е, не всичко, само около 80%.

# 342
Не съм фен на творчеството на Емануела, въобще не знам ни една нейна песен, но като че ли с двоен аршин мерят в това шоу , когато има участничка от поп фолк гилдията. Помня ;че когато участваше Глория , пак имаше твърде много забележки.Емануела нещо я провокира да се държи така, дори коментарите на журито бяха двусмислени"трябва да разтвориш краката и т н.", като че ли си беше нарочена да създаде интрига и секс скандал.
Твърде много хейт отнесе, без дори да знаем какво наистина  се случва .
Възхищавам се на Щонова за енергията и тялото на тази възраст, но прехласването по въртенията й и по въздух и земя вече омръзна, и ми е пресилено.
Фаворит продължава да ми е Дара.
Натали също е  много добра.
Ивет е прекрасна чаровница, естествена, и си личи , че е много точна  като човек, но няма тази танцувална изтънченост.

Последна редакция: чт, 04 апр 2024, 19:30 от Narida

# 343

Е добре де какво значение има 100% или 80 %... предаването е по лиценз на BBC Studios, така че правата за хореографиите са платени.. който не му харесва Българското шоу да не го гледа.. тук болшинството сме фенове на предаването и се наслаждаване на атмосферата и красотата на  танцовите изпълнения..

# 344

Е добре де какво значение има 100% или 80 %... предаването е по лиценз на BBC Studios, така че правата за хореографиите са платени.. който не му харесва Българското шоу да не го гледа.. тук болшинството сме фенове на предаването и се наслаждаване на атмосферата и красотата на  танцовите изпълнения..
Съгласна! И без това ежедневието ни е натоварено и напрегнато ! Политиците ни държат непрекъснато в тяхните сериали! Едно,две удоволствия вечер има ! Гледам и се разтоварвам и хич не се вълнувам,коя е оригиналната хореография и коя не е ! Хубаво,цветно,шарено , позитивно предаване ! Наслушвам се на хубава музика,потапям се в емоциите на състезателите и ми е добре!

Общи условия

Активация на акаунт