✨Dancing Stars Bulgaria 2024 - Тема 4

• 43 287
  • 729
  •   1
Отговори
# 345
Е, добре де разбрахме че копират всичко. Ама не е всичко.
Е, не всичко, само около 80%.
Е добре де какво значение има 100% или 80 %... предаването е по лиценз на BBC Studios, така че правата за хореографиите са платени.. който не му харесва Българското шоу да не го гледа.. тук болшинството сме фенове на предаването и се наслаждаване на атмосферата и красотата на  танцовите изпълнения..
Къде съм казала, че не ми харесва, просто не съм съгласна, че хореографиите са на танцьорите, както погрешно обявяват.

# 346
Е, добре де разбрахме че копират всичко. Ама не е всичко.
Е, не всичко, само около 80%.
Е добре де какво значение има 100% или 80 %... предаването е по лиценз на BBC Studios, така че правата за хореографиите са платени.. който не му харесва Българското шоу да не го гледа.. тук болшинството сме фенове на предаването и се наслаждаване на атмосферата и красотата на  танцовите изпълнения..
Къде съм казала, че не ми харесва, просто не съм съгласна, че хореографиите са на танцьорите, както погрешно обявяват.

Какво обявяват или не, трябва да е ясно, че щом е лицензирано, е платено и  е най-естествено да се взаимстват хореографиите, дали 20% дали 80% или 100%.. това няма никакво значение..Професионалистите участват в преработка на хореографиите  и нищо не е обявено по грешно!

Последна редакция: чт, 04 апр 2024, 21:18 от SHE_IS

# 347
По-спокойно де, няма нужда от нерви. Аз споделих мнението си, не е задължително нито да се съгласявате, нито да ме оборвате.

# 348
Е, хайде сега. По-миналата седмица Галена беше "учудена" как никой досега не се бил сетил да комбинира сиртаки и танго. Аз мога да покажа едни, които са се сетили преди десетина години...
И аз не знам защо правят такива изказвания, като на зрителя е ясно, че това не са оригинални хореографии.

# 349
Може би не на всички зрители е ясно, например на майка ми, която е на 75 г., не е.

# 350
  • Берлин
Единствено Галена акцентира върху хореографиите, което е много странно.
Но и ми е все тая, харесва ми шоуто и ме усмихва всеки път.

# 351
Може би не на всички зрители е ясно, например на майка ми, която е на 75 г., не е.

Предаването е шоу и наслада за сетивата, не е добре толкова да се издребнява, а да се наслаждавате..

# 352
За мен е много полезно, че тук виждам оригиналните хореографии и сравнявам  с нашите. Ето на Емануела ако не бях видяла оригинала щях да си мисля, че танца не е достатъчно интересен. Или чуждото сравнено с изпълнението на Виктор на Матрицата, също го видях тук и ми беше супер яко, че нашите са по-добри.
Сега да не спрат хората да качват оригиналните хореографии. Тези клипове ме забавляват много.
И нещо от мен.

# 353
Еха, страхотна е Зендая.

# 354
Реално лиценза за формата се държи от Британският вариант,и от там изискват да се ползват техни хореографии и тнт.

Откъде ти е тази информация? Във финландската версия хореографиите са много различни. Там наистина танцуват, поддръжки и акробатически номера има много рядко. Simple Smile

# 355
Цитат
Ивет е прекрасна чаровница, естествена, и си личи , че е много точна  като човек, но няма тази танцувална изтънченост.
Да,много уважавам състезатели особено,когато са шампиони.Обаче в повече ми дойде повторението сигурно двайсетина пъти,колко е влюбена,как любовта прави чудеса,пък обекта още не знае.Радков и той повтори не знам колко пъти за любовта,много досадно.

# 356
За мен е много полезно, че тук виждам оригиналните хореографии и сравнявам  с нашите. Ето на Емануела ако не бях видяла оригинала щях да си мисля, че танца не е достатъчно интересен. Или чуждото сравнено с изпълнението на Виктор на Матрицата, също го видях тук и ми беше супер яко, че нашите са по-добри.
Сега да не спрат хората да качват оригиналните хореографии. Тези клипове ме забавляват много.
И нещо от мен.

Аз така и правя, да си спестя разправиите Grinning Две-три клипчета съм пускал и всеки път оплаквания що се било натяквало за хореографиите, все едно кой знае какво е станало.

Принципно следя британската версия през последните 5-6 години и даже заради това ми е още по-интересен нашия формат да видя как ще ги изпълнят родните участници.

# 357
Франциска и Томаш Папкала в "120 минути" интервю на Светослав Иванов...Великолепни! Такива хора трябва да присъстват по-често в ефира, а не фалшиви и превзети...

https://www.youtube.com/watch?v=A8_KrjCmqiI

Последна редакция: пт, 05 апр 2024, 06:55 от SHE_IS

# 358
И нещо от мен.

Аз така и правя, да си спестя разправиите Grinning Две-три клипчета съм пускал и всеки път оплаквания що се било натяквало за хореографиите, все едно кой знае какво е станало.

Принципно следя британската версия през последните 5-6 години и даже заради това ми е още по-интересен нашия формат да видя как ще ги изпълнят родните участници.
Майчице, ма то няма нищо общо! Satisfied
Емануела просто се разхождаше кълчейки се, а тук Зендая на каква скорост танцува и колко е пластична, не е истина!

# 359
Такъв танц не помня да е танцувала Емануела.

Общи условия

Активация на акаунт