✨Dancing Stars Bulgaria 2024 - Тема 4

• 43 308
  • 729
  •   1
Отговори
# 360
Зендая е вселени пред нашата. А Емануелчето критика не търпи, в инстаграма трие всички негативни коментари. Бюста допълнително пречи за свободните и леки движения, за какво се е набухала така... "Велика, велика" била...Кълчотенето по нощните клубове е едно и също, а танцуването друго.

# 361
А защо ги сравнявате двете?

# 362
  • Street of Dreams
Може би не на всички зрители е ясно, например на майка ми, която е на 75 г., не е.

Аз също не знаех, и за мен предаването загуби част от стойността си, когато научих.

# 363
На мен не ми пука чия е  хореографията. Ако танцуват добре, кефя се.

# 364
И мен не ме интересува чия е хореографията - гледам, наслаждавам се. Все пак и нашите танцьори и техните партньори полагат усилия да научат стъпките, а това за седмица не е никак малко.
Шоуто ми е време за отпускане, насищане на сетивата, зареждане с хубава и положителна енергия.  Бих го гледала всяка седмица, ако можеше и имаше как..Heart Eyes

# 365
Последната вечер беше доста силна за повечето участници. С интерес гледах всички и не са учудващи многото 40 точки.

Виктор и Михаела танцуваха много добре, получават им се нещата в последните няколко танца. Определено има подобрение от началото.

Емануела доста ме изненада, макар че явно от нея може да се очаква всичко. Сякаш се радваше, че напуска шоуто. А пък това, което каза за Иван, респективно и за Калоян, въобще не знам защо го изръси...

Веси направи добре като се разграничи от Емрах.

# 366
А защо ги сравнявате двете?
Не съм ги сравнявала, може би не се е разбрало, че просто показвам танц от друго шоу, който ми е харесал. Много харесвам Зендая.

# 367
Не беше към теб въпроса Simple Smile
Питам, защото беше линкнато твоето видео, и коментирано, че няма нищо общо с Емануела. И то няма как да има, защото тя не е танцувала такъв танц.

Ето последната хореография на Емануела, ако някой го интересува.

# 368

Емануела доста ме изненада, макар че явно от нея може да се очаква всичко. Сякаш се радваше, че напуска шоуто. А пък това, което каза за Иван, респективно и за Калоян, въобще не знам защо го изръси...
А какво каза Емануела за Иван и за Калоян?

# 369

А какво каза Емануела за Иван и за Калоян?
Точно след като казаха, че отпада, когато ѝ дадоха думата, тя каза, че не трябвало да си сменя предишния партньор. Иван бил топ. Това, докато Калоян е застанал до нея. То и да не беше до нея - пак, що за приказки?!

Иначе сега гледах танца с песните на Бионсе, на другата участничка - ами доста по-раздвижена е! Не спи, а танцува наистина.

# 370
Не беше към теб въпроса Simple Smile
Питам, защото беше линкнато твоето видео, и коментирано, че няма нищо общо с Емануела. И то няма как да има, защото тя не е танцувала такъв танц.

Ето последната хореография на Емануела, ако някой го интересува.

Въпросът беше към мен.
Не гледам внимателно, за това ми се стори, че танцът е същия, объркала съм се. Както и да е, на каквато и да е хореография, разликата между двете е абсурдно голяма. Сравнявам ги, защото и двете са участнички и танцуват в танцувално шоу, чак пък толкова да е странно, не мисля.

# 371
Чакайте сега да ви кажа малко инфо от зад кулисите. Моята любима гримьорка беше една от тези, които ги гримираха за филмовата вечер.
В сряда бях в салона, говорихме за Денсинг Старс. Каза, че Мила и Папи са били най, най-готини и непосредствени от всички звезди, супер готино, приятелски и уважително са се държали с всички.
Потресена е била от Виктор. Каза, че от обяд до когато е дошъл неговият ред е седял пред огледалото и се е зяпал и Михаела даже му се била ядосала каква е кифла Grinning

# 372
На моменти има нещо кифленско във Виктор, по-скоро суета и постоянно мислене за това как изглежда, дали всичко е изрядно.
Но често ми прави впечатление, от някои негови изказвания, че сякаш е доста комплексиран и неуверен в себе си.

Наблюденията ми са базирани само на това предаване, защото други негови изяви не съм следила и нямам намерение да го правя.

# 373
Човекът е бил в шок - обръснали му бяха мустака за въпросната вечер. И аз да бях, сигурно така щях да се гледам.

# 374
Виктор беше казал за се бе си, че е най-красивият ерген. Колко трява да си суетен, че сам да си се хвалиш така.

Общи условия

Активация на акаунт