✨Dancing Stars Bulgaria 2024 - Тема 4

• 43 318
  • 729
  •   1
Отговори
# 375
  • София
Човекът се харесва, няма лошо. На мен той ми прави много добро впечатление тук

# 376
И е така! Най - хубавият Ерген е, е, и Евгени не е лош!

# 377
Абе, и мъж, и жена ми е смешно да седи пред огледалото с часове и да се зяпа. Иначе аз в този формат много го харесвам, а любимият ми танц от всички до сега е именно неговият от последния лайф.

# 378
  • София
Напълно го вярвам, че Виктор се гледа с часове пред огледалото. Миналата седмица се разминах с него в мола, ходи един надут ще се пръсне, издоракан с панталоните над глезена, с тъмните очила вътре и само се оглежда кой го зяпа, всичко му беше прекалено като поведение и визия. На екрана с танците определено прави по-добро впечатление отколкото на живо.

# 379
Мъжка кифла с разтопен шоколад. Приличат си с Емануела и двамата са изкуствени.
Не му е повлияла добре славата. Мисля , че му трябва психотерапевт или някакъв психолечител , не знам на какво се ходи в неговия случай.

# 380
  • София
И аз скоро го видях на Витошка. Прави впечатление на надут пуяк. Иначе в Ергенът го харесвах. Сега също ми харесва. Според мен е доста комплексиран и затова е толкова суетен. Може би е някаква поза и защитна реакция.

# 381
Аз мисля, че той самият не се харесва и няма самочувствие, оттам идват всичките проблеми , но пък защо блъскаш у фитнеса и си правиш такова тяло след като не го харесваш.

# 382
За мен Виктор няма вид на човек който не се харесва. При грижите които полага за фигурата и вида си си има самочувствие, което е адекватно и го намирам за нормално като добавим и  факта, че е харесван мъж от жените...

Последна редакция: сб, 06 апр 2024, 20:02 от SHE_IS

# 383
Абе хубав мъж е не може да му се отрече, ама защо е такъв пу*ьо.

# 384
Абе, малко на кон прилича, но в предаването ми харесва.

Последна редакция: сб, 06 апр 2024, 20:17 от кукумицинка

# 385
  • София
Скоро го видях. Посред бял ден, силно слънце, той в тъмен костюм, слънчеви очила, лъснат перчем, черни мокасини, голи глезени се подават от късоватия панталон, черна копринена риза разкопчана почти до пъпа.

# 386
Скоро го видях. Посред бял ден, силно слънце, той в тъмен костюм, слънчеви очила, лъснат перчем, черни мокасини, голи глезени се подават от късоватия панталон, черна копринена риза разкопчана почти до пъпа.
Така добре го описа, представих си Нео от Матрицата, само че закопчан догоре и без голите глезени. Joy Но те го танцуваха вече с Михаела и бяха невероятни! Heart Eyes
Нека оставим човека да си има своите недостатъци, комплекси и слабости, всички имаме такива, човешко е. Поне той се държи на ниво в предаването, което е по-важно, старае се и не дискредитира партньорката си, като някои други...Trollface Дано стигнат до финала, че искам да ги гледам още.
А Папи много приятно ме изненада последния път, че преди не го забелязвах и някак ми се сливаше с фона.
А колко още ще продължава шоуто и кога се очертава да е финала? Питам, защото не съм гледала предни издания, отчитам го като голям пропуск.

# 387
Колкото и да е суетен Виктор, не може да му се отрече ,че много го се старае в танците, полага страхотни усилия и има много добри танци. Аз страшно много харесах танца на Матрицата и последния танц. Разбира се Михаела има огромен принос за това.

# 388
Веднъж засякох Виктор на летището на връщане от Милано. Не ме впечатли, но то след няколкодневен престой далече от дома всички изглеждат в не най-добрата си форма. И ако не се лъжа беше със сандали тип чехъл, а на мен те ми действат страстоубиващо. Но в негова защита ще кажа, че веднъж засякох Вергов и едвам го познах. С моите чести пътувания до Милано съм се нагледала на всякакви звезди и незвезди.
Ако избягам от клюката, трябва да кажа, че Виктор се справя добре и заслужено е достигнал до този етап. За мен по-незаслужено е участието му в него, защото поне в моите очи той не е звезда.

# 389
  • Берлин
Е,то пък Валери, Баташова, Мила, Дънди, Буков..какви звезди са?!

Общи условия

Активация на акаунт