✨Dancing Stars Bulgaria 2024 - Тема 4

• 43 359
  • 729
  •   1
Отговори
# 615
Аз също я гледах в оригинал. Наистина се получи като част от хореографията, но още на момента Веси направи изненадана физиономия и се пролича, че не й стана приятно. След това водещите съвсем пресолиха манджата  и тя се вкисна още повече, и се наложи следващата седмица да сложи край на спекулациите. Тогава при нейното изявление Емрах се направи, че не разбира за какво Веси ги казва тези неща, сякаш за него нищо не е станало. От тогава нещата между тях сякаш тръгнаха на долу. А снимката я дадох за пример, защото там съвсем ясно се вижда, че целувката не е по бузата!

# 616
Май всеки вижда каквото иска да види, включително и аз...за да оправдаем действията на хората.
Явно заради заформилите се любовни отношения в предните сезони, които аз почти не съм гледала, сега има едно очакване, чак внушение за породили се симпатии между участниците и танцьорите. Ето, аз между Веси и Емрах не съм забелязала да прехвръкват искри, още по-малко тя да го гледа с ххмм да го кажем с интерес.
А относно целувката, Веси бе изненадана, определено ѝ пролича недоволството още в танца.

Последна редакция: ср, 10 апр 2024, 14:37 от Cafelate

# 617
  • София
Аз намирам позицията на  снимката в пост №588 като изрежисирана, хореографията на самия танц имаше гонене и крадене на внимание. Точно в снимката в пост №588 те нямат телесен контакт и се вижда само близко стоящи лица, но не и целувка, каквато имаше в друга поза, двамата надупени един срещу друг. След като показаха Яна и журите напоително ги зажени, режисьорите създадоха усещане, че всичко е  по сценарий: и гонене, и целувки, и прегръдки, само и само да има зрителски интерес. Сега още повече.

# 618
Веси даде заден в някакъв момент и се отдръпна, личи си прекалено напоследък с тези нейни резки реакции, а при него се редуват постоянно "горещ" и "леден" душ. Било е взаимно и наистина го "гледаше" по-така по едно време, но май вече не е. Спря да го подкрепя и в инстаграма.

Другите как успяват да си сложат границите без да пострада изпълнението и отношенията, не знам. Една Неделя как каза на Наско, че го обича и то в ефир, но ни най-малко не им пострада нито амбицията, екипната работа, нито отношенията, уважението или любовта с половинките (и двамата си имат такива от доста години).

# 619
Другите как успяват да си сложат границите без да пострада изпълнението и отношенията, не знам. Една Неделя как каза на Наско, че го обича и то в ефир, но ни най-малко не им пострада нито амбицията, екипната работа, нито отношенията, уважението или любовта с половинките (и двамата си имат такива от доста години).

Другите успяват, защото или единият от двамата, или и двамата, са сериозно обвързани, знаят, че няма да се разделят с партьорите си и само се заиграват, но са в безопасна зона. Половинките като не са ревниви и всичко остава само в кръга на шегата и шоуто. Докато Веси и Емрах са млади и подходящи външно един за друг, няма сведения да са много стабилно обвързани (макар че тя явно има приятел) и там лесно става интрига. А и тя отначало прояви някакъв интерес към него сякаш, който може и да е във въображението ни само, но даде доста повече поле за спекулации, отколкото репликите на Щонова, които е ясно, че са породени от инфантилността й.

# 620
Според мен идва с възрастта. За някои неща трябва узряване.

# 621
  • Враца
И двамата са млади. Човешките взаимоотношения са много сложно нещо и се учат бавно и с годините.
Емрах ако е си е позволил да направи нещо, което е преминало границата, ако е помислил, че може да се "пробва", или пък е разчел от момичето някакви несъществуващи сигнали, то и Веси е преекспонирала нещата и не умее да отиграе такова поведение с усмивка и чувство за хумор. А последното е нужно, защото така или иначе трябва да продължат да работят, така или иначе тя има право да му откаже повече близост, поне може да не прави от мухата слон, и да улесни по-нататъшните отношения.
Вярвам, че при абсолютно идентична ситуация, някой от по-възрастните танцьори и танцьорки би реагирал много по-бодро, би оставил публиката да мисли, че целувката е част от танца, а после насаме да обясни как стоят нещата (или може и да не е насаме, но поне не пред камери).

# 622
  • Bayern
Сигурно ще изтрият цялата дискусия, но да се изкажа и аз по темата за Целувката. Поставих се на мястото на Веси и за мен няма драма ,все пак не я е целунал непознат в трамвая ,а хубаво момче , с което работят заедно. Емрах е разглезен , но изглежда безобиден и влюбен Simple Smile .Според мен е планувал да я целуне публично, в неговите очи сигурно изглежда романтично Simple Smile Веси не трябваше да го порицава пред камерата , реакцията й беше пресилена.

Професионалните танцьорки са ми много красиви и секси Sparkling Heart

# 623
Сега си превъртях да изгледам елиминациите повторно и съм в потрес от водещите. Първо с това, че Веси и Емрах не разбраха, че те са застрашени, защото беше представено сякаш остават, и второ, когато накрая Краси Радков каза имената на Валери и Дорина - "така му било предадено в слушалката и той изпълнявал" - последвано от неловко мълчание. Тогава, какво правят Емрах и Веси в последните две двойки? Или водещите са супер неадекватни или Валери и Дорина трябваше да са на елиминация?
По въпроса за Веси изключително много почна да ме дразни с фалшивите си усмивки. Изключително непрофесионало. Сто пъти повтори, как той не се справял, колко му било трудно и други подобни. Ти нали затова си му учител - научи го. Валери например, от доста дървените му предсатвяния в началото, сега не можеш да го познаеш - наравно с Дорина танцува като професионалист. И журито направо ме изумява с коментарите по повод хореографията и как искали да видят повече Елвис Пресли - все едно той я е измислил.
Емрах в началото тръгна зле и после имаше доста добри представяния и си личи, че иска да стане по-добър и се старае. Веси направо му отряза крилата. Явно има възможност за смяна на партньори - да каже, че не й харесва и не иска да танцува с него, и да му дадат шанс с друга танцьорка. Никой нямаше да обърне чак такова внимание на тази целувка (изглеждаше да е част от хореографията), докато тя не почна да се оправдава и да се прави на жертва на "сексуален тормоз". Не го оправдавам и него, но нейната реакция ми се струва доста преувеличена.
Не съм фен на фамилия Стораро, но те имат огромна фен база и не беше изненадващо, че той продължава (ако въобще има някакво реално гласуване или просто хората си дават парите на вятъра да гласуват, а всичко е отдавна предрешено). Искрено се зарадвах за него, след като му видях реакцията.

Последна редакция: ср, 10 апр 2024, 16:35 от bile_1984

# 624
  • Берлин
Не ми е интригуващо кой влюбен,кой изгубен при Веси и Емрах. Факт,че тя не свърши работата си професионално. А всякаква форма на насилие за мен е НЕ. Няма как да махна с ръка.

# 625
  • София
На мен ми се стори, че имаше двустранен флирт на първите репетиции и конкретно на тази, предшестваща целувката. Може би Веси е искала да остане само така и се е изненадала, че Емрах се е осмелил да я целуне, а приказките за сватби на Краси, този е уникален водещ- където и да го сложиш, все не става, съвсем са я вкиснали. За мен тя след като толкова тежко го приема, трябваше просто да се смени с друга танцьорка. Така с тия физиономии вече излага и себе си.

# 626
Аз гледах видеото с подготовката на Веси и Емрах преди песента toxic с прословутата целувка. Тя му се хилеше, хващаше го за блузата и го буташе, а той ѝ каза “ела по-близо де” и още там ѝ се обяснява буквално в ефир. Постовете му в инстаграм сочат за силно привличане към Веси. И предните видеа пак имаше знаци. Веси изобщо не изглеждаше против, но то с тази дежурна усмивка… Това беше момента, в който трябваше да го отреже и да обясни границите. Сякаш чак след изпълнението им се сети. Много вероятно да има ревнив приятел, който да се е намесил. При всички положения е гадно да оставяш някой така да се излага за да го резнеш после.
В началото страшно симпатизирах на Веси, докато сега ми е жал за Емрах.

# 627
  • София
Леле, каква дискусия се е заформила...
Ако бях на мястото на Веси, така щях да насоля Ермак насаме, но не пред камерата. Сега се получи обратен ефект - който не беше забелязал целувката / аз я приех като част от хореографията - да, по устата, но бърза, кратка, после отблъскване Wink /, сега й обърна внимание и без да иска следи за всяка емоция между тях.

# 628
  • Стара Загора
Аз гледах оргиналната първа целувка в ефир. Бяха един срещу друг и не беше насила, а си изглеждаше като част от хореографията. Не беше награбване, притискане и т.н., а леко докосване по устните от двамата. Показаното в пост №588 е от друг ъгъл и изглежда различно, което не го прави по-реално.

Чак след като журито прекали с "венчаването", че и камерата показа Яна на Петко в публиката, Веси изведнъж се сцупи и на следващия лайф заяви, че отношенията им са строго професионални. И както Емрах два лайфа подред беше жизнен, енергичен и неузнаваем, рязко се спихна.
   И аз смятам, че продукцията създаде проблема с цел повишаване на интереса и рейтинга.
  За мен в тази "сага" губеща е Веси. Мисля , че имаше други по-дискретни  начини да се справи с Ермах, но тя подтиквана и насърчавана от продукцията, на следващия път публично раздуха целувката ( да не би някой да не е забелязал ). И от там нататък поведението й , според мен , не е професионално. А продукцията доволно потрива ръце.
 И да си кажа още нещо - прекрасно предаване и участници и жури и костюми и настроение и даже Краси си коригира поведението, ноооо ..много се дразня от репликите на водещите. Какъв е този сценарий с пошли подмятания или елементарни сравнения - смятам , че не са за нивото на предаването.
 Допускам, че може и да не съм права, но се дразня на лигавщини.

# 629
Аз съм изумена колко много жени коментират, че Веси трябвало да го преглътне и да си продължава, какво толкова било станало и други подобни. По нашите ширини за съжаление все още се приема за нормално някой колега мъж да те пощипне по дупето, да ти отправя неприлични коментари и да флиртува с теб, след като ясно си показала, че това не е ок. А недай си боже да направиш коментар или оплакване - изведнъж ставаш много чувствителна или много се вживяваш. Как може да смятате, че от страна на Веси е непрофесионално, а от страна на Емрах е съвсем в реда на нещата да я натиска във всеки епизод.
Самият факт, че след като тя застана с ясна позиция пред него и той каза, че не разбирал за какво му говори и че не виждал за какво трябва да се извинява, говори достатъчно. Въпреки това той продължава да я целува и прегръща във всеки епизод след това. Казвате по бузата или по челото, ами представете си, че се случва на вас и го прави човек, който има чувства, вие ясно сте заявили, че не искате близост с него и той при всеки удобен момент продължава да ви целува "приятелски".
Ами не е нормално... По повод на първата целувка, която уж била в хореографията. Много ясно Веси му обясняваше на тренировката, че трябва да изглежда, че почти ще се целунат, но не го правят.
Не ми се мисли изобщо как се държи с нея, когато са насаме, след като си позволява толкова пред камерите.

Съгласна съм за едно, наистина ще е най-добре и за двамата, ако сменят партньорката на Емрах.

Общи условия

Активация на акаунт