✨Dancing Stars Bulgaria 2024 - Тема 4

• 43 281
  • 729
  •   1
Отговори
# 225
Тези топ гласове за Неделя и Наско от зрителите за мен са необясними.

Наско какъвто е амбициозен и с богата жена, кой знае от колко телефона е организирал да пращат смс-и в негова полза. На Неделя фемилито сигурно също е инструктирано, че иначе ще плаче.

# 226

На мен ми изглежда, че вотът доста се влияе от подреждането на изпълненията, защото за последните няма толкова време за гласуване .. или хората вече са метнали някой СМС по-рано и после се отказват да пращат още и още при по-добри изпълнения. Поне за мен изпълненията от началото на шоуто имат доста по-висок вот от заслуженото, а някои от добрите изпълнения по в края - недостатъчно. Това Натали и Димитър да са пред отпадане още в подобен етап не ми е реално ... ще има доста изненадващи отпадания заради това ми се струва.

# 227

На мен ми изглежда, че вотът доста се влияе от подреждането на изпълненията, защото за последните няма толкова време за гласуване .. или хората вече са метнали някой СМС по-рано и после се отказват да пращат още и още при по-добри изпълнения. Поне за мен изпълненията от началото на шоуто имат доста по-висок вот от заслуженото, а някои от добрите изпълнения по в края - недостатъчно.

Сигурно и доста хора гледат, като мен - спират на пауза, ако трябва да свършат нещо, после пускат и вървят малко назад. И, докато стигнат до последната двойка - линиите са затворени. И да искат да гласуват - вече няма как.

# 228
Явно не е така обаче. Защото Виктор и Дара бяха последни, а също са топ по зрителски вот.

# 229
Не мисля,че Мануела е очаквала да си тръгне.Жеста на радост с вдигнати ръце беше,когато чу началото на водещият:Мила и Кристиан вие.....Мисля,че тук Мануела е очаквала ''си тръгвате'' и изрази задоволство,а продължението беше ''оставате''.Вече беше в профил и според мен се шокира,както се хилеше вдигнала ръце.Не ми се търси сега да го видя повторно.Никой не и е виновен.Работи с професионалисти,отговорни хора,няма да се излагат.Заложили са си името.Тя никога не вложи старание,сърце и душа в изпълненията си.

# 230
  • España
Добре, че си тръгна тази кисела ябълка ! Освободи и нас и партньорите си от фасоните си ! Вече ще мога да се наслаждавам пълноценно на предаването !

# 231
  • ENGLAND
Сега върнах и изгледах когато съобщаваха кой отпада. Емануела вдигна ръце и започна да скача от радост след " вие продължавате" за Мила и Крис. Мисля, че тя не само е очаквала, но може и някакво споразумения да има да напусне сега.
Иначе много приятна вечер, очертават се 4-5 двойки за финала.

# 232
Радвам се, че отпадна Емануела. От двойките тази вечер тя ми беше единствената, която не ме е впечатлявала с танц. Постоянно е с едно сърдито, нацупено изражение, а финалните ѝ думи показаха колко сърдита и самотна жена е. Много се срина Калоян, всички се втурнаха към него да го утешават.
За вечерта - уникална хореография на Виктор и Михаела. Този танц, заедно с матрицата, искам да ги гледам многократно. Аз съм изключителен антифен на Ергенът и подобни предавания, но това ми промени мнението за Виктор изцяло. Скромен , старателен, джентълмен.
Емрах ми хареса тази вечер за първи път - усмихнат, освободен, кефеше се максимално. Нямаше го изобщо онова напрежение от предните танци. Щеше да е хубаво да се извини на Веси, но ще го вкара в правия път Simple Smile
Останалите ми бяха някак много еднакви и незабележими. Много ми се щеше да видя Папи да избере нещо той като танц или стил.
Неделя и Наско бяха много зле. Нито една поддръжка не им се получи, толкова пренавити. Обаче само аз ли забелязах какво тяло има Неделя на тези години. Страхотна фигура.
И накрая - тази вечер за първи път забелязах партньора на Мила - абе много беше секси Simple Smile Мила не видях много много какво танцува, но той с тези кожени гащи хващаше око Simple Smile

# 233
Ако следващите две седмици не си тръгнат Емрах и Неделя,  шоуто ще ме изгуби като зрител.

# 234
Моите топ 3 са Дара, Папи, Натали.
В топ 5 бих сложила и Виктор и Валери.
Ивет и Мила са ми сладки със старанието си и с начина, по който се кефят докато танцуват.
При Неделя пък голямото старание някак пречи да се предаде усещането за лекота.
Емрах си мисля, че трябва да е следващият напуснал. Но да видим какво ще отреди вотът на публиката. Wink

# 235
  • Варна
Сега върнах и изгледах когато съобщаваха кой отпада. Емануела вдигна ръце и започна да скача от радост след " вие продължавате" за Мила и Крис. Мисля, че тя не само е очаквала, но може и някакво споразумения да има да напусне сега.

Kaкъв е смисълът да "скача от радост" ако е било уговорено и е очаквала да си тръгне?

# 236
По начина, по който го обявиха, в първия момент излезе, че Мила отпада. Нормално тогава водещите казват двойката, последвано от “за съжаление вие отпадате тази вечер”. А сега обърнаха реда. Емануела реши, че продължава.
Аз го гледах на запис и точно преди да обявят кой отпада ми излезе във фейсбук, че е Емануела. В този момент водещите така обявиха, че реших за момент, че е Мила.
А Емануела се беше скарала с Калоян явно преди това. Само тяхната двойка седяха далеч един от друг и тя с една ужасно кисела физиономия.

# 237
  • София
Благодаря за новата тема!
В анкетата гласувах за Дара и Папи. За мен Папи е най-добър от мъжете, а Дара е най-добра от всички. Simple Smile
Иначе тази вечер фаворитите ми съвпадат с тези на журито - Дара, Папи, Виктор, Ивет. Бяха страхотни и пак ще си върна изпълненията им!
Танцът на Виктор и Михаела ужасно ме развълнува и докосна, много силен и красив беше, с послание и емоция.
Дара винаги танцува с цялата си душата, раздаваща се и завладяваща е.
А Ивет... има някаква магия в това момиче. Малко е тромава, малко е дървена понякога, но въпреки това ми носи искрено удоволствие да я гледам, заразява с енергия, кара ме да се усмихвам и да искам да я гледам още. Точно обратното на усещането ми за Натали, която трудно може да ме развълнува и не ми харесват танците й, с изключение на тангото миналата седмица и холандския танц от по-миналата. Някак ми е стерилна, не мога да усетя да влага емоция в танците и винаги ми липсва грация в изпълненията й.

И след всички прекрасни изпълнения Емануела ме остави безмълвна с изказването си. То бива да си прост, невъзпитан и неблагодарен, но това нейното минава всякакви граници! Не стига, че се омаза до уши с претенции, превземки и смяна на партньори, ми и накрая съвсем се закопа. Поне нивото й лъсна -  чалга отвън, чалга отвътре. Много ми стана мъчно за Калоян, не заслужваше това. Радвам се, че повече няма да я гледаме!

# 238
Емануела падна дълбоко с изказа си. Не умее да уважава - факт. Първична, невъзпитана и груба.
Виктор - голям сладур е.
Папи - талантлив.
Дара - истински огън момиче, много я харесвам.
Мила - не впечатлява.
Натали - застаряваща фльорца, дето не се дава лесно.
Неделя - напъни до последно, но не водят до желаните резултати.
Емрах - най - накрая се отпусна. Весето трябваше по - рано да постави границата, даже още в началото, но явно и тя се е забавлявала до момента на целувката.

# 239
Емануела не заслужава да я коментираме дори. Язък ѝ за красотата. Ще бъда груба, но си е баш white trash. Сори нот сори. Супер грозно отношение ѝ към Калоян, и към Иван дори.
Изненадващо за мен, последните две седмици и Валери, и Мила ми харесаха. Като цяло вече всички да много добри.
Неделя и Атанас - изглеждаха толкова красиво с тези тоалети, но от много престараване и изхвърляне става накрая посредствено.
Мила и Крис - много готини тоя път, много ми хареса Мила, Крис си е готин винаги
Емрах и Веси - и той задобрява. Все още на моменти губи ритъм и синхрон, но е много по-добър от в началото. А че е лапнал по Веси си личи все още
Натали и Димитър - все едно не е същата цена от първите 2 седмици! Страхотни бяха.
Валери и Дорина - втора седмица погледът ми е изцяло във Валери, браво! Също огромен прогрес!
Папи и Ани - колкото и да не ми е приятен по принцип, перфектни бяха!
Дара и Джими - същото като с Папи. Разкошни!
Ивет и Тодор - влюбих се в техния танц! Прекрасно, така ме заплениха!
Виктор и Михаела - извънземни! Такова нещо в това шоу не съм виждала - перфектно изпълнено, великолепна хореография, разтърсваща емоция и силно послание! Думите не стигат!

Общи условия

Активация на акаунт