✨Dancing Stars Bulgaria 2024 - Тема 4

• 43 274
  • 729
  •   1
Отговори
# 270
Мале, тази Емануела и ден не може да живее без някакви интриги. В интерес на истината, вчера и аз се позачудих на странната ѝ хореография - изглеждаше крайно несъстезателна и някак не като за такъв напреднал етап от шоуто. Даже и да се беше раздала повече, трудно щеше да компенсира. Не че това оправдава грозното ѝ поведение към партньора, но ми е интересно на какво се дължеше този странен танц. Може и наистина да се е поядосала на Калоян заради това.

# 271
Нищо му нямаше на танца, просто тя си е немоглива.
Ако наистина си вярва, че е щяла да се справи с по-сложни хореографии, какво да кажа. Delusional.

# 272
Ако наистина си вярва, че е щяла да се справи с по-сложни хореографии, какво да кажа. Delusional.

Е, според мен и за "немогливите" могат да се измислят интересни хореографии, които да прикриват недостатъците им. Много от танците не бяха сложни, но имаха по-интересна и впечатляваща "история" в тях. Затова и Папкала каза, че това състезание се печели с ум. Simple Smile Пак казвам, НЕ Я ОПРАВДАВАМ за грозното поведение, но и не мога да си кривя душата и да кажа, че тази хореография вчера е таванът на възможностите й. Че тя дори в първи епизод с ча-ча-то си блесна повече.

# 273
Хореографията беше много хубава, разчупена, динамична. Забелязах, че я вдигат все по двама, явно си е тежичка. Няма пластика, тя и Ивет нямаше, но се поочупи и задобря.  Сега разбрах защо на Емануела не ѝ се получават партньорствата не само в шоуто - все недоволна, изискваща, все някой друг виновен, все иска повече и оценява нещо след като го е загубила и накрая от два стола е все на земята и не осъзнава защо, още по-малко пък да види гредата в собственото си око.

# 274
Виктор много властен и деспотичен с лекота - да не е Овен?

Овен е 😃

Мноого му личи, лъха самоувереност и доминантност. И за други имам предположения, но за хора които не съм виждала извън предаване за танци, може да греша. Все пак Емануела има скорпионска енергия, а Натали - на стрелкиня или лъвица. Папи на везна. Дара също бих казала овен.

Дара е амбициозна дева.

# 275
Калоян вече е печелил формата. Тя, като не поддава, постоянно се цупи и пъшка колко ѝ е трудно, той може да не е посмял нещо по-сложно да я накара да направят. Той изобщо не изглежда някакъв авторитарен тип, с друга партньорка, не мързелива примадона, щяхме да видим сигурно нещо далеч по-амбициозно

# 276
Сега върнах и изгледах когато съобщаваха кой отпада. Емануела вдигна ръце и започна да скача от радост след " вие продължавате" за Мила и Крис. Мисля, че тя не само е очаквала, но може и някакво споразумения да има да напусне сега.

Kaкъв е смисълът да "скача от радост" ако е било уговорено и е очаквала да си тръгне?

# 277
Мале, тази Емануела и ден не може да живее без някакви интриги. В интерес на истината, вчера и аз се позачудих на странната ѝ хореография - изглеждаше крайно несъстезателна и някак не като за такъв напреднал етап от шоуто. Даже и да се беше раздала повече, трудно щеше да компенсира. Не че това оправдава грозното ѝ поведение към партньора, но ми е интересно на какво се дължеше този странен танц. Може и наистина да се е поядосала на Калоян заради това.

Не мисля, че проблема е в хореографията, просто тя толкова си може и не се раздава особено. Ако го сравниш с оригинала, то като друг танц изглежда направо, по спомени си грабнаха 40 в британската версия с тая хореография, ама то за такъв комършъл хип-хоп стил трябва доста повече да се вложиш, да подчертаваш всяко движение, малко по-агресивно такова, а при Емануела много "мекичко" беше изпълнението.

# 278
Емануела трябва да черпи продукцията, че не й сложиха Наско Месечков за партньор, че нямаше да може дъх да поеме, за да се оплаче 😃

# 279
Ох...щеше да е интересно Satisfied

# 280

Е, според мен и за "немогливите" могат да се измислят интересни хореографии, които да прикриват недостатъците им.

Еми ето, измислиха, просто ги направиха "по-лесни", като за нея. Отърваха се момчетата, само я разнасяха като чувал с картофи по тоя паркет.

# 281
Абе, на некадърната Емануелина ракета, партньора, хореографиите и зрителите са й криви.

Тя отначалото си беше такова дърво, ама айде... хореографиите били лесни и партньорите смотани.

Арогантен егоцентрик е тая.

# 282
Не мисля, че проблема е в хореографията, просто тя толкова си може и не се раздава особено. Ако го сравниш с оригинала, то като друг танц изглежда направо, по спомени си грабнаха 40 в британската версия с тая хореография, ама то за такъв комършъл хип-хоп стил трябва доста повече да се вложиш, да подчертаваш всяко движение, малко по-агресивно такова, а при Емануела много "мекичко" беше изпълнението.

Ще се пробвам да го намеря, че наистина започнах да се чудя може ли човек да впечатли с такъв танц. Въпросът с хореографиите ми е интересен открай време. Хайде, оставям Емануела настрана, но миналия път танцът на Дара беше с много постна хореография, и тук го отбелязахме, много хора писаха, че танцували на 1 кв.м. и си беше точно така. А тя възможности за по-впечатляваща хореография има. Така че има случаи когато наистина постановката на танца е "виновна", а не участникът. Лично мнение, не ангажирам никого с него. За отпадането на Емануела не съжалявам въобще, просто се хванах за думите й, за да отворя темата за хореографиите. Simple Smile

# 283
Разбира се, че е важна хореографията. Вчера Ани изстреля Виктор на първо място, защото в една хореография събра двата танца, в които е най-добър. И затова се получи това феноменално изпълнение. Танцът на Емрах примирно беше пълна скръб за мен. Все едно бяха събрали 2 деца от 1-ви клас и им бяха казали да си измислят някакъв танц. Жив късмет си беше неговото оставане снощи след тази шашава, хаотична хореография, която на всичкото отгоре дори не можаха да изпълнят в синхрон.

# 284
  • Враца
Нали професионалистите гледат чистотата на движенията, пластичността, дали ръцете са в синхрон с движенията, главата как е (според съответния танц)... Дали се танцува на 1 кв.м., или "овършаваш" целия дансинг, дефицитите лъсват лесничко за хора, които от 30 години се занимават само с това. Затова и оценките понякога са различни от това, което ние виждаме. Но пък на журито му дават достатъчно време, за да обясни какво е видяло, и какво не е достигнало за 10-ка.

Общи условия

Активация на акаунт