Отговори
# 585
Великолепно дуо DağKur

# 586
По актуални информационни данни най-коментираните продукции за седмицата са (30-06 април)

# 587
А при нас точно обратното. Колкото по-интересна серия, толкова по-малко коментари. Stuck Out Tongue Winking Eye

Нези, снощи гледах “любовната” сцена с превод. Ами те и репликите не бяха много силни. Аз първоначално без да разбирам разговора си мислех, че тя не знае как да реагира и не вярва какво се случва. Защото той много я отблъсква, а сега изведнъж прегръдка. Ама и репликите и после бяха …. Щяла да се бие с него наравно. Тук романтика много нямаше.

# 588
Ново от Бусе

# 589
Гери, нали установихме, че нашия сценарист, хич го няма в романтиката!

Закуска Гадар

# 590
Клипче от сета. Курт на едната маса, Лотоса на другата.
Какво ли са ни подготвили?

# 591
Дали тук няма да има нещо по-така
Ще ми бъде интересно как ще реагира Мюдюра

# 592
Дали тук няма да има нещо по-така
Ще ми бъде интересно как ще реагира Мюдюра

И аз искам тези двамата един за друг Hug

И на мен ми хареса серията напълно подкрепям положителните отзиви този път Hug
И любима сцена…

# 593
Нейната ръка - неговата ръка, нощ и ден, деликатност и сила

# 594
Рони, да серията беше много хубава, аз всяка сцена в серията харесах, освен сцените със семейството ...много крякаха. А и сцената с целувката не ми беше много романтична, иначе всичко друго си беше на ниво. Даже и Месут не ме подразни. Много ми се иска този възход да продължи и занапред, ама ще чакаме чак до 19-ти...мале колко е много.
Цвети, много хубава гифка

# 595
А при нас точно обратното. Колкото по-интересна серия, толкова по-малко коментари. Stuck Out Tongue Winking Eye

Нези, снощи гледах “любовната” сцена с превод. Ами те и репликите не бяха много силни. Аз първоначално без да разбирам разговора си мислех, че тя не знае как да реагира и не вярва какво се случва. Защото той много я отблъсква, а сега изведнъж прегръдка. Ама и репликите и после бяха …. Щяла да се бие с него наравно. Тук романтика много нямаше.
Да, Гери, аз също си помислих,че това е замисъла. Тя е толкова учудена ,че не знае как да реагира. Но после като започна да говори, съвсем оплеска нещата. Wink
 Колкото до коментарите, аз съм отворена и готова за коментари по всяка време.
Серията беше интересна и си заслужава да бъде обсъдена.
За  халката на пръста на Чаатай,  мисля,че това е същият пръстен от пресконференцията за началото на Кюбра.
Тогава всички решихме,че е аксесоар, защото с Мерве бяха женени в сериала.
Явно не е.
Но на мен по-скоро ми прилича на пръстен, отколкото на халка, особено годежна.
Опитах да зумна и изчистя малко снимката.
Пак не се вижда много ясно, но по- скоро е някакъв пръстен.

# 596
И според мен е пръстен, ама в сериала не го носи.

# 597

Над 3млн.гледания на 12 епизод в Utube!
Снимки от сета

# 598

Над 3млн.гледания на 12 епизод в Utube!
Досега такава цифра след 1 ден май не сме имали

# 599
Доста гледания. А аз спрях да гледам в ютюб, че неща не ми сработва превода. Потърсих го в петък да гледам пак някой разговори ако стане с превод и го нямаше. Ровя ровя и пак няма. После се сетих къде съм и че няма е да има. Има само сцени качени после. Което пак е нещо.

Серията беше добра. Енвер ми се очертава като голям комик. То няма реплика в тази серия негова дето да не ме разсмя. Разговорът с Месут беше много добър.
Единствено не ми хареса хумора, когато спасяваха Дахан. Не беше на място според мен. Можеше да го направят след спасяването.

Общи условия

Активация на акаунт