Отговори
# 540
На мен Куркут и Лейля ми харесаха. Куркут за първи път го видях да гледа различно от злия Куркут. Беше много сладък и на мен лично тази линия ще ми бъде интересна занапред

# 541
Ново Ново Ново Misc Bomb

Направих един бърз превод.
Чаатай бей, как сте?
 Какво бихте искали да кажете?
Бях по работа, приятели, как сте?
Между другото, бяхте  страхотни с вашите песни!(предполагам ,че става дума за него и Мустафа Мерт Коч)
Свирите ли на китара дори и като странично занимание?
Забавляваме се заедно. Много е приятно.
Той е много успешен и пише много добри текстове.
Искам веднага да попитам за "Gaddar". Върви много добре с нов епизод всяка седмица.
Какво ще кажете?
Ние сме в добро настроение
Както знаете това е екип,с който съм работил и преди, много добре се познаваме всички. Върви добре.
Вие се върнахте на екраните след 7 години,можете ли да ми кажете една от причините, които ви накараха да приемете?
 Първо,историята след това екипа.
Много хубава прическа! Много ни харесва. Между другото много фризьори вече я правят.
Бруталните тениски се продават в интернет.
Така ли? Интересно! Колко хубаво!
Празника предстои, нека ви попитаме,сър, имате ли някакво послание за празника, за вашите близки?
На всички  пожелавам хубав празник!
Целувам ръцете и  на по-големите и на  по-малките .
Всъщност бихме искали да можем да поговорим малко, г-н Чаатай.
Веднага бягаш. Но защо е това, каква е причината да не те виждаме много?
Всъщност, много съм уморен, братле, сетовете свършват късно, работим дълго време и затова не мога да издържа.Не мога да спра за почивка.
 Бяхте на  рожденият ден на вашата  колежка, г-жа Сюме.
Как празнувахте, купихте ли  подаръци  или  нещо по -специално?
Бяхме там като цял екип и бяхме с нашата  приятелка.
Искам да те попитам само едно нещо, тогава можеш да си вървиш.
Бяхте много близки с г-н Къванч, но между вас има студенина.
Чудя се дали сте престанали да се следвате в социалните медии?
Пишете  ли си в социалните мрежи? Преди ходехте заедно  на почивка.
Никой от нас не е много активен потребител на социални медии.
  Никога не сме се следвали.
Разбира се,  аз имам моята работа,той  си  неговата работа, има  дете.
Виждали ли сте го?  Разбира се, много е сладко, машалла! Така че, не можем да се  виждаме много.
Доколкото знаем за вашия любовен живот, няма никой в момента.
Няма, няма, братле.
Много ви благодаря, пазете се!
Благодаря!

Последна редакция: сб, 06 апр 2024, 09:33 от NeZ_9

# 542
Нези, мерси за превода!
Много интересно интервю. Значи рожденият ден на Сюмейе са го празнували колективно.

# 543
Хайде, момичета пуснаха епизода, има и активен автоматичен превод

# 544
Нези, мерси за превода!
Много интересно интервю. Значи рожденият ден на Сюмейе са го празнували колективно.
Всъщност не разбрах дали това е след рождения ден на Сумие или след някакво участие на Мустафа Мерт Коч, защото има интервю и с него .
Но сега си пускам "Gaddar " и утре ще го гледам и него. Ако има нещо интересно, ще го преведа.
Не знам дали ще успея да гледам цялата серия,че стана късно.
Утре ще ви чета и ще пиша!

# 545
Изгледах епизода, с мишката прехвърлих семейните истории. Ами, да ви кажа хареса ми.
Хареса ми и линията Коркут - Лейля, която вкараха, чрез нея придават човечност на образа му, че той иначе приличаше на терминатор. И изобщо не ми е олекнал образа му.
Има някои неща, които нито мога да ги разбера като хората, нито да ги оправдая. Реално кървавата война с братята Заккум я започна Дахан. Екбер позволи на братята да завземат територията на Енвер, като вид наказание за Енвер. Това в стил преразпределение на територия го разбирам. Ама не разбирам Дахан толкова ли си повярва, че може безнаказано да убива всеки, който той сметне за правилно. Джезми и хората му са набили учителката и той го уби, не казвам, че е редно да я набият, но да го бе пребил от бой, а не да го убива. Така той си създаде голям враг в лицето на братята, ами нормално да търсят отмъщение по мафиотските закони. Нападнаха къщата им, а после тръгнаха да се притесняват за семейството, че Коркут и Календер ще тръгнат да търсят да вземат кръвнина. Ами Дахан като убиваше не си ли мислеше, за тези неща. В крайна сметка самия той вкара всички в беда.
Реално всички са едни и същи, казват, че братята и Екбер са жестоки, но Дахан и компания по нищо не се различават от тях. После като убиха Давут, Дахан крещя от болка и мъка, ами те също така са приели смъртта на брат си.
Дано утре пуснат по-разбираем превод, за да разбера откъде точно се познават Коркут и Лейля. Доколкото разбирам е от деца, но не разбрах добре дали и тя тогава не е била свидетел на убийството на майка им. Интересното бе, че Коркут дори след години я позна и помнеше името й. Не разбрах добре дали и тя в някакъв период е била замесена в тъмни дела и се е измъкнала. Автоматичния превод не можа да ми подскаже нищо  повече от това, което разбрах и при онлайна.
Май имам повече въпроси отколкото отговори.

# 546
Изгледах епизода.
Като цяло ми хареса.
Войната между братята и Дахан започна и нямаше как да не засегне и семейството.
Първо за сцената между Дахан и Айдан.
Аз лично очаквах повече. Най-вече от нея. Не мога да си представя как чакаш човека, когото обичаш да се върне от армията жив и здрав, после той те отблъсква, ти страдаш, защото го обичаш, искаш да си с него, правиш всичко за него, правиш всичко, за да си с него, ревнуваш го, преживяваш
 "смъртта му" и после, когато той се връща и от всички в къщата идва първо при теб, прегръща те, целува те, ти отвръщаш по този начин...
 Очаквах наистина малко по- емоционална реакция от нея. Малко повече чувсво, щастие, любов. Тя го целуна така, сякаш до преди малко са били заедно.
Влюбването на Коркут също ми беше много странно! Уж беше безчувствен, а изведнъж видя Лейля и се влюби в нея. На всичкото отгоре се познаваха от преди.
Не можах да разбера в каква връзка той спомена майка си и баща си и какво общо имаше тя с това.
Гьоркан, премина от другата страна на закона. Уж го разбирам, но и не съвсем. Дахан му каза,че това е опасно и веднъж като започне, няма да може да спре.
Това, че си стигнаха ръцете на края какво означаваше?
Хареса ми разговора между Дахан и Давут.
Давут беше истински разтревожен за сина си. Каза му, че много иска да го види женен за Айдан, с деца и спокоен живот. Каза му, че се чувства виновен като баща  пред децата си.
Но Дахан му каза,че след нещата, които са му се случили това няма как да стане. Каза му,че не може да подмине човек, който е изпаднал в беда, без да му помогне и, че за това има "вина "той. Защото той го е научил така. Защото има баща със златно сърце.
Каза му,че е щастлив,че точно той е негов баща.
Това беше хубав разговор, особено като се има предвид, че беше и последен между баща и син.
Цвети, прочетох това,което си написала, но не мога да се съглася напълно.
Реално погледнато Дахан е от добрите, а братята са от лошите. Той убива, за да помага( не казвам,че аз съм съгласна с това!),а те убиват, изнудват,пребиват и какво ли още не - за удоволствие и демонстрация на сила и власт.
Така че, не смятам, че братята и Дахан са едни и същи.
Разбира се, в тези среди отмъщението е нещо, което със сигурност следва и е очаквано, но не трябваше да се замесва семейството. Това са жени и възрастни хора, които са абсолютно невинни!!!
Когато отмъщаваш направи го като мъж. Това му каза и Дахан, това искаше и Енвер от баща си.
Но Екбер така да се каже "отвърза кучетата си" и ги хвърли срещу Енвер.
Много ми стана смешно, когато Енвер хукна  като му се обадиха по телефона, Екбер каза: "а, внука ми ли идва? Малкия Екбер идва!" Joy
Ще се сетя със сигурност и още неща, но утре,че вече едва гледам.
Само едно уточнение за интервюто с Чаатай, слушах го пак.
Чаатай и Мустафа Мерт Коч са били заедно на някаква среща. Затова Чаатай каза,че е бил по работа.
Рождения ден на Сумие, явно са го празнували преди това.
Много ми хареса Чачо. Изглеждаше точно като на пресконференцията за началото на Kübra.
Съвсем различен е, когато си е той! Heart

Последна редакция: сб, 06 апр 2024, 14:02 от NeZ_9

# 547
Между другото забравих да пиша, че "кодирания" разговора на Коркут с Лейля в клиниката много ми хареса. Но пък в крайна сметка Коркут даде да се разбере, че ако има някой друг щял да го елиминира.
За мен определено това бе една от добрите хрумки на сценариста.
Нези, абсолютно си права за сцената с Айдан и Дахан.
Но пък никой не може да ме убеди, че има добри и лоши убийци. За мен Дахан и братята са от една и съща страна, тази извън закона.
Интересно ми е обаче какво ще стане с Гюркан, накъде ще завие героя му, защото той до някаква степен, вече премина "границата". Искаше ми се да видя един силен Гюркан, който се бори със системата с легални средства, за по-голяма ефективност, но явно ще видим един Гюркан, който по всяка вероятност ще се присъедини към банда убийци, без значение от каузата им те са си такива. Да не говорим, че Енвер е и наркотрафикант в тази евентуална петорка.

# 548
Рейтинга се е покачил
Върнахме си 3-тото място в Тотала и АВС1
В АВ И АВС1 сме преди Рибарче

# 549
Добро утро! Coffee
Ехаа, супер новина, Жаки!
Много се радвам! Heart Eyes
Надявам се,че интереса ще се задържи!
Цвети, няма добри и лоши убийци, просто каузата е различна, за това подсъзнателно симпатизираш на едната страна, това е.
Много емоции снощи- интересна серия, интервю, за първи път на живо, от началото на Гадар.
Ядосвам се на тези журналисти и тъпите им въпроси!
Всеки път се учудвам на търпението и доброто отношение на Чаатай към тях!

Връщам се да ви прочета и пак ще пиша.Wink

# 550
Ето и останалите рейтинги за сравнение

Пак ще си пусна и нашият, защото е единственият сериал със зелени стрелки

# 551
Преди да ви прочета, да ви сложа и интервюто с Мустафа Мерт Коч.

Добър вечер, Мустафа бей!
Добър вечер! Лека работа!
Как сте? Предполагам,че имахте среща с Чаатай бей вътре? Не можахме да го видим.
Да, да, той скоро ще излезне.
Нов проект, предполагам, новата ви песен скоро излезна?
Да,да.
Пожелавам на всеки щастлив Байрам!
Как успя да създадеш нещо толкова красиво?
Той наистина ли ви помагаше?
Много съм благодарен, всичко е както трябва.
Чаатай бей ще бъде ли включен в проекта?
Тъй като той е моя най- добър приятел, ние правим неща заедно и се забавляваме.
Кажете все пак, поддържа ли ви, има ли китара, с която свири на заден план?
Той не свири, но дава много добри уроци и винаги  ме подкрепя,това е нещо, за което го обичам.
Програмата,  в която бяхте наскоро, казахте,че обичате да си  споделяте с Чаатай?
Определено, казвам  го през цялото време. Затова и той беше вътре.
Той определено е един от най- обичаните турски актьори.
Хората подкрепят приятелите си така, това е много хубаво.
За вашето приятелство всъщност се говори много, винаги прекарвате време заедно.
На какво се дължи вашето приятелство?
Не знам,предполагам на естественост, искреност, на една и съща възраст сме,  Истанбул е достатъчно голям, ние сме заедно, откакто се срещнахме за първи път и се преместих тук.
В крайна сметка приятелството е нещо, която се установява по-късно.
Гледате ли Gaddar, харесва ли ви?
Да, много ми харесва.
Голяма работа, гледам го с голям интерес, питам го всеки ден, да видим какво ще стане този път.
Той не ми обяснява, но всичко е красиво, кълна се.
Аз трябва да бягам вече.
Мислите ли да прекарате почивката заедно?
Надявам се, ще видим.
Добре, пазете се!
Може ли да ви снимаме.
Разбира се. Малко съм небрежен, но какво да се прави!

Каквa е тази енергия,която притежава Чаатай!!!
Когато той е някъде, нищо друго не е интересно!
Каквo ли е да си творец, а единственото, за което те питат журналистите, е за твоя приятел?
Малко ми стана жал за Мустафа Мерт...

Последна редакция: сб, 06 апр 2024, 10:57 от NeZ_9

# 552
Интервюто на Чачо с англ. суб. от Cagatay Ulusoy North America
Cagatay Ulusoy ❖ Gaddar ❖ Street Interview ❖ English 2024

Интервюто на Чачо с англ. суб. от Only Çağatay Ulusoy
Çağatay Ulusoy ~ 5 април 2024 г. ~ Английски субтитри

# 553

Темата на последния епизод от поредицата Gaddar беше перверзният престъпник!

СЦЕНАТА С ПОБОЯ ПРИВЛЕЧЕ ВНИМАНИЕТО

Успешното превъплъщение на полицая на име Гюркан от успешния актьор Айтек Саян и сцените, в които той открива и улавя тайното скривалище на престъпника, който брутално експлоатира деца, получиха пълна оценка от публиката.

КАКВО СЕ СЛУЧИ В ИНЦИДЕНТА С ПЕРВЕРЗНОТО ПРЕСТЪПЛЕНИЕ?

Разкритието, че Метин Шенай, квартален водач в Bağcılar, Истанбул, е изнасилвал децата от квартала в продължение на години в стая на работното си място и е записвал тези моменти, удари дневния ред на Турция като бомба.

Инцидентът е станал на 24 май миналата година в квартал Bağcılar Yenimahalle. Майка  закарва 11-годишната MY на училище сутринта. Когато MY не  се прибра късно след училище, семейството й започва да я търси.

Още една подробност, която ще предизвика възмущение, стана ясна в обвинителния акт, изготвен за задържания перверзен престъпник Метин Шенай. Беше разкрито, че Шенай е надраскал имената на децата от квартала, които е малтретирал през годините, по стените на магазина си. Разбра се, че двете имена, които перверзният престъпник е написал на стената, са деца на снаха му.

Последна редакция: сб, 06 апр 2024, 11:05 от NeZ_9

# 554
Вчерашната серия за мен беше една от най-добрите. Вкарването на братята Заккум беше гениална идея, за което адмирации. Видя се, че тази линия раздвижи много сериала, някой от отказалите се фенове се върнаха и резултатите са на лице. Ибрахим има много харизма и в игра, и в образ, играе като звяр, превъплъщението му е великолепно. Чачо, както винаги е на ниво. Върнахме си третото място в тотала и АВС1. Да се надяваме да има още надграждане.

Общи условия

Активация на акаунт