Отговори
# 555
Здравейте!
Днес направо идвам с превода на вчерашния епизод на Gaddar.

# 556
Гери, страхотни снимки !
Браво на теб! Успяла си да намериш къщата.
Надявам се,че като се върнеш и си събереш мислите ще ни разкажеш повече за мястото, атмосферата и това, какво е чувството, да ходиш по тези улици!
Вчера много си мислех за теб, а и за желанието на всички да попаднем на сета.
Със сигурност това няма как да се случи без предварителна информация.
Ето, в последния епизод имаше много моменти в квартала и в къщата, но едва ли са се снимали в предишния ден.
Все пак трябва да има и някакво време за монтаж на серията.
Представяш ли си беше попаднала на това?
Ето, че и Чаатай се появи, журналистите го чакаха, значи са получили информация от някъде.
Но при нас, феновете всичко е въпрос на късмет!
Все пак ти извади късмет с прекрасно време и се надявам,че си доволна!
Аз съм  много щастлива от снощния репортаж и от факта, че Чаатай се появи извън снимачната площадка, весел и мил с репортерите.  Изглежда малко уморен след толкова много снимки, но добре, че все пак от време на време излиза с приятели.

Последна редакция: сб, 06 апр 2024, 12:04 от NeZ_9

# 557
Цвети, благодаря за превода!
Нези много ми хареса и на мен интервюто, всъщност не точно самото интервю, а това че са успяли да говорят с него. Иначе тривиални, на моменти тъпи въпроси.
Чачо въпреки, че беше уморен, изглеждаше супер, много усмихнат и вежлив...много ми хареса.

# 558
Ето и активността на феновете снощи.

Чакаме и рейтинга от социалните медии.
За серията :
 Колкото и да не ми харесва това, за първи път Гьоркан разбра, че законът има безброй вратички, които помагат на престъпниците.  Всъщност от самото начало беше ясно, че мисиите на Дахан/Gaddar са мястото, където законът остава безсилен.  Сега поне Дахан има подкрепа,макар в сянка от Гьоркан.

Много хубаво  бяха направили този момент от епизода.

Много ми хареса това с надписите, които Дахан му показа преди да стреля. Бяха точно на място!

Не знам защо, но не мога да гледам сцените на Koркут/Ибрахим Челиккол.  Знам, че играе психопат, но този поглед ме кара да откъсна очи от екрана.  Винаги, когато се появи, наистина ме побиват тръпки по гърба, въпреки че знам, че така трябва да се играе.  Ужасен персонаж! Браво на актьора!
Другият  брат за сега ми изглежда малко излишен, поставен за пълнеж и за уравновесяване на силите.
 Иначе историята става все по-завладяваща и чакам следващия епизод, за да видим как ще се развие.  
След смъртта на Давут(предполагам,че няма да оцелее), ще се  появи още една причина Дахан да се мобилизира за отмъщение.  Ще бъде тежка битка с братята Заккум.

Цвети, благодаря ! Още днес ще изгледам серията с превод, макар че повечето неща са ми ясни, но не разбрах много добре разговора между Лейля и Коркут.

Последна редакция: сб, 06 апр 2024, 12:40 от NeZ_9

# 559
Ето рейтинга на Сомера

Този път Сървайвър са ни изпреварили

# 560
Но рейтинга на повторението също е много добър! Даже май най- добрия до сега.

# 561
Но тук сме неизменно първи

# 562
Как оценихте този  момент?
Само аз ли мисля,че можеше повече?

# 563
Аз още като излезна сцената казах, че не съм впечатлена. Очаквах повече от тази сцена, която беше толкова чакана . Чачо беше един такъв, едва ли не предпазлив, тя като че ли се притесняваше. Абе тоя сценарист не може да пише романтични сцени и това си е или режисьора не се е справил.

# 564
Според мен Чаатай си го изигра добре.
Е, можеше да и каже как е намерил сили заради нея, можеше да и каже повече от това, че съжалява за всичко.
А тя се държеше така, сякаш не е чакала толкова много този момент.
А може би просто шока от всичко случило се и дойде в повече и сякаш не можеше да повярва.
Освен това да е бил замисъла, иначе не мога да си обясня тази нейна реакция.

Въпреки това, се радвам,че отношенията им ще преминат на друго ниво, надявам се!

# 565
Здравейте, момичета.
Честито за рейтингите. И аз тамън влезнах в социалките да ги проверя😀
 Радвам се. Знаех си, че след миналата седмица ще се покачват. Тези 2та последни епизода им станаха най-добрите. Имаше напрежение, екшън, хубави сцени. Различни хора сме разбира се, различни неща ни харесват и ги усещаме по различен начин. Но най-важното е, че отново сме в топ 3. И докато всички други сериали имат спад, само нашият се е покачил!👏
Очаквам след смъртта на Давут да задминем и Чапкъна и да излезем на 2ро място. Историята става още по-заплетена и екшъна още по-вълнуващ. За мен това е най-важното☺️👏

# 566
Още една добра новина днес!
Сериалът "Gaddar" ще бъде представен в
Кан на 8-10 април.
Movie Camera

# 567
Ибрахим Челиккол с членове на екипа на снимачната площадка на сериала „Gaddar“.

# 568
Най-накрая разбрах какво си говореха Лейля и Коркут.
Сега вече ми стана любопитно точно откога се познават.
Лейля много добре знае, че той е лошо момче.

Тази тяхна първа среща много ми хареса.
Ибрахим има страшно силен, пронизващ поглед. А, бе изобщо е мъж, който направо пращи от тестостерон.

# 569
Гери, страхотни снимки !
Браво на теб! Успяла си да намериш къщата.
Надявам се,че като се върнеш и си събереш мислите ще ни разкажеш повече за мястото, атмосферата и това, какво е чувството, да ходиш по тези улици!
Вчера много си мислех за теб, а и за желанието на всички да попаднем на сета.
Със сигурност това няма как да се случи без предварителна информация.
Ето, в последния епизод имаше много моменти в квартала и в къщата, но едва ли са се снимали в предишния ден.
Все пак трябва да има и някакво време за монтаж на серията.
Представяш ли си беше попаднала на това?
Ето, че и Чаатай се появи, журналистите го чакаха, значи са получили информация от някъде.
Но при нас, феновете всичко е въпрос на късмет!
Все пак ти извади късмет с прекрасно време и се надявам,че си доволна!
Аз съм  много щастлива от снощния репортаж и от факта, че Чаатай се появи извън снимачната площадка, весел и мил с репортерите.  Изглежда малко уморен след толкова много снимки, но добре, че все пак от време на време излиза с приятели.

Нези, изобщо не могат моите снимки да се сравняват с тези, които си публикувала.
Ще го напиша сега, че краката ми пак ме предадоха и седнах да изпия една турска бира. Аз бира не пия, но мястото е много приятно и всички това пият.
Мястото на къщата е кварталче от селски тип с 3 преки. Много е малко. Аз за за 20-25 минути се изкачих до крепостта, което значи, че ако беше равно за 15 минути си стигнал от единия до другия край по диагонал.
Тези кадри с целувката са заснети по залез. Или изгрев, но залагам на залез. По това време сигурно няма туристи там. Нас ни изсипват в 12:30 и в 15 си ни прибират. По това време не си представям снимки. Къщата е на 20 метра от ферибота. И на 10 от едно заведение. Трябваше там да седна, но ми се ядеше хубава риба. Като ходиш по улиците чуваш петли и е толкова тясно, че като минава кола трябва да се залепиш за стената. Явно това е само мястото на къщата, а останалите не са в този квартал.
Като слизах от ферибота една туркиня каза нещо Чаатай и останалото бяха разни рускини, които снимаха.
На мен разходката ми хареса, защото имаше дълъг път с ферибота, а аз обичам да плавам. То там изобщо не клати, а на връщане видяхме много делфини. Но ако трябва да съм честна, сигурно на някой случайно попаднал там ще му е разочароващо скучно. Аз отидох да си пробвам късмета, да се кача до гледката, за да снимам последния мост и Черно море. Също да хапна и хубава риба. Ципурата беше много прясна. Подозирам, че идеята за чайката им е от там, защото местните чайки са много нахални. Имах една на 2 метра от мен през цялото време.
Честно да ви кажа не знам как са снимали качването на Дахан през прозореца. Това би предизвикало голяма истерия. За целувката да не говорим. То е невъзможно там да няма хора. Подозирам , че ги прикриват с едни платнища. Попадала съм на любителска снимка от там от тази година и нишата с лодката беше прикрита с едно синьо платнище. Може да са снимали вътре в стаята тогава и за да не се вижда. Или им е било “нощ”.
Но мисля че там снимат предимно извън работното време на туристите иначе щеше да има купища снимки от този сет. Освен да паркират онзи кораб от на Айдън снимката. Той може и да ги скрива от зяпачите.
Та това е. Като доразгледам останалите снимки и видя дали нещо изобщо става от разтрепераните ми ръце, ще ви ги дам. Но е скука като цяло. Къща с лодка. Тя така изглежда на всички любителски снимки през последните поне 5 години.

Общи условия

Активация на акаунт