Какво стана с форума?

• 22 268
  • 175
  •   1
Отговори
# 120
  • Бургас
Ми то и аз си мислех, че teta75 е възрастна жена, която живее във форума, ама по едно време пишеше някакви неща, дето ме наведоха на мисълта, че е по-млада от мен.
Мислех и, че няма мъже във форума освен Бонго, пък то било фул парти 😁
Ох, не знам, не знам. Хич не мога да преценям хората 🤣

# 121
  • Далечният изток
Е, Тета поне си е написала набора, може лесно да се сметне на колко години е Grinning

# 122
  • Бургас
Малееее, срам ме е от мене си 🤣

# 123
  • Вила Великула
Ябълкова, то и в КГБ има доста баби в работна възраст, малко над 50.
И наистина ходим по разни интересни места. Е не всяка плете терлици, и аз не мога, а и нямам желание да се науча, но пък има такива, които обичат да го правят и плетат и за другите при нужда.

# 124
Да не се окаже най-приятно в КГБ? Не баби имате ли?

# 125
  • Вила Великула
Имало е и такива случаи, които после станаха и баби.

# 126
Тогава защо наскоро КГБ се е разцепило? Обичах да надничам там когато си помисля за старостта. И там вече не е същото ...

Колко потребители в уютната редовна тема липсват?

# 127
  • Вила Великула
Никой никого не е вързал и всеки е свободен да прави каквото иска.  Не бих казала, че КГБ се е разцепи, просто някои вече не пишат, други се присъединиха. Наскоро имахме и национална среща в Русе.

# 128
Какви са тези нови новаци, които се появяват за да пуснат някаква тема за някаква драма в лични? Нов новак след новак ? Спрях да се връзвам вече , прескачам я тази анимация.

# 129
  • London
Знам, че е имало много теми с подобни размисли, но са останали назад във времето.
Та, какво стана с този форум?
Защо няма къде да обсъдим гащите на Шанталчето и има ли ги и къде изобщо са те?
Защо не може да се дразним интелигентно след като приспим децата и си сипем чашката с вино?
Защо бг-мама придоби нов облик и изгуби обединяваща си сила или по-скоро хората се промениха и вече не се вълнуват от гащи, вино и обединение?

От години никой не знам, самата аз от години не влизам тук. Много рядко и специализирано по 2-3 пъти годишно вече. Шанталчето я помня, бяха славни времена, много хора са ми оставили спомени, дори кофти караниците и никовете свързани с тях помня с добро честно казано. Надявам се, че всички са живи и здрави и с тях нещата вървят добре. Поздрави от мен, вярвам, че някои още ме помнят.

Не бяха само гащите на Шанталчето....и моите 🌚🌚 хаха

Последна редакция: нд, 01 сеп 2024, 17:55 от La Catrala

# 130
  • IC 1101,Abell 2029
Ама наистина ли хората преди около само 15 години толкова са се вълнували от гащи и вино,защото аз и сега и преди в това не мога да намеря и грам какво да ме вълнува.

# 131
  • гр.Пловдив
Ама наистина ли хората преди около само 15 години толкова са се вълнували от гащи и вино,защото аз и сега и преди в това не мога да намеря и грам какво да ме вълнува.

Разбираемо е.
Соц.мрежите тъкмо навлизаха,форума беше топ на топа ,що народ е вписвал тук и от какво се е вълнувал от зората на създаването му...Затова е безценен,аз много си го уважавам Heart Exl

# 132
То нямаше ФБ и прочие, че да си развяват гащите там и кой какво пил и какво ял Grinning

# 133
  • London

За мен лично беше по-забавно. Ти защо си мислиш, че някой е вкарвал някаква сериозност в това, това си бяха закачки да избиеш напрежението от ежедневието. Аз дори бях направила Конкурс Мис Бг мама имаше въпросник, снимки, гласуване, беше голяма еуфория. Сега както не бях влизала от много време и ако влезех беше за нещо конкретно виждам голяма промяна в посока скука....

# 134
Наистина предишните теми бяха много весели и забавни. Сега преобладава хейт и мерене на какво ли не, кой е по-по-най.

Общи условия

Активация на акаунт