Звездни Компромати - Април'24

• 277 172
  • 2 135
  •   1
Отговори
# 2 070
Никол Кидман три дъщери ли има, или едната красавица е на мъжът ѝ? Джесика Алба е страхотна, винаги ми е било интересно, как така втората ѝ дъщеря е леко русоляво рижава, при двама тъмнокоси родители.
на мен и трите ми се виждат тъмнокоси. едната е с руси кичури

# 2 071
Джесика Алба е страхотна, винаги ми е било интересно, как така втората ѝ дъщеря е леко русоляво рижава, при двама тъмнокоси родители.
И на мен е интересно защото освен, че е рижа и не ми прилича нито на Джесика, нито на мъжа й. Генетичната лотария явно Simple Smile Мои близки имат дъщеря с бяла кожа и сини очи, а те и двамата са тъмни (коса, очи, кожа).

# 2 072
Джесика Алба е страхотна, винаги ми е било интересно, как така втората ѝ дъщеря е леко русоляво рижава, при двама тъмнокоси родители.
Съвсем нормално. Двамата родители са носители на рецесивен ген, който се е проявил при дъщерята. Точно и затова е рижава (червенокоса) дъщерята.

# 2 073
Тя нали и Амбър Хърд се премести в Испания. Явно им идва в повече Холивуд, а пък Ева и семейство поне говорят Испански.
С Испански в коя друга нормална страна могат да се преместят? Със сигурност няма да изберат Мексико или Латинска Америка, че те хората бягат от там.
Испания не е нелогичен избор според мен.

Последна редакция: пн, 29 апр 2024, 19:33 от Анонимен

# 2 074
Никол Кидман три дъщери ли има, или едната красавица е на мъжът ѝ? Джесика Алба е страхотна, винаги ми е било интересно, как така втората ѝ дъщеря е леко русоляво рижава, при двама тъмнокоси родители.

На Джесика Алба майка й е руса, дъщеря и прилича на баба си...

Скрит текст:

# 2 075
Тя нали и Амбър Хърд се премести в Испания. Явно им идва в повече Холивуд, а пък Ева и семейство поне говорят Испански.
С Испански в коя друга нормална страна могат да се преместят? Със сигурност няма да изберат Мексико или Латинска Америка, че те хората бягат от там.
Испания не е нелогичен избор според мен.
Там я снима охранителната камера на комшийката да се облекчава на улицата, в компания, нали?
Горките испанци....

# 2 076
Ева е казвала, че за първи път когато е отишла в Марбея е било любов от пръв поглед или нещо такова.Имат и имот там и за това не ми е толкова странно преместването и нейната близка приятелка Вики Бекъм е наблизо, не вярвам да скучае.

# 2 077
Леле, това не съм го разбрала. Ако е така, тази жена е Истински болна.

# 2 078
Там е работата,че англосаксонската култура е много-много различна от латинската. Ева Лонгория е родена и израснала във ферма в баш един от най-американските щати – Тексас. Попила е англосаксонската култура и ще и бъде терсене да се нагоди към латинската в Испания,(сиести и прочие...).

# 2 079
Тексас е всъщност силно Мексикански щат.
Еднакъв брой там са белите и латиносите - по 39% ( през 2020 39,7% са били бели, 39,3% латиноси. Източник уикипедия https://en.m.wikipedia.org/wiki/Demographics_of_Texas#:~:text=At … %20Hispanic%20and )
Там тя е израснала сред Латиноси, говорела е Испански, и т.н.

Последна редакция: пн, 29 апр 2024, 21:58 от Анонимен

# 2 080
Все едно Лонгория ще живее в 10 етажен блок с по 5 входа и ще пазарува всяка събота в Меркадона, че да трябва да свиква с испанската култура. Какво толкова има за свикване, като живееш в изолирано имение и имаш персонал за всичко.

# 2 081
Аз четох, че тя е много щастлива и ентусиазирана от преместването. Пък кой знае, може някой ден да реши да навести и нас, докато обикалят и опознават Европа, например на Слънчака, най-известната ни туристическа дестинация Joy

Последна редакция: пн, 29 апр 2024, 22:09 от Анонимен

# 2 082
Все едно Лонгория ще живее в 10 етажен блок с по 5 входа и ще пазарува всяка събота в Меркадона, че да трябва да свиква с испанската култура. Какво толкова има за свикване, като живееш в изолирано имение и имаш персонал за всичко.

Toчно.
Ама как щяла да се адаптира,то не било като Америка бла бла.. Laughing
Семейство милионери,които могат да си позволят да живеят,където им хрумне,да имат персонал,че дори да си вземат този,който вече ги обслужва в Щатите.  Могат да се прибират в ЛА всяка седмица ако им скимне,да си говорят на испански с местните и при все,че вече имат дом в Испания, съвсем логично ми звучи да отидат там да живеят.
Адаптирането на по- бедните в чужда държава няма нищо общо с адаптацията на богаташите. Съвсем различен процес.

# 2 083
Aбе ако ние не се тревожим за аклиматизацията на Ева Лонгория в Европа, кой ще ги мисли тия работи 😂

# 2 084
Дженифър Лопес изглежда много отслабнала, с повече от 10 кг.

Общи условия

Активация на акаунт