Плам пламти! Котел бълбукай! Адска смес мехури пукай! Априлска вещерска и спортна

• 86 717
  • 2 031
  •   1
Отговори
# 165
  • тук и там
Уинд,да си жива ,здрава и щастлива! На дерматолог ще водя каката.Всеки път като си дойдем в Бг и прекара повече време във вода  и избиват брадавици.До сега не сме имали ваканция без да ходим да махаме-абсолютно всеки път се случва!.Преди по стъпалата на краката и избиваха,сега на палеца на ръката.Ако е това де, ама на мен на такова ми прилича.

# 166
  • France
Съвсем ме отказа да ходя на спа в България Joy

# 167
Има бутилка уиски на масата, още една бутилка коняк в шкафа, 3 стека бира в хладилника, 3 купи ядки, 3 кутии сок, кафе, бонбони, грузинци, дребни сладки и куп още неща за ядене и пиене.
Ми ще почвам диета .... ама друг път.
Сутрешното кафе беше ирландско 1:1 кафе и виски. Мъкааааа

# 168
Честит празник, Уинд! Здраве и щастие ти желая!
Госпожицата и баща ѝ чакат резултати от лабораторията. Минаха през ЛЛ, сега отиват при педиатъра. 39.6°, не спада от нищо.

# 169
Лан,завиждам ти за работния шкаф 😁
В моето нюню има само два бонбона,които пазя за зор заман,ако вземе да ми пада кръвното.Не че във вендинг машината не е пълно със сладки "боклуци".
И като казах кръвно, баткото преди малко се върна от личната.Беше да го теглят и мерят.И кръвното му премерили-40/80 🙄.Все хубавини е наследил от мен-алергии какви ли не,криви зъби,ниско кръвно,трудно разсънване,придружено с мучане,тип,не ме занимавай...
Хортензия,нищо чудно да е грип.Да ѝ назначат по-скоро правилното лечение!

# 170
  • тук и там
А,Фило- лятото вече пропускаме Спато,само на Гръцкото море ходим,и от там така се прибира..И от Българското пак..

# 171
  • София
Рен, а прималява ли му понякога на баткото, или си го "носи" безсимптомно ниското кръвно?

Моето кръвно беше ниско много години. Сега е вече с тенденция към нормално, но пак понякога го смъквам. Спомям си обаче реакцията на мед. сестра при ЛЛ когато за пръв път ми измери нормално кръвно. Беше свикнала при мен все да е ниско, а като го видя нормално, само дето не метна апарата от радост. Изживя го някак като личен успех за нея и ЛЛ, а всъщност аз не бях ги посещавала от около 2 години и кръвното вероятно само се беше регулирало, защото не помня междувременно да съм правела нещо по въпроса, още по-малко пък препоръчано от тях.

# 172
  • София
Хора, паднах на земята и не можах да стана 🤣🤣🤣. В това време МН дойде да помага, но с бутилка тоник между краката. Синът ми ни каза, че сме много зле и се държим неприлично.

# 173
  • София
Ре, хубаво е, че приемаш несгодите с усмивка. Но мен това падане и невъзможност да се изправиш ме притеснява. Прилоша ли ти? Какво стана?

# 174
  • София
Неее, просто от почти три години съм обездвижена. Едва от няколко месеца правя упражнения. То и беше смях, залях се и съвсем не можех да стана .

# 175
Уинди, здрава и щастлива бъди! Сърцата ни завинаги остават на осемнайсет, само свещичките на тортата се променят и хубавите спомени се увеличават 🎉🎂🍀

Ре, пак добре, че има кой да те вдигне! У дома като правя гимнастика и ме види някой от домашните веднага ме нападат да ми пречат и да се боричкаме 😂. Даже се викат един друг на помощ!

Тази сутрин, докато правех декора на витрините с колежката непознат мъж на възраст се приближи отвън и ми направи комплимент. Благодарих му, а колежката прихна- луд бил! Тъпа реакция!

# 176
Добър ви ден! Отпуска съм ,  при свека, не си говоря с МН и пържа неназовимото! Cry
Хортензия, да му минава на детето.
Уинд, честита да си! Жива и здрава да си и по-малко грижи и повече забавления.
П.п.не успявам да ви прочета.Откакто изтеглих форума като приложение и оставя ли телефона на отворена страница, при следващо отваряне на форума и започвам мненията , които са писани след това.Абе, все едно съм изчела всичко, пък не съм.

# 177
  • France
Уми, добре си се нахендрила. Съчувствам

# 178
Ма моето говедо ме нахендри и отиде за риба!! Как да му говоря, а?!?! Няма да му продумам.На кънда мънда у кътника съм, затворена в двустаен апартамент и  никого не познавам.
Аз дето съм активен човек, тук правя по 1500 крачки на ден и се чувствам като патка, дето я гушат( угояват).

# 179
Уми, ама ти направо в някакъв хорър си се вкарала. При свеки,не говориш с ТМ, пържиш......
  Тя не беше ли в чужбина твоята свеки?
   Кънда-мънда вика, хахах.
   Аз бачкам и си представям шкафчето на Лан. Пие ми се узо, може да си купя, гледам че в бакалията има на прИмоция.
   Ре, възхищавам се на хората с чувство за хумор!

Общи условия

Активация на акаунт