Плам пламти! Котел бълбукай! Адска смес мехури пукай! Априлска вещерска и спортна

• 86 730
  • 2 031
  •   1
Отговори
# 180
Уинди, жива и здрава бъди! Нека най - съкровените ти желания се превърнат в реалност.
Хортензия, да му минава на детето по - бързо. Представям си колко ти е свито.

Не хванах милионите. Пу!

# 181
  • France
Тюх, жалко. Вече ни виждах групичката на Малдивите.

# 182
  • Пловдив
Уми, Умиии..хората на Спа ги водят през отпуската Wink
За риба да беше отишла поне...детето как е там?
Само не вдянах що не познаваш никой???

# 183
Честита да си, наборе!!! От всичко хубаво по много ти желая. 🤗💐🍀 И аз след има- няма месец ще закръгля 30- те след 18. 🥳

Харесвам Франция, но не и  Париж! 👿

# 184
Като каза Париж - в групата ни на класа, завършихме преди 31 години , върви организация за октомври- ноември да ходим заедно в Париж. Боже, жива да не бях!
    Ние завършихме френска паралелка в ловешката езикова гимназия.  Сега се чудя да казвам ли категорично ДА, или да поизчакам да видя докъде ще стигне организацията, щото много романтично им се вижда нещо на мацките.
   Ама няма лошо де, кво пречи да пием розе в Париж със стари дружки, все пак 5 години сме делили една стая, храна, емоции,знания.

# 185
Уми, Умиии..хората на Спа ги водят през отпуската Wink
За риба да беше отишла поне...детето как е там?
Само не вдянах що не познаваш никой???
Ми щото аз не съм от тук и  си идваме три пъти годишно.Познавам една братовчедка на ММ, но тя работи жената, няма с мен да се занимава.Детето е на телефона.То и вкъщи к тук..Интернет щом има е добре Simple Smile
Иначе преди това бяхме при нашите.Починах си Simple Smile

# 186
  • Пловдив
Аха..ама така го написа, че разбрах, че все едно свекито си не познаваш, та... Simple Smile

# 187
  • тук и там
Ре,и аз така-ама не мога да стана ,щото хем съм дебела,хем обездвижена.И ММ помага иначе,като паднах на стълбите и малкото и то..Бе мъжете  ми ми помагат и на мен,ама без тоник между краците не е забавно...Чакам пред зъболекарският кабинет..Оф..

# 188
Оф, бе, Риюниън, как да се засмее човек, а? Добре ли си сега?

# 189
Ние имаме резултати вече - каквото очаквахме. Да видим оттук нататък какво и как.
Някой правил ли е онлайн консултация през Хийли, да ми обясни как става?

# 190
Ех, Бърди Sad

Трябва ти приложението. Запазваш час, превеждаш парите и в уреченото време просто стартираш приложението.

# 191
Ули, видео ли се прави? Аз мислих, че само изпращам наличните документи и после чакам отговор?

# 192
А, зависи всъщност дали е писмена или онлайн консултация, права си. Ако е по вайбър, пращаш и после си пишете.
Аз онлайн съм правила и там беше 20-30 минутен разговор- консултация, т.е. лекарката се включи и обсъдихме казуса.

# 193
Аз съм правила там само писмени консултации. Описвам проблема, прикачвам документи и изследвания, и обичайно избраният лекар до ден отговаря. При някои от тях може да се задават и още въпроси, и консултацията тече в рамките на дни примерно. Но, това е описано в профила на избраният лекар. Не е универсално.

# 194
  • София
Бърди, съжалявам, но от моята камбанария е по-добре да се знае какво е. Веднъж го е преборила, пак ще го направи.
Ули, добре съм. Беше смешно, аз от хилеж не можех да се вдигна.

Общи условия

Активация на акаунт