Плам пламти! Котел бълбукай! Адска смес мехури пукай! Априлска вещерска и спортна

• 86 735
  • 2 031
  •   1
Отговори
# 195
Благодаря, момичета! По-късно ще сваля приложението и ще разуча.

Ре, да, определено е по-добре да се знае. Все едно ми падна товар като видях документа. Не че в него пише нещо хубаво, но поне имаш информация и насока за действия, че да започва и да свършва. Сега има начертано лечение, но ми се ще да чуя още някое мнение.

# 196
Wind, честита да си!

Ре, ама верно не сте в ред с ТМ, прав е синът ти.

Бърд, проучи за отзивчив лекар, че аз съм плащала консултация 50 кинта за ендокринолог заради много ниски нива на Вит Б12 и получих единствено 1 изречение, че може да се навакса с храненето.

# 197
  • София
Що бе Попи? Инцидентно стана. МН носеше бормашина и трион и бутилка Тоник, просто съвпаднаха нещата 🤣🤣🤣. То всъщност аз не успях да се вдигна от смях като го видях да идва да ми помага 🤣.

# 198
Забравих да сложа хилещия се емотикон, да знаеш. Joy Кефят ме хора, които могат да се надсмеят над всяка ситуация.

# 199
  • Пловдив
Бърд, аз правих заради свекър ми...
Он лайн, без видео проф.ми обясни кое и как и аз питах...документите ги пращаш по-рано.
Проф. Константа Тимчева ми препоръчаха. Добра е.

# 200
  • France
Харесвам Франция, но не и  Париж! 👿
Много сме така. Май само майка ми харесва Париж, но по спомени от преди 30 години.

Бърд, не знам какво да кажа. Прегръдки, момиче.

# 201
  • София
Аз харесвам Париж. Мръсничко, пренаселено, но има много арт местенце.

# 202
  • France
Само като арт място не мога да го видя. Ако искаш арт - по-добре в Берлин и то в източната му част.

# 203
Мисте, и аз за нея мисля. Мерси.
Ще ти пиша на ЛС с един въпрос, ако нямаш против

# 204
  • София
Абе има си местенце. На теб ти е писнало, но на мен ми допада за по два-три дена на 5 години. И Берлин харесвам и Брюксел и Амстердам, и Рим и Милано.
Сега обаче искам провинция, селца и спокойствие. Взех си достатъчно от мегаполисите. Само Япония остана, но и това ще стане.

# 205
  • France
И на мен Япония ми е цел, ама много далече пущината.

Иначе най-добре се живее в град между 500К и милион жители. Селото бързо писва. Бях в такова 3-4 месеца през пандемията и накрая исках да си изгриза вените.

# 206
  • София
Лане, и ти дойде в мойта група Grin

Дремя като ваксиниран петел на работа с чаша ирландско кафе. Не ми се работи, искам почивка ....

Ама и двамата ли сте подкарали уиски от сутринта? И аз искам. Laughing

Уинд, жива и здрава. късмет пожелавам.

# 207
  • София
Предградие ми е идеално. Къща с двор и на 20-30 минути от града.

# 208
  • France
Абе има сутрини, които само с отварянето на очите ги чувстваш някак... алкохолни.

Само че в Париж такова нещо чука милиона. Astonished

# 209
  • София
Уинд, да си жива и здрава, спокойна и успешна, вечно нахилена и неповторима! Гледам, започнала си празненствата, днес духа силничко.

Обичам големите градове, обичам шаренотията, тълпите, метрото, задръстванията. Къща с двор, ама да има от всичко на големия град искам аз.

Общи условия

Активация на акаунт