Плам пламти! Котел бълбукай! Адска смес мехури пукай! Априлска вещерска и спортна

• 86 737
  • 2 031
  •   1
Отговори
# 210
Бърд, ще се борите Hug
Аз пък искам къща на село. Като пораснат децата, ще го направим.
Моето дете е на антибиотик.
Уми, завиждам за неназовимото.

# 211
Бърди, прегръдка!

# 212
Уинде, честит рожден ден! Да си здрава и усмихната! 💐

Бърд, съжалявам за новините. Тук съм, знаеш. Майка ти ще оздравее. Сили ви пожелавам в битката срещу гадта.

# 213
  • Наблизо
Бърд,съжалявам за новините,но съм сигурна,че всичко ще се оправи.
Стискам големи палци!
Ре,и на теб стискам и знам,че всичко ще се оправи.
Хортензия,ще му мине като на куче на детето Simple Smile

# 214
  • тук и там
Бърд, съжалявам за новината. Сили, кураж, търпение и вяра и на двете ви пожелавам!
15 000 крачки днес, не ми се мърда вече, а  имам работа в къщи.
На мен ми харесва Париж, но може би не за живеене.За живеене някакъв средно голям град, но да си има всичко.
На село и в съвсем малки градчета, не ми се живее, ама ММ все натам го тегли..

# 215
  • Mediterraneo
Уинди, да си жива и здрава!

Изчетох ви, записах се, нищо не помня. На Бърди кураж и сили!

П.п.не успявам да ви прочета.Откакто изтеглих форума като приложение и

форумът няма приложение, не знам какво си направила, най- вероятно си инсталирала шорт кът на екрана.

# 216
  • София
Бърди, съжалявам, че се е потвърдила диагнозата, но си права, че вече имате информация с какво се борите и това е добра отправна точка. Пожелавам ви сили  да преминете през това и да преборите болестта!

# 217
Бърд 🤗🤗🤗

# 218
Честито на рождениците - бъдете живи, здрави, щастливи и обичани!
Бърд, стискам палци всичко да се оправи!
Отново ми се губят някой хора тук и определено това не е страничен ефект от уискито! Надявам се при тях всичко да е наред.
Стискам палци за тези които имат нужда!
Нещо пак ми е минорно но ще го отдам на времето ...

# 219
Бърди, веднъж сте го преборили, поне знаете какво следва. Пак ще успеете  Flowers Four Leaf Clover Hug Hug Hug

# 220
Момичета и Лан, благодаря ви за подкрепата, окуражителните думи и палчетата! Heart Наистина са важни за мен!

# 221
  • София
Честит рожден ден Уинди. Много здраве ти желая.
Аз записах час за биопсията. На 15 април.
Имам много бач, а не мога да си събера мислите нещо. Имам и един процес за човек за админ съпорт  да правя. А само за филми и книги мисля, а и за ядене 🤣.

# 222
  • Euskal Herria
Уинд, здрава да си!
Бърди, Hug.

# 223
Зеленчуков киш, лучена супа, патица конфи, стек тартар и близо половинка розе по- късно рекапитулацията е- бих живяла в Париж, но само ако е в радиус от 15, макс 20 минути пешеходно разстояние от Шанз- Елизе. Grinning

# 224
Главата ме цепи, пих Нурофен,мерих кръвно, навъртях 6-7 км и се поосвестих малко. Малката ни изправи на нокти, за половин час вдигна от 38.6 на 40.2. А свежа като репичка, външно не личи. Омръзнах ви с моята драма, ама много е тегаво като е далеч.
Пия кафе и чертая маршрут за утре, ще се разходим да съседен град с каката. Засега само ресторант за обяд съм уточнила.
Ре ще стискаме палци за 15-ти!

Общи условия

Активация на акаунт