Плам пламти! Котел бълбукай! Адска смес мехури пукай! Априлска вещерска и спортна

• 86 738
  • 2 031
  •   1
Отговори
# 225
Ре, ще сплета палците на фльонга отсега.

Уф, аз реших, че ще чета, вместо да си ровя в телефона, ама в книгата убиват наред и ги провесват от полилеите. Чудно четиво, няма що.

# 226
А що не спиш? Какви са тия ужасии?

# 227
  • София
Коя е книгата?

# 228
  • Пловдив
Добро!

Хортенз, ся ти с кое дете си и кое е с ТМ? Simple Smile ептен се омотах Simple Smile

# 229
Добро утро!
  Уф, Хортенз, разбирам те прекрасно за тревогите !Айде, вчера да е бил пика и да минава.Те кога се прибират?
  Като бях бременна,почти на финала  с младши , свекитата малко насила замъкната каката в Русе.А тя искаше да си е до мен, да правим последните приготовления.Детето още по път вдигна Т, та направо в спешното.Искали да ги оставят в болница, ангина.Свеки не се съгласила, силен АБ и дом. Не ми казват, а чак на другия ден вечерта каката ревнала да говори с мен и изпя всичко. Казах на ММ да тръгва, ако не ,аз товаря големия тумбак и отивам да си взема детето.Бях бясна, ама млада, не смеех да се противопоставям рЕзко .Отиде, като се показал на вратата, магически оздравя момиченцето ми.Даже искала да ходят на една любима кръчма, водил я , на др. ден се прибраха.На нея нищо й нямаше. Тогава се поболя от мъка това дете, ама аз тъпачката не смея да кажа напрЕко нищо.След този случай смея.
  Хортенз,далеч съм от мисълта,че при вас  е така, просто се сетих случка, като каза за високата Т.
    Тарти, аз също съм с приложение на Бг-мама, форумът ми го предложи.
  Мисте, рано е изгряло слънцето при теб! Супер е кафето.

# 230
  • sf
Ола, амигос!
Чисто егоистично, днес е най-любимият ми ден в годината 😁 четвъртък, в четвъртия ден на четвъртия месец на двадесет и четвърта година ставам на четиридесет и четири 😁 Та довечера да пийнете по едно за мен!

# 231
Донси, здрава и щастлива бъди 🎉🎂🍀 (направо квадратни ми станаха очите от четворки 😂)!

# 232
Бърд, вземи да четеш Пратчет, Удхаус, Дж. Даръл малко да се разсееш.
Пия кафе и се подготвям за деня. Спи ми се ама зверски, надявам се кафето да ме разсъни. Хладното време вън допринася за още по-голямо желание за дрямка.
Дамммм
Честито на рождениците! С най- хубави пожелания за здраве,щастие и късмет.
И за капак въпреки, че е Април се чувствам като мартенски котарак ...

# 233
  • Пловдив
Донсе, ЧРД! Да пуснеш тото Simple Smile

# 234
Донси, здрава и щастлива бъди! Повече време и средства за любимите хобита и пътувания до вълнуващи дестинации! Прекрасен да е денят ти! Довечера ще пия едно питие за твое здраве!
Понеже у дома е минал ураган - навсякъде кашони с мебели или разглобени такива в очакване да дойде фирма да ги извози, снощи с тийна празнувахме моя РД сглобявайки пратката от Икея. С много благословии по родословието на контейнера за документи накрая все пак го сглобихме. Тийна основно, аз помагах малко, честно казано очаквах повече, но каквото такова. Метален е, водещото при изборът му беше цвета (черен). Шантаво се сглобява, на доста места сглобката се държи на огънати метални ню-ню пластинки. Релсите за чекмеджетата бяха всъщност най-големият кошмар - ни едно болтче няма, само метални пластини се напъхват в страничните стени - в единият край на релсата хоризонтално, в другия-вертикално. Уж си ги напъхал добре, щраква  иииии ай си мръднал по рязко и падат като презрели круши. Количката за компютъра беше песен, а столчето стълба оставихме за днес.
С две думи тренираме и задобряваме, колко точно ще разберем с събота, когато започнем да сглобяваме чудовището. Grinning

# 235
Аз пък се чувствам като великденски козунак, превтасал 🤣
Добрутр и от мен!
Донси, жива и здрава да си, обичана, щастлива и да имаш невероятна година!
Уинди, малко на патеричка, и ти да си здрава! Всичко най-най-най, момичета!
Ре, ще стискаме палци!
Бърд, горе главата, ще минете през бурята!
Вчера навъртяхме 7 км с малкия и татко му, вечерта в 9 окапахме като круши и тримата.
Аз се оправям, че съм на преглед след малко.
Имайте прекрасен ден!

# 236
  • France
ДобрЮтро и от мен.

# 237
  • София
Добро утро.
Донси, здрава и свободолюбива бъди.
Бърд, гуш❤️
Пали, ще пътува утре за Рим без нас, притеснен е повече от двете ни.

# 238
Донсита, жива и здрава да си! Много хубави емоции, хубави пътувания, споделени мигове с любими хора!

# 239
  • София
ЧРД, Донси. Много щастлива бъди. Ще се почерпим ние. Ти не забравяй да почерпиш Нейо.

Общи условия

Активация на акаунт