Плам пламти! Котел бълбукай! Адска смес мехури пукай! Априлска вещерска и спортна

• 86 744
  • 2 031
  •   1
Отговори
# 240
  • France
Донси, да си жива и здрава, да бъдеш късметлийка и обичана. 🍾🎂

# 241
ЧРД, Донси! Да си здрава и щастлива! Много четворки, много нещо Grinning

Запътваме се днес наобратно. Тегаво.

# 242
  • София
Честити 44 години Донси. Много здраве и пътувания. МН излезнА, но като се върне ще го впрегнати да ми забърква едно Блъди Мери.

Ох бе Уинд, хиля се и ми е кофти едновременно. Икеа са прословути с това.

# 243
Здрава да си,Донси! Много пътешествия ти желая!
Лек път,Попи!
Бърд, Hug
Заготовката за мусака е готова,мятам я в тенджерата ей сега.След нея мъфини и супа топчета.И това ми е готвенето за цялата седмица 😁.Малко гладене и пране,и ще изпълня днешния план.Вчера следобед с Шефа не се спряхме, сутринта едвам го събудих.От няколко дни остава най-накрая в градината да спи,та гледам да му угаждам на акълите.

# 244
Честита да си, Донси!
Пътешествия, спечелени купи и верни другари желая. 🎉💪💐

Като раждах синкото, ММ ме остави пред болницата за планираната операция и заведе Тилката на лекар- “посрещна” брат си с  ангина и АБ. 🙄

Хортенз, не си дотегнала, изливай всичко, което те мъчи. 🤗

Кой с какво закъсал- мисля ви, да знаете! 😍

# 245
  • София
Донси, честита да си! 🍀🌷🎁

Мид, представям си колко му е свито сърчицето на Пали, а и вашите с Ена, но всичко ще бъде наред! Ще придобие нов опит, ще посети хубаво място и ще се прибере зареден с впечатления.

# 246
  • Пловдив
Мид, що сам? При роднини ли отива?

# 247
  • France
... бих живяла в Париж, но само ако е в радиус от 15, макс 20 минути пешеходно разстояние от Шанз- Елизе. Grinning
Аз съм на 15 мин по часовник с ГТ и не е зле. Иначе в самия Париж не бих живяла. Твърде дърта съм вече и имам нужда от спокойствие.

Вън вали из ведро. Тъпо, а исках да се пременя с някоя рокличка.

# 248
Мид, нали си знаеш ,че на колкото и години да стане, мама все ще го мисли.
   Екскурзия ли?

# 249
  • София
С дядо му ще ходи.
Аз съм много за да пътува, проблема към момента е, че не сме заедно.

# 250
  • София
Донс, да илядиш! Жива, здрава и щастлива. И с късмет!

Мид, добре ще му се отрази. Добре е за всички да се поотделят за малко, а и не е сам, а и е в Рим. Стъпи ли на летището, всичко ще забрави. Иначе ти ще го мислиш, ама си майка, какво да правиш.

Хортензия, айде да минава вече. Мъчно о страшно ми е като чета за такива високо температури.

Бърди, ще се справите!

Ре, страхотна енергия имаш, еваларката! Така и трябва! Браво!

Исках да се оплача, ама нямах желание. То да се ритна ли, да махна с ръка ли, да се разстроя ли. Метнах се да чистя да избия чивиите.

# 251
  • София
Боже Бър, мен що така никога не ме напъва да чистя 🤣. Най много за плуване или кръчма, може и саксии да ровя.

# 252
Утре ще имаме нужда от палчетата ви и цялата положителна енергия! Завъртя се колелото по-бързо от очакваното, плахаме одеве и двете заради мило отношение и човечност от лекари и сестри.

Хиляда неща трябва да свърша днес, за да съм свободна утре. Но по-добре умът ми да е зает, че иначе мисля само глупости. Имам и едно служебно излизане следобед, да се поразсея и да пия едно кафе на слънце, докато ми оправят документите.

Донси, честити четворки, жива и здрава да си, усмихната и доволна от живота!

Мид, представям си как му се е свило сърчицето на Павката, но съм сигурна, че новото, вълнуващото и впечатленията ще надделеят и ще му хареса.

# 253
  • София
Бърди, всъщност това е добра новина! Стискам от сега! Силно!

# 254
Бърди, и аз отсега! Не ми стигат думите , мога само да си мисля за теб с добро и надежда!

Общи условия

Активация на акаунт