Плам пламти! Котел бълбукай! Адска смес мехури пукай! Априлска вещерска и спортна

• 86 749
  • 2 031
  •   1
Отговори
# 255
Бърд,ще стискаме силно!Добре е,че бързо се случват нещата!Тъкмо няма да имате време да мислите и премисляте.И любимата ми колежка беше случила на разбрана следяща лекарка.Даже беше "получила" от нея бонус-имплант,за да не се подлага после на още операции.Дишай-издишай,има и разбрани и човечни,и дано именно на такива сте попаднали!

# 256
  • София
Бърди, стискам палци. Много хубаво, че са завъртяли машината. Колкото по-рано, толкова по-добре.

Аз Павката не го мисля. Той е син на майка си, а тя е огън жена. Ще се отпусне детето.

# 257
Донси, честит рожден ден! Здрава да си и щастлива!

За Бърди палци и да мине възможно най-леко.

Мид, детето ще се справи, ще се върне пораснал и доволен.

Боже Бър, мен що така никога не ме напъва да чистя 🤣. Най много за плуване или кръчма, може и саксии да ровя.

И мен. А предпочитанията ми са за кръчма Simple Smile

# 258
  • France
Бърди, ще стискам и с двете ръце Hands Pray

# 259
Бърд, стискам и на ръцете и на краката !
Мид споко, ще се оправи малкия пътешественик !

# 260
  • София
А, на кръчма и аз искам. Добре ми понася. Бях на козметик, глезотийки, почистване на лице, радиочестотен лифтинг, маска. Всичко хубаво, ама ме заболя кръстът докато лежах. Като чистих нищо ми нямаше. Joy Ся ще полегна, ще почина, кафенце и после мач довечера да не загубя тренинг да вися по залите.

# 261
  • София
И при мен кръстът ме боли като лежа, като се движа, не. Горе, гръбнакът е обратното и беше супер гадно, когато и двете болят.

# 262
  • София
Бърди, по-добре щом така бързо се случват нещата. Тъкмо да не мислите дълго време. Палците не съм ги пускала, а утре още по-силно ще стискам.

Почистих малко вкъщи, че като ме болят гръб две седмици бях занемарила и си личеше. Гърбът обаче не ми позволява да се развихря много, така че сядам на дивана.

Щях да се оплаквам и вероятно ще го направя в един момент, но си давам сметка, че сега дори не мога да формулирам мрънкането си като смислен текст. Явно ми е нужно време да го премисля.

Мид, аз мислех, че сам ще пътува и стюардесата ще го наглежда в самолета. Щом ще е с дядо си, няма страшно. Полезно е за всички ви да си имате време отделно един от друг.

# 263
Хай!! Малката тая ваканция си има дневна норма - 30 страници прочит, де що има съдове за миене и 5 задачи геометрични дневно. Тамън ше свикне да спре да мрънка и ваканцията ше свършиии... иначе сичко си прави, ама пазарлъцитееее... лелемайко!!! и през останалото време - на телефоняяяяя! Носът си навън не е подала... мързи яяя, топло й ееее, не й се излизааа... оф

Донси, честит ти рожден ден!

Бърди, и аз ви мисля и палци ви стискам.
И от ММ да се оплача - вчера в 5 ми звъни и вика - еди-кой си ше мине вечерта към 8 да се видим. И кака ви като се развъртяяяяяяя - терасата нечистена от миналата есен измете и изми, изми пода на апартамента, изтърка фаянса в баните, сгъна и прибра амнайсетте купчини пране от стола, на който ги трупаме, подреди, избърса праха и седна с чаша розе да пуфти и да чака. И оня еди-кой си не дойде... ММ се хили - като реша, ми вика, че е за чистене, шще ти казвам, че чакаме гости ...

# 264
  • София
Мързелота, следващия път пропусни неговите дрехи, когато пускаш пералня. Да видим дали ще се хили. Simple Smile

# 265
Честита да си, Донсита, жива и здрава! Много пътувания и вълнуващи познанства ти желая.

Бърди, за добро да е! Стискам палците и аз.

Дорчестър, и за вас не съм ги пускала.

Другото не го помня вече, че загубих ума и дума като прочетох Мързелчето колко е чистила вчера Simple Smile

# 266
Домочадието е предупредено, че подобно такова чистене - чак за края на лятото!!!
Артемис, най-много да си ги изпере сам и да си ги просне... домакинската работа не го плаши, просто все се прибира късно сега, че любовницата обгрижване иска... Stuck Out Tongue

# 267
  • Mediterraneo
Донси, Душко, да си здрава и щастлива! Много пътешествия и усмивки!
Бърди, стискам силно. На Ре също.
Марули, скоро се разискваше в модераторската тема това с приложението, няма такова, има шорт кът само, но не и апликация, която да теглиш от плей стор.

# 268
  • тук и там
Донси,жива и здрава да си!Много пътувания по желани дестинации да имаш,да си щастлива и обичана . Аз събирам багаж,очаквам ММ да се върне и да се развика,щото още доста неща имаме да слагаме,а място няма.Има в ръчният,ама те пък май не са за там,та трябва да разместваме нещо. И мен ме боли кръста като лежа на гръб впрочем. Баща ми днес и той на преглед беше,уж доброкачествено беше на простатата,химио терапия му изписали.Той не иска да я прави,ще ходи при Шишков в Пловдив,да видим той какво ще каже.Той нали се оперира в София, не съм ви казвал, но е по-зле е от към оплаквания след операцията , преди нея беше по-добре.Все се надява да мине,но ще видим какво ще стане.Бърд,мисля ви и вас.

# 269
Аууу,как ме газира едната госпожа в градината 😤.Ама тия хора защо си мислят,че децата са единствено на майките,а бащите са само донори!?Ай сиктир,детето има двама родители,не само майка!Че нея да "обвиняват"!Разменихме по някоя реплика,дано не рефлектират върху Шефа.

Общи условия

Активация на акаунт