Ноемврийчета напети весело растат 4 :)

• 13 915
  • 308
  •   2
Отговори
# 180
Ей, знаете ли какво ! одеве говорих по тел с една позната, която имам бебе на 9 месеца май стана вече.. както и да е
та тя ми каза, че пазила какви ли не диети и упражнения правила и нищо. 2 месеца килата не мръднали. на нея накрая и писнало и зарязала всичко и за един месец свалила 6 кг!!! Simple Smile и познайте кога станало това Simple Smile когато бебето станало на 3 месеца Simple Smile тоест 4я месец ги е свалила.
аз сега си мисля - да не би да има някакъв праг или нещо такова докато ни се оправят организмите и после нещата да потръгнат Simple Smile
защото аз вече 2 седмици почти не се храня (карам на кисело мляко, твърдо сварени яйца и обикновени бисквити... #Puppy dog ) и килата не са ми мръднали.  упражненията също правя, тренитам си на гладиатора... преди бременността с това темпо да съм свалила вече поне 2 килца..ама сега не щат Sad
обаче сега имам лъч надежда Simple Smile може пък да се оправят нещата вече Simple Smile

# 181
Цитат на: T o n i
и за един месец свалила 6 кг!!! Simple Smile и познайте кога станало това Simple Smile когато бебето станало на 3 месеца Simple Smile тоест 4я месец ги е свалила. ..
обаче сега имам лъч надежда Simple Smile може пък да се оправят нещата вече Simple Smile

Много ме зарадва горното - и аз видях лъч надежда:-) Дано!!!! Пожелавам го на всички Stuck Out Tongue

# 182
  • Торонто/Сливен
Здрасти и от нас!

Меринце, к'ва е тая тъпа ........., дето няма сърце??? Как можа да и хрумне да ви изгони посред зима, акъла ми не го побира?! Дано да си намерите скоро подходящо местенце. Що не пуснеш една тема тук? Може би ще се намери някой, който да помогне. Искам да ви питам, имате ли идеи, как да премахнем нощното хранене? Не ми е за друго, ами имам чувството, че доста си хапва Денис и това ме притеснява.
Аз, тъй като взех да се настанявам трайно във вашата темичка (за което се надявам да нямате нищо против Embarassed ), да взема да дам един отчет.Wink Значи Денис е 5 кг и 56 см. На смесено хранене, но няма да е задълго. Скоро ще минем изцяло на изкуствено, щото като си гледам кърмата, все едно оцветена водичка му давам. Той, милия, едвам изържа един час и почва да скимти жално-жално.Sad Чак ми е съвестно, че го държа гладен. Но с адаптираното мляко наваксва доста. Снощи изяде 240 мл!!! Не ми се струва нормално.
И друго да питам. Четох в една от предните ви теми, че давате чайче "Блевит". Чудех се дали да му давам. Имаме следния проблем. През деня акането е горе-долу редовно и без особени усилия. Но сутрин са такива напъни, сълзи, поне час, докато се изака. И това всяка сутрин. Дали мога да му давам от това чайче и кога да му го давам? Или може с нещо друго да оправим положението? Много ми е мъчно като го гледам как се мъчи.Sad
Май дълго стана, но много питанки имам.
 Embarassed
Благодаря предварително!

# 183
И аз да се присъединя към вас.

По време на бременността наддадох 12 кг. Заради кърменето взех много да си угаждам и в момента профилът ми е на бременна в 4 месец. Досега това не ме притесняваше, но сме канени на сватба и ... , о, ужас! Не влизам в нищо.
Въпреки това обаче не мога да се мотивирам за упражненията и като чета за вашите притеснения, още повече се успокоявам.

Успех с отслабването #Onfire !

# 184
Тони е започнал така да ни се кара,че не знам какво ще е по нанатък. #Crazy  #Crazy  #Crazy Един кавгаджия.И когато го вземе някой след дълга тирада,той продължава още две минути да се кара и после започва да се смее на другите в къщи.Маймунче.

# 185
Цитат на: dee_dee

По време на бременността наддадох 12 кг. Заради кърменето взех много да си угаждам и в момента профилът ми е на бременна в 4 месец. Досега това не ме притесняваше, но сме канени на сватба и ... , о, ужас! Не влизам в нищо.
Въпреки това обаче не мога да се мотивирам за упражненията и като чета за вашите притеснения, още повече се успокоявам.

Здравей  и добре дошла при нас! 4-ти месец си е добре - аз още от родилния дом съм си на ниво 6-ти месец и това е пположението  Embarassed  Embarassed  Обаче щом спра да се тъпча и моментално ми намалява кърмата, та отлагам за сега отслабването. Надявам се пролетта живот и здраве да поотслабна. Имам да свалям 10 кг. и направо не знам как ще стане тази работа. Важното е обаче за бебка да има млекце, пък тя си ме харесва и с 10 кг отгоре  Grinning

# 186

welcome  welcome  welcome
Ох, аз пък седя и си мисля - добре,ч е са тези сватби малко да ни стегнат, че иначе.. Simple Smile и ние сме на сватба в началото на юни и аз за там се стягам Simple Smile

# 187
nadi_n - аз нощното хранене го махнах от раз, но ми костваше много нерви и две седмици безсънни нощи Simple Smile имам предвид, че бебка спеше от 22 до 4 и тогава ставаше да яде. Аз реших, че трябва да яде в 6 сутринта и така една нощи сецнах манджата Simple Smile първите няколко нощи се спасявахме с люшкане в шезлонга, после малко рев в креватчето и пак люшкане, после даване на вода както е в креватчето без да я вадя и така за две седмици се научи Simple Smile сега се буди по някое време през нощта, пооглежда се малко и айде заспива пак Simple Smile понякога и до 7 сутринта изкарва, но рядко Simple Smile
А за чайчето - не знам как се дава. някоя от другите мами ще ти каже Simple Smile аз като е имала проблеми с акитата съм действала само с термометър Simple Smile

# 188
Ние бяхме навън и вече се усеща, че май ще се затопля:) Като чета за акането на бебовците май и ние сме с проблеми: правим го веднъж на 2-3 дни. Това зле ли е???

# 189
Цитат на: Ивана
Ние бяхме навън и вече се усеща, че май ще се затопля:) Като чета за акането на бебовците май и ние сме с проблеми: правим го веднъж на 2-3 дни. Това зле ли е???

Според мен ако бебето се чувства добре - не пъшка, не се напъва, не ръмжи или прочие и ако акитата после са нормални на консистенция и като количество - няма проблем.
Аз лично Таня никога не съм я оставяла да не ака повече от 24 часа. Но при нея всичко написано по-горе беше налице и си личеше, че не се чувства добре като не е акала. Затова като минат 24часа и хоп термометърче Simple Smile
За щастие обаче откакто хапва плодово-млечни смеси с пюре си ака страхотно Simple Smile по 2-3 пъти на ден Simple Smile

# 190
Ние акаме сравнително рядко - веднъж на 2-3 дни, но голямо количество. Предполагам, че е така, защото сме само на кърма, а тя се усвоява по-добре от организма и няма какво толкова да се изхвърля.
До сега веднъж съм давала чая Блевит Л, защото пихме чайчето на Хипп за коликите и то ни запече, имаше ефект

# 191
  • Бургас
да живеят намаленията!!!!!!!!!
Exchequer, бръснарския сапун не е за дрешките, а да къпеш Мони с него, също е хипоалергичен и мек
misha_plpvdiv, моя педиатър ме посъветва да давам сокчето вече веднъж на ден по 60-80 мл. (но не е казал че това е тавана) особено ако имаме проблем с акото. Бебето къпем с водичка около 37-40 градуса (щот тя бързо изстива, иначе 37 е препоръчителната температура)
magi99, косата .................... ми свърши тя, от дължина до кръста сега е до средата на гърба, но пък наистина имаше спешна нужда (аз цяла бременност не се подстригах, не защото вярвам в бабешки девитини, ами просто си намирах оправдание да съм мърла )
nadi_n, аз давах Блевит защото Жу` въобще не акаше, а ти казваш че сутрин детето е нервно, дали не са колики?? моят съвет е да не даваш чайчета или други разхлабващи щом няма запек (да не го разхлабиш бебето) а да правите гимнастика, каране на колело, бавно сгъване и разгъване на краченцата към коремчето, масаж в посока на часовниковата стрелка, аз така помагам (само да не е току що  яло бебето та да не повърне). Снощи изяде 240 мл!!!- лелеее, това не смея да вярвам, че някога ще се случи и на нас. аааа и чайчето Блевит аз давах вместо водичка

По време на бременността наддадох 12 кг.

благородно ти завиждам, аз толкова свалих и още почти толкова ми остават, ти вероятно изглеждаш прекрасно, чудно защо се притесняваш (сега ще си красива мама, не кльощава девойка)
сега и за нас да разкажа, днес бабата е** м***та на режима. Направо ме ядоса. Преди да изляза, реши че детето е гладно и я започна да я храни половин час по-рано........... а на Жу` и се спеше и за това беше крива. После бързам аз да се прибера, че нали бебката понякога прави фасони преди ядене (рев по един час) и ..................... прибирам се час по-рано и те вече яли!!! ми на ......... мрънкала пък после цял час се "назлъндисвала". Ах, тази баба ..........
мами, на Жужа май и е зачервено повечко дупето, с какво да мажа да не се подсече?

# 192
  • Торонто/Сливен
Яна, аз бях пускала тема за това напъване сутрин. И повечето мами смятаха, че са колики, но пък много ми е жал. Да го гледам как се мъчи, направо не издържам. Все си мисля, че ако се изака по-рано, всичко ще е наред.
Относно килограмите - аз днес се теглих и се оказа, че съм свалила 10 кг. Но като се има предвид, че по време на бременността качих 25 Embarassed  има още много да се желае. Ще дерзая с упражненията на Тони и ще видим каква ще я свърша.

# 193
Яна нашта педиатърка ни каза да ползваме крем "Бочко".

# 194
Янче, пробвай с Линола фет за подсеченото. Аз  каката преди я мажех с него и нямах никакви проблеми. Дори и сега ако се зачерви малко я мажа. За една нощ й минава. А преди като бебе ми се е подсичала до кръв. Бебо сега да чукна на дърво няма проблеми с маймунското дупе.
Честита прическа, може пък и да е за хубаво, че си я офъкала. Аз през цялата бременност напук на всички баби се постригах и се боядисвах. Е, к`во стана, имаме си пишка.

Общи условия

Активация на акаунт