Ноемврийчета напети весело растат 4 :)

• 13 904
  • 308
  •   1
Отговори
# 165
  • Бургас
а сега вече наистина ще се хваля, Жужка се храни добре и все по рядко с рев преди това, спря да се буди нощем (е първото хренене е в 5 ама по-нататък ще го променям на 6) и дори има режим на акане (нали помните проблемите ни преди, а сега веднъж с храненето в 9часа и понякога и следобед - сама)
с прискърбие заявявам, че днес ще се подстригвам (положението с косопада излиза от контрол)

# 166
  • Germany
Цитат на: Яна (2 в 1)
а сега вече наистина ще се хваля, Жужка се храни добре и все по рядко с рев преди това, спря да се буди нощем (е първото хренене е в 5 ама по-нататък ще го променям на 6) и дори има режим на акане (нали помните проблемите ни преди, а сега веднъж с храненето в 9часа и понякога и следобед - сама)
с прискърбие заявявам, че днес ще се подстригвам (положението с косопада излиза от контрол)

Много се радвам за вас:) Само така! Дано всички проблеми вече да са зад гърба ви!

# 167
Здравейте, мами. Два дни ме нямаше, а вие сте писали, писали... но ми беше безкрайно приятно да чета и да гледам снимки - абе, голям кеф и големи сладури, всички сте у-у-у-у-у-у-у-у-у-у да ви схруска човек!!!
Вече не помня кой какво пишеше и питаше ама дай да пробвам едно по едно:
Кръщене - ние през май в Кривонос - дядото организира нещата, а ние само се веселим!
Спане - спим по цала нощ - от към 22.30 - 23.00 до 7.30 - 8.00, но през деня е много различно - изобщо няма никаква закономерност. Дали е добре да се пробвам и аз да правя режим и за спането. С яденето беболана сама си направи режима, но пък яде само по 5 пъти - дали не е малко?
За Мери и квартирата - мога само да ти съчувствам - и ние сме живяли около 4 години по квартири, но поне тогава нямахме бебе... Сега си плащаме ипотеката - до скъсване, ама не могат да ни изгонят! Кураж и дано всичко мине леко и безболезнено и възможно най-евтино!
Яна, много ти е готина роклята, а и ти в нея. Радвам се и за малката. Продължавайте все така!
На misha_plovdiv ще кажа, че ние с Ивана поемаме риска да ги харесваме "на тъмно" - скоро ще ви се покжем и ние и ако ни харесате... ще продължим със сватосванията, които са много сериозни и аз за момента не смея да се включа Embarassed  Embarassed  Embarassed
Леле, май стана много дълго - ИЗВИНЯВАЙТЕ!

# 168
Яна, много се радвам, че малката Жу е добре Simple Smile  Simple Smile  Simple Smile Сигурно и ти вече си по-спокойна. Роклята е страхотна. Не си подстригвай прекрасната коса, аз си мечтая да имам такава, а ти.... Simple Smile
Охххх, а пък моята Моника се изрина цялата. Кожата й стана като настръхнала и по-грубичка. Много съм се притеснила. Вчера педито каза да й сменя шамлпоана, праха за пране и храната. Сега Моника е на хипоалергенен Нан, кой въобще не го понася. Преди месец пак го бяхме пробвали и се отказахме. Ако не се оправи до петък ще ни пратят на алерголог. Направо Ужас!!! А сигурно пак и ваксините ще отложат....

# 169
  • Germany
Ох, и ние се изринахме, ама май е от козметиката. Взехме един гел на Chicco и уж по добре, а на втория ден се изрина под гушката и тук таме по телцето. Зачервена кожа и малки пъпчици. Нашто педи каза че е от козметиката, но ако не минат до утре, ще я викам.

# 170
И ние сме изринати и то не от вчера, а от 2 седмици. Сменихме козметиката (няма как да сменя кърмата Stuck Out Tongue ), но всички тези неща отшумяват много бавно!

# 171
  • Бургас
Мони, като каза пъпчици по гушката се сетих .......... да не е претоплено бебчето (аз като взема някой път Жу при мен в леглото и я претоплям и точно така се изрива - по гушката и вратлето)

# 172
  • Бургас
Exchequer, защо не попиташ във здравния форум за съвет (но не предприемай нищо без лекар де, просто така за успокоение)? Там съм чела, че повечето мами мажат бебето след баня с Линола Фет и къпят алергичните бебета с бръснарски сапун (това последното не е бабешка рецепта).

# 173
Цитат на: T o n i
Цитат на: misha_plpvdiv
Жалко, че повечето сте от София и за нас е почти невъзможно да дойдем и да се запознаем  Cry А така ми се иска newsm78...

Оооо, с тебе имаме реалния шанс да се видим в Пловдив Simple Smile аз по принцип съм оттам и нашите там си живеят Simple Smile нямам търпение да се постопли и смятам да се преселя при мама за една две седмици Simple Smile така че като наближи ще се обадя по овреме да разменим телефони и срещата ни е в кърпа вързана Simple Smile ти къде живееш там ? нашите са в Тракия...

А сега гледах снимките на бебе Йоан - ама колко е променен на тези по-скорошните Simple Smile симпатяга го раздава Simple SmileSimple Smile много  е готин Simple Smile
ауу и имате същата червена дрънкалка като нашата Simple Smile таня много си я харесва между другото Simple Smile тя много яко дрънка Simple Smile не е някаква шумна такава, звучи кефещо Simple Smile

брей голяма любоФ въртим тука ей Simple Smile

Ей. Тони хайде вече да се запролетява и да хукваме да превземаме паркове и градинки. Много ще се радвам да се обадиш като идваш в Пловдив. Малко ни е далечко Тракия, но пък по на пролет ще е хубаво да се изстеляме директно в градската градина (ей,ама от сега ми е такава мечта). Ние и в това време вече се престрашихме да излизаме. Яко обличане и така. Даже днес ще ходим на гости на една беба с ден по-малка от Йоан. Хайде целувки на всички мами и техните бебоци.
За косата и у нас пълно с мои косми, чак и в памперса му намирам  Shocked . Редовно ги издърпвам от ръчички, дано не ги глътне както си ги тъпче в устата. Надявам се в събота и аз да се пострижа и малко прическа да си направя, нали и аз съм хора Flutter
Ей, никой не отговаря за соковете.....
ПО КОЛКО НАЙ-МНОГО МОЖЕ???
Интересно ми е също с каква температура на водата къпете бебчетата?

Ей, Йоан с какво нетърпение чака снимки на ИВАНА

# 174
Яна, аз купих Клоран душ гел, който е хипоалергенен и не мога да намеря бръснарски сапун, с който трябва да пера дрешките на бебето. Купих един бебешки български, но и той е ароматизиран за съжаление.
Как е днес Яна?

# 175
Ейй, ама аз няколко часа да не вляза тука и после не мога да изчета какво станало Simple Smile
Яна - роклята ти стои чудесно ! и никак нв ми се струваш пълна ! Simple Smile аз по-добре да не ви пращам снимки на моето дупе и "прекрасните" стрии, с които се осеях за една седмица в деветия месец - цала бременност една стрийчица не ми се образува и баш накрая точно за една седмица няма да ви казвам какво стана.. едва ли някога ще си ги оправя Sad но какво да се прави....
Браво и на Жу, че така хубаво е започнала да папка Simple Smile аз ти казах, че ще си вземе бележка детето и ще се поправи Simple Smile продължавайте все така Simple Smile

Миша  - и аз точно градската градинка съм си заплюла Simple Smile ще се завозим до там и готово Simple Smile аз в нея мога и по цял ден да си седя и няма да ми писне Simple Smile само пейките ще сменям и готово Simple Smile
за сокчетата - не знам, аз още не съм и давала...

Ивана - и ние ядем  пъти на ден. мисля, че е нормално. то зависи и по колко грама на хранене изяжда де, но като бройка е добре Simple Smile

А снахите и зетьовете като се видим някой ден всички хубаво ще наредим май а Simple SmileSimple SmileSimple Smile

# 176
Само забравих за пъпчиците да ви кажа -  в началото още обринахме таня с прословутия Бюбхен и се оправи за един месец мазане с Линола Фетт. от тогава я мажа само с преварен зехтин. след още месец може би мисля да го сменя с нещо по-ароматно, но засега не смея. НО най-добре си питайте педитата какво да ги правите пъпките...
ако са по гушката на гънчиците може и от претопляне да са...

# 177
Цитат на: Exchequer
Яна, аз купих Клоран душ гел, който е хипоалергенен и не мога да намеря бръснарски сапун, с който трябва да пера дрешките на бебето. Купих един бебешки български, но и той е ароматизиран за съжаление.
Как е днес Яна?

Защо не провериш в магазините за 1 лев. Там съм виждала бръснарски сапуни или по магазините за перилни и почистващи препарати.

# 178

И аз питах за сока . Няколко майки ми отговориха: 30-50 мл . Аз давам ябълка 50-80 мл , ако е ябълка с морков 30-50 мл , но го разреждам с вода до 80 мл. Колкото и да е на Митко все не му стига. Laughing
Ако искаш провери "Ноемвр. 3" Wink

# 179
Янче много си фешън с роклята. Браво на Жу, само така да продължава, та и мама да е щастлива. Ох, като те гледам как изглеждаш направо ми се плаче. Кога ще си върна килцатааааааааа? Не съм мръднала от 2 месеца насам нито грам.Ужас! Не си постригвай косата, може само крайчетата. Така ти е супер.Е, ако ти расте бързо може да клъцнеш ако искаш малко.Мойта расте като за световното. Ама нали казват, че на "лудите" ноктите и косата им растат бързо, хе, хе.

Общи условия

Активация на акаунт