Ноемврийчета напети весело растат 4 :)

• 13 903
  • 308
  •   1
Отговори
# 150
  • София
Цитат на: magi99
Не се притеснявай, ето ни нас, е , ако ни харесате разбира се .Каката снощи гледа снимката на Лори и ме пита кое е това готино бебе, а аз й отговорих"Евентуална бъдеща снаха". Та, СВАТЯ, нали искахте да живеете в Симеоново. Само дето малко се напикаваме, ама ще пораснем.

Момичета, термометъра на вън ми показва -22 cold  cold  cold

Е, как да не ви харесаме  Grinning  то на такъв чаровник устоява ли се  Blush
То и ние се напикаваме, но и при нас ще мине Wink

П.П. Много ви харесах лентичката от долу и реших и ние да си сложим такава Simple Smile Нали не е много нагло?

# 151
Цитат на: Si Key

П.П. Много ви харесах лентичката от долу и реших и ние да си сложим такава Simple Smile Нали не е много нагло?[/color]

"Много нагло от твоя страна, как можа да ми вземеш лентичката #2gunfire  "Я, не се излагай, естествено, че не е нагло. То това да не е мое.Пък и да е мое, какво от това. Аз не съм от тези, дето като имат нещо и другите не трябва да го имат.Май малко объркано стана.

# 152
  • София
Ние за кръщенето още не сме се замисляли кога да бъде, но пък се знае кои ще са кръстници - нашите кумуве. То с тях се бъзикаме от край време, дори още преди да се роди Лори Simple Smile
Мони, Лори си ги прави около 6-7часа. Преди се будеше по някое време, но аз я взимах при мен в леглото и тя си продължаваше да спинка. От известно време не се буди и дано да си е установила вече този режим. През деня спинка все по-малко, а повече се кокори и се занимавам с нея.
Яна, да си оползотвориш хубаво деня Wink а Жужката да е спокойничка и да папка хубаво Simple Smile
Exchequer, благодаря Simple Smile А Мони как ти е одрала кожата само, голяма хубавелка е Wink
Абе всичките ни бебчета са големи сладури, нямам търпение да ги видя вече на живо  Grinning

# 153
Еййй, отварям си форума - 3 страници за четене Simple Smile мъж ми изпадна в потрес Simple SmileSimple SmileSimple Smile каза, че днес май съм нямало да се къпя и да готвя така като гледал Simple Smile хихи Simple Smile

Мери, много кофти мила това с апартамента... поне ремонт да ви беше предупредила да не правите... тъпо.. мнооого тъпо .. и с бебето... ужасно просто.. мен от това най-много ме е страх.. да не ни ритне хазаина и айде с бебето местене...напълно те разбирам какво ти е ...

Кой питаше по колко спят бебетата (забравих  Embarassed ) - таня спи по 8 часа през нощта без будене и без вода вече (УРА!) и през деня на два пъти по за около 2 часа Simple Smile абе рай е сега при мене Simple Smile пупу да не се урочасам Simple SmileSimple Smile
А снощи за сефте се засмя с глас - ей насълзиха ми се очите! Simple Smile а днес гука ли гука... аз дето все мрънках, че не ще да гука.. Simple SmileSimple Smile детето си взело бележка Simple Smile

Янче - хайде днес да си починеш добре Simple Smile! и Жужка да хапва хубавко Simple Smile

А за зетьовете - хм... срам ме е да кажа  Embarassed  Embarassed аз на един двама батковци око тука съм хвърлила, ама ще си трая още.. Simple SmileSimple SmileSimple Smile обаче маги с тая къща в симеоново.... мноооого ме затрудняваш Simple SmileSimple SmileSimple Smile

Честити 3ти месец на ЛОРИ!! Сели, да ти е жива и здрава и мнооого да те радва и занапред Simple Smile то май утре беше.. ама гледам лентичката днес показва, та да не забравя по-добре аз Simple SmileSimple SmileSimple Smile

# 154
Забравих да кажа за кръщенето - на нас кръстници ще са ни кумовете. Аз доколкото знам така и трябва Simple Smile
Обаче сме го оставили за по-натам Simple Smile като се постопли Simple Smile

# 155
  • София
Цитат на: T o n i
Честити 3ти месец на ЛОРИ!! Сели, да ти е жива и здрава и мнооого да те радва и занапред Simple Smile то май утре беше.. ама гледам лентичката днес показва, та да не забравя по-добре аз Simple SmileSimple SmileSimple Smile

Баш днес си е деня, нали на 9 ноември е родена newsm53
Днес я снимах и с фотоапарата, и с камерата  Wink нали трябва да се отбележи деня  Grinning  Ама все едно има сценична треска - щом почна да я снимам и спира у гукане и смеене  Confused Е, с камерата поне мога да снимам тайно отдалече Simple Smile
И Лори се смее с глас, също и пищи от време на време, а сутрин като се събуди и като се надвеся над нея, направо не спира да се смее. Пък като се появят тръпчинките направо ми иде да я схрускам  newsm76

# 156
Цитат на: T o n i

И от мен честито на хубавицата...
Да ви расте и хубавее и мъжките сърца владее  love001  Two Hearts,,,един ден е по - голяма от нас Wink

# 157

Днес я снимах и с фотоапарата, и с камерата  Wink нали трябва да се отбележи деня  Grinning  Ама все едно има сценична треска - щом почна да я снимам и спира у гукане и смеене  Confused Е, с камерата поне мога да снимам тайно отдалече Simple Smile
И Лори се смее с глас, също и пищи от време на време, а сутрин като се събуди и като се надвеся над нея, направо не спира да се смее. Пък като се появят тръпчинките направо ми иде да я схрускам  newsm76

А, честито на снахата и от нас! Да е жива и здрава, много усмивки да раздава на мама и тати!

# 158
Честито на Лори и от нас  newsm51
Ех, тия госпожици са много сладки и Йоан ги харесва всичките. Голяма конкуренция голямо нещо  Two Hearts  Всички са такива сладури. На мен много време не ми остава да пиша, но снимки разглеждам редовно - много е приятно. Май нашите наистина са най-големите сладури. Жалко, че повечето сте от София и за нас е почти невъзможно да дойдем и да се запознаем  Cry А така ми се иска newsm78..., Е все пак не се знае може татито да ни докара специално, при толкова много хубавици (потенциални снахи).
Другата седмица сме на консултация да видим как сме с килца и сантиметри. Разказвайте много ли са пораснали бебчовците? Ние излизаме на разходка дори и в това време. На бебко му е екстра, ама на мамчето  cold И да ви питам по колко сок давате на бебчовците? Аз вече давам по 60мл, разреден с малко водичка и леко затоплен - иначе не го иска. Взе да ака доста по-често, ама много тежи тва детенце вече и ми е трудно миенето на дупе. Вие как се справяте? Иначе нощем си спи по минимум 6 часа, дано да ги поувеличи, та и аз да се наспя като човек (ееех, от кога си мечтая).
Доста дълго стана, дано не съм ви отегчила. Лека нощ и целувки на бебчовците  love001

# 159
За хазяйката на Мери

Тази жена сърце няма ли

# 160
Цитат на: misha_plpvdiv
Жалко, че повечето сте от София и за нас е почти невъзможно да дойдем и да се запознаем  Cry А така ми се иска newsm78...

Оооо, с тебе имаме реалния шанс да се видим в Пловдив Simple Smile аз по принцип съм оттам и нашите там си живеят Simple Smile нямам търпение да се постопли и смятам да се преселя при мама за една две седмици Simple Smile така че като наближи ще се обадя по овреме да разменим телефони и срещата ни е в кърпа вързана Simple Smile ти къде живееш там ? нашите са в Тракия...

А сега гледах снимките на бебе Йоан - ама колко е променен на тези по-скорошните Simple Smile симпатяга го раздава Simple SmileSimple Smile много  е готин Simple Smile
ауу и имате същата червена дрънкалка като нашата Simple Smile таня много си я харесва между другото Simple Smile тя много яко дрънка Simple Smile не е някаква шумна такава, звучи кефещо Simple Smile

брей голяма любоФ въртим тука ей Simple Smile

# 161
Цитат на: misha_plpvdiv
За хазяйката на Мери

Тази жена сърце няма ли

Ей, тия смайлита направи ме разбиха Simple Smile точно на място са де Simple Smile

# 162
А пък нас никой не ни иска .А сме толкова сладки и мили. newsm45  newsm45  newsm45 Само дето нямаме снимки .Имаме,ама няма как да ви покажа. #Puppy dog  #Puppy dog

# 163
  • Бургас
момичета, да ви се оплача. Вчера като се преобличах за излизане и се контех в огледалото се погледнах отзад по бикини ............... отдавна не си бях обръщала внимание, че то сега хич не съм за заглеждане и .............. не стига че това което преди беше дупе сега и задник ами ........... с потрес видях петно с големината на мъжка длан набраздено от нежно лилавки стрии ........ що за човек съм!? хората се цепят като дебелеят - аз като отслабвам ..... то поне да бях отслабнала колкото е необходимо ама не ....... още 10кг. и още стрии може би . И така тъжна и разбита излязах от нас и ............... право в любимия магазин, та да си вдигна самочувствието с някоя покупка (пък и продовачката все ме ласкае та .......... край на бойкота, хайде на пазар и шопингтерапия). Пък там и намаление имаше .............. как ги обичам тогава ......... награбих сума закачалки и ........ купих си само една рокля ама след като преспах реших днес да отида и да си купя и едно палто (само дето искам Наско да дойде днес с мен за моден консултант, то палтото хубаво и хубавичко седи ама малко е ........... непрактично, обаче ще видим)
После отидах до работа да се видя с колегите и ей така между другото си направих подарък от каталога на Ейвън (в осмомартенския брой парфюма, който ползвам е в промоционален комплект и .............. не мога, по-силно е от мен) Колегите и те ме зарадваха и ми подарих столче за хранене на Чиполино, страхотно е (аз имам и дървено, ама карай да има, ще подарявам).
Ето я и роклята (плата не знам как се казва, ама един такъв като тъкан с тънки и дебели конци, много го ползват за сака)

аз сега оплаках ли се или се похвалих?!?

# 164
Цитат на: maria_maria
А пък нас никой не ни иска .А сме толкова сладки и мили. newsm45  newsm45  newsm45 Само дето нямаме снимки .Имаме,ама няма как да ви покажа. #Puppy dog  #Puppy dog

Eй, недей така, те дамита така или иначе са повечко от момчетата. Не бой се и Антоан ще се уреди с булка

Общи условия

Активация на акаунт