Ноемврийчета напети весело растат 4 :)

• 13 901
  • 308
  •   1
Отговори
# 135
Цитат на: evpraksia
Майчета, излизате ли в тоя студ, ние от Неделя не сме излизали, ми то аз се вкочанявам само като се покажа на балкона, който е остъклен, какво остава да изведа бебо навън, макар че има слънце. А до сега откакто сме родени почти всеки ден сме излизали  Simple Smile

Стига бе Невянка, нали е слънчево, какво те плаши? Thinking  Не слушай прогнозите по телевизията Naughty , според тях щеше да е ужас  cold тук няколко дни а всъщност си е добре времето, особено по обед като е напекло  Nature Sunny  Laughing Ние не пропускаме, даже като бях болна пак излизахме за час. 1stroller . Ми то не се издържа вече, всеки ден едно и също:  feeding  food002  feeding  1dishes  feeding  wash  feeding  hang  feeding  1ironing  feeding knit  feeding  newsm79  feeding ааааааа #Silly понякога даже нямам време за Toilet  .И какво ми остава освен сутрин едно morning  и по обед малко afwitch. МИрси за Фниманието! tooth  

# 136
Цитат на: T o n i
Маминки, пак накачорих малко снимки Simple Smile
ето на някой ако му се зяпат Simple Smile
http://www.bgphoto.net/Photos.aspx?UserId=1260&AlbumId=5603
цунки на бебоците Simple Smile

Тониии страхотна хубавица си имаш, а тия бузки са само за хапане!

# 137
Момичета аз все още нямам косопад но очаквам включване всеки момент. Фризьорката ми каза че няма отърване от този процес, но може да пием витамин А и Е.
Днес ходих на очистителна молитва newsm17  и ми се накараха яко  newsm29 че толкова много съм закъсняла, ходило се точно на 40-я ден, и аз срам не срам Embarassed  мънкам там че не съм била чиста а женицта от църквата ми вика ми колкото си била толкоз Rolling Eyes , и как тъй няма да си чиста толкоз време  Thinking . Абе важното е че мина. Сега да се позатопли малко и ще направим кръщенето. bishop
Новото двайсе при нас е че се будим от 3 нощи в 3 ч да ядем  33uu . Е не знам какво стана, бум на растежа ли що ли ама това е положението Thinking .
И една лоша новина имам- хазяйката ни гони посред зима!!! doh  На 18.02 ни изтича договора и жената каза че ще продава апартамента- значи до месец да сме се изнесли Imp . Добре ама не стават толкова лесно нещата. Нали трябва време за да търсим нова квартира да е евтина и удобна, да я ремонтираме, да се нанесем...а ние с малко дете ooooh! . Луднла съм днес #Silly , направо съм пред нервен срив newsm77 . Отгоре на всичко преди 4 месеца сме треснали такъв ремонт  redecoration  и сега какво??? от де пари за нов? Ох простете че пак ви товаря ама на кого да кажа...а така малко поне ми олеква Weary.  newsm50 Баси живота, wflag  взех да сдавам багажа малко по малко newsm43   пък се имах за куражлия момиче. newsm12

# 138
Цитат на: Si Key
Цитат на: DidKa
Цитат на: T o n i
Дидка, мерси мила Simple Smile
И Виктор гледам много готин, пък и само с един ден по-малък, ще хванем да го гепим за зет Simple Smile Simple Smile Simple Smile Wink
Ох, видях тази с кръстосаните крачета Simple SmileSimple SmileSimple Smile ама каква тарикатска физиономия е направил не е истина Simple Smile
А какъв е тоя биберон, дето така му изскача от столчето ? че нещо не можах да разконспирирам от снимките  Embarassed

Тази мома я гласим за снаха(от снимката), ама ние като ще се връщаме в България bg ....пу пу, вземаме си я Таничка.... Wink  newsm51

Хе хе....
ето малко да се посмееш за биберона
http://www.bg-mamma.com/index.php?topic=14148&highlight=

Целувки на готината сладуранка Танюшка..... newsm03  love001

Абе аз още в миналата ни тема бях изявила претенции към Виктор за зет, ама щом е такова положението - Лори ще отстъпи  Stuck Out Tongue  Няма да стават с Таничка съпернички я  Simple Smile
И нас някой ще ни хареса  Flutter

Ох....питах Вики..иска ги и двете - Лори и Таничка.... Mr. Green
Какво ще правим.....???

Много, много целувки...и лека нощ..отивам да спинкам и добро утро на ранобудните бебоци и мами Stuck Out Tongue  Wink

# 139
Бре какви сте оставете някоя мома и за нас. Grinning
И да ви се оплача и на мен ми дойде/ нищо се кърмим/ и  косата почна да ми капе абе просто страхотен ден се заформя. ooooh!

# 140
Мери,с първия ти постинг много ме разсмя. rotfImao  rotfImbo  rotfImbo И моят ден така минава,плюс това че уча с каката.Решавам и задачи. #Puppy dog
Но за втория нямам думи. #Cussing out  #Cussing out Е как така бе.Няма ли поне месец предизвестие,пък вие сте и с малко бебе.Не може така. #Shocked  #Shocked Недей се отчайва,дано намерите бързо хубаво жилище,а пък аз живея на Горнобански път ,та ако решиш да ми ставаш съседка. Wink Край нас има много нови жилища,може някой да дава под наем.
А друго  - пишеш,че искаш да правиш скоро кръщене.Интересно и другите кога смятат да правят.Ние ще правим някъде около Великден.Таткото ни е католик и малкия също ще бъде.За мене няма значение,защото това са близки религии./нашата и тяхната,де/

# 141
Кръщене на лято , че да е по-топличко. Wink Но това не зависи само от нас. Бати го кръстихме на рожденния му ден. Кръстниците са ни от Сливен и са лекари / с две деца /, трудно се придвижват. Grinning

# 142
  • Germany
Здравейте,
Едвам съм си отворила очите и бурзам да пиша че малкия не ми остава никакво време напоследък:(
За кръщенето - мисля да е живот и здраве лятото ама нещо не можем да се разберем с мъжа кой да е кръстник. Имате ли идея какъв трябва да е кръстника или който ние си изберем.
И да ви питам - по колко спят вече бебоците ви? Нашия едвам изкарва от 23 до 6 но със будения и мрънкане почти през цялата нощ:( И през деня почти не спи само между 19 - 22 и сигурно тогава си взима съня, ама немога да го държа буден защото ужасно мрънйа и само като го гушна и заспива. Направи съм разбита. През деня рев, през нощта мрънкане...Защо не се е метнал на нас с татко му да си спи по сто часа незнам.
Целувки и от двама ни на всички бебоци! Май в тази темичка са най сладките дечица:))))

# 143
  • Germany
Цитат на: Мери
Момичета аз все още нямам косопад но очаквам включване всеки момент. Фризьорката ми каза че няма отърване от този процес, но може да пием витамин А и Е.
Днес ходих на очистителна молитва newsm17  и ми се накараха яко  newsm29 че толкова много съм закъсняла, ходило се точно на 40-я ден, и аз срам не срам Embarassed  мънкам там че не съм била чиста а женицта от църквата ми вика ми колкото си била толкоз Rolling Eyes , и как тъй няма да си чиста толкоз време  Thinking . Абе важното е че мина. Сега да се позатопли малко и ще направим кръщенето. bishop
Новото двайсе при нас е че се будим от 3 нощи в 3 ч да ядем  33uu . Е не знам какво стана, бум на растежа ли що ли ама това е положението Thinking .
И една лоша новина имам- хазяйката ни гони посред зима!!! doh  На 18.02 ни изтича договора и жената каза че ще продава апартамента- значи до месец да сме се изнесли Imp . Добре ама не стават толкова лесно нещата. Нали трябва време за да търсим нова квартира да е евтина и удобна, да я ремонтираме, да се нанесем...а ние с малко дете ooooh! . Луднла съм днес #Silly , направо съм пред нервен срив newsm77 . Отгоре на всичко преди 4 месеца сме треснали такъв ремонт  redecoration  и сега какво??? от де пари за нов? Ох простете че пак ви товаря ама на кого да кажа...а така малко поне ми олеква Weary.  newsm50 Баси живота, wflag  взех да сдавам багажа малко по малко newsm43   пък се имах за куражлия момиче. newsm12

Мери, това е истинско безобразие! Аз доколкото си спомням едно време имаше нещо като закон че неможеш да изгониш семейство с малко дете посред зима, та проверете че иначе ще се измъчите. Дано всичко да се оправи и да не ти се налага да се тормозиш и с тези неща!

# 144
И аз мисля кръщането да е лятото, може би юни, защото е нито много жега, нито студено. Каката я кръщавахме юни месец, тогава беше на 1 година и 1 месец.
 Леле, Мери, много е гадна тая хазяйка. Не можеше ли поне 2 месеца по-рано да ви предупреди, като вижда, че сте с бебе.А пък и ремонт сте правили. Да й .............родата, #Sniper  #2gunfire  Hands Fist  finger  box , тя сърце няма ли?
Стискам палци по-бързо да намерите нещо, а пък амо може и ние нещо ще помогнем.Я колко майки сме, ще се поразровим тук там, ще попитаме тоя  ония.Ако искаш де.

# 145
Цитат на: Si Key

Абе аз още в миналата ни тема бях изявила претенции към Виктор за зет, ама щом е такова положението - Лори ще отстъпи  Stuck Out Tongue  Няма да стават с Таничка съпернички я  Simple Smile
И нас някой ще ни хареса  Flutter

Не се притеснявай, ето ни нас, е , ако ни харесате разбира се .Каката снощи гледа снимката на Лори и ме пита кое е това готино бебе, а аз й отговорих"Евентуална бъдеща снаха". Та, СВАТЯ, нали искахте да живеете в Симеоново. Само дето малко се напикаваме, ама ще пораснем.

Момичета, термометъра на вън ми показва -22 cold  cold  cold

# 146
  • Бургас
Мери, тази леля що за човек е? Как и хрумна да ви гони с това бебче? Мизерница, тя не е ли майка та да ви влезе в положение, не можа ли да каже преди да направите ремонта да си свиете другаде гнездо Дано си намерите чудесна квартира на прилична цена.
Мони, Надежда почти не спи през деня, по 15-30мин между хрененията. Спинка в късния следобед или привечер от 6 до 8 обикновено. След къпане обаче папка и почти веднага заспива (това е между 8,30 и 9,30). Буди се за първо хранене около 5-6 часа и мен това си ме устройва, понякога заспива ... понякога "Гу" и играем до към 8 часа (после и двете заспиваме пък тати казва "аз като влязах и спяха и двете ми ангелчета",  все така ме подрежда тя, пред хората е светица )
А за кръщенето bishop вероятно ще е пролетта, ами аз си мисля че е редно кръстниците ни да са кръстници и на бебето обаче .... нашите сладури се преместих в С-я, пък и имат малко бебе (Иче е един месец по-малкък) и не знам как ще стане. Може пък семейстото на които ние бяхме кръстници да поканим (кръстници на сватбата не на детето, че и двамата с тати не сме кръстени).
Днес съм си дала свободен ден, дано детенце да е добре да не ми се размине, че не мога да я оставя пищяща на баба.

# 147
Тони, Таничка е наистина страхотно бебче, пухкавичка, само да я намачка и нацелува човек Simple Smile
Яна, май твоята малка Жу те слушка много и ще качи килца, така че съм сигурна, че няма да стигнете до болница
Мери, много е неприятно положението, в което се намирате. Не може ли да се договорите да ви изчакат, докато си намерите ново местенце. Все пак не мисля, че имат право да ви изгонят при положение, че съвсем скоро сте правили ремонт.
СиКей - 850 гр. на месец си е много добре, пък и Лора си изглежда чудесно с тези килца.

# 148
  • София
Цитат на: Мери
И една лоша новина имам- хазяйката ни гони посред зима!!! doh  [/color]

Лелееее, Мери, много кофти ситуация  Angry  Това е проблема при квартирите, че нямаш никаква сигурност  Sad На мен ми е писнало от това положение, но за съжаление това е положението   33uu
Ако нещо разбера веднага ще ти кажа. Вие къде мислите да си търсите, каква да е самата квартира и до каква сума?
А вашата хазяйка е за  #2gunfire  #2gunfire  #2gunfire  От своя страна може и да е права, но поне малко човечност и разбиране да беше проявила, все пак има малко бебе и да ви гони в най-студеното време ...  #Shocked
Горе главата, нали знаеш - всяко зло за добро, пък ние ще помогнем с каквото можем  Simple Smile

# 149
  • София
Цитат на: DidKa

Ох....питах Вики..иска ги и двете - Лори и Таничка.... Mr. Green
Какво ще правим.....???

Много, много целувки...и лека нощ..отивам да спинкам и добро утро на ранобудните бебоци и мами Stuck Out Tongue  Wink

Нас вече ни харесаха  Laughing  Wink

Общи условия

Активация на акаунт