Ноемврийчета напети весело растат 4 :)

• 13 897
  • 308
  •   1
Отговори
# 75
Абе нямам думи. Като тръгва за градината е едно кипрене пред огледалото. Направи ми такава прическа, сложи ми от твойто червило. Да са ви живи и здрави момите и да видите какъв кеф е да ги контите.
 Що там, в Южния парк не ти ли харесва? Ти къде живееш? Там няма къде да си паркирам аутото.

# 76
О, аз съм в Люлин Simple Smile Южния парк... ехе.. Simple Smile а нямаме и бу Sad
абе като дойде време ще го измислим Simple SmileSimple SmileSimple Smile
а аз така искам да и слагам роклета и панделки на танюшката... само да е жива и здрава Simple Smile

# 77
Здравейте,
Панадола го дадох като превантивна мярка. На нас ни наближава 2-та ДТК да видим как ще сме, другата седмица ще ходим на консултация.
Аз имам въпрос за кенгурото, как го понасят бебовците? Аз имам на Чико, с подложка за главичката и като сложа беба в него тя се ококорва и почва да се мръщи и да проплаква, явно се чувства несигурна като виси.

# 78
Цитат на: evpraksia
Аз имам въпрос за кенгурото, как го понасят бебовците? Аз имам на Чико, с подложка за главичката и като сложа беба в него тя се ококорва и почва да се мръщи и да проплаква, явно се чувства несигурна като виси.

Аз още не го използвам.. ама май няма и да го ползвам.. тя мрази да гледа към мен, иска все навън да гледка, а пък кората на кенгурото е висока и ако я обърна навън нищо не се вижда...

# 79
  • Бургас
Цитат на: T o n i

Аз още не го използвам.. ама май няма и да го ползвам.. тя мрази да гледа към мен, иска все навън да гледка, а пък кората на кенгурото е висока и ако я обърна навън нищо не се вижда...

ами на Жу` много и харесва в кенгурото и заспа докато се върна от магазина (а бяхме навън за 10мин.), Тони, моето е от най-обикновените, кората е в един джоб и се маха когато започнеш да слагаш детето с гръб към теб. А за косата е съвсем в реда на нещата да не пада по време на бременност и после (около третия месец) се компенсира с обилен косопад така че като започне не се шашкайте, нормално е и няма да оплешивеете, пък нищо че в ръката ви остават по една шепа косми.
На Надежда в петък ще и слагат първата ДТК (че нали сме изтърсаци, изоставаме от вас с ваксините). Смятам да дам Панадола профилактично. Какви са тия капки които се дават? на нас не са ни дали, да си поискам ли?
Бебето не се уригна, а се носихме 40 мин. Сега ме изяжда гузна съвест, защо не я поносих още малко (като знам какви колики има миличкото ми бебче )

# 80
Дидка,ами и ние със спането сме като вас.Не иска и това е. #Puppy dog Преди къпане се редуваме с таткото да го държим,докато другия се е изстрелял да пуши една цигара в бокса.
И при мене като при Маги.Като видях каката след раждането имах чувството,че е огромна ,а преди това се ми се струваше мъничка.Макар че е висока 1,50 и носи обувки 36,5 номер. #Silly  #Silly Скоро и сутиен ще трябва да купувам. #Onfire
Аз мисля,че плодовите пюренца постепенно трябва да заместят едно ядене.Може би сутрешно ,зависи от режима.Ние нашия режим всеки ден е нещо различен.Тони се събуди към 4 часа и яде 150 гр.След това се събуди в 7 и като нададе кански вик.Тичам сънуна да правя мляко ,той хапна малко и започна да ака и аз докато пих кафе и го изчаквах да свърши,той взе че заспа.А беше хапнал само 60 гр.Та сега спинка с наакано дупе и не знам как да му магеря режима.
Ама и аз се отплеснах доста.Искам хубаво време.За да можем верно да се видим.Вече съм много любопитна.Където и да кажете ми е все едно,само да е от малко по-рано,за да можем да дойдем.Да живеят такситата.

# 81
  • Бургас
Това с НЕспането и при нас го има. Между храненията Надежда спи по 15-30мин. По някога в късния следобед каталясва и проспива цели два часа (да ми завидят татко и баба, че цял ден си почивам с това кротко спящо бебе ). Една такава е превъзбудена и ........... понякога и се спи и плаче от кривотия пък не заспива,  често ми повръща пак от нервно риткане с крачетата (първо се радва на играчките, гука маха им и после дапочва едно мрънкане и риткане все едно им се кара), днес реших да махна играчките от кошарката и Жу` погледна към котето .......... няма го, после впери поглед в тавана (музикалната играчка с рибите също махнах) и като нададе един писък и рев ............. неутешима ............. и аз пак ги сложих, какво да я правя.
май съм виждала "успокоителен чай на Хипп", някой ползвал ли го е?
magi99, свещичките "Вибуркол Н" за какво ви ги изписаха (че май ми се струват удачни за нашия случай)
Аз това за нервното бебе ще взема да го пусна и като отделна тема та да видя какво ще кажат другите майки.

# 82
Мамчета искам да питам как понесоха бебчетата ви ДТК ваксината?! Ние сложихме първата в петък (заедно с полиомелитната, въпреки че не съм сигурно дали 2 ваксини се слагат наведнъж Thinking ) и бебка направо пощуря.. докато е будна само мрънка, приплаква или буквално се дере, а не може и да спи хубаво.. през деня въобще (само рев), нощем се върти и се буди през 1 час.. циците ми станаха на нищо от дъвчене  Rolling Eyes  Педито каза че ще е `по-нервничка` до 72 часа, ама тя направо се изтощи от нерви..
при вас имаше ли такова нещо?! просто се чудя вече - от ваксината ли е, от кво ли?! не мога и коликите да различа с тоя постоянен рев  Imp

# 83
  • Germany
Така като чета, май само нашта консултация са я затворили заради грипа за 2 седмици и пак отлагаме ваксината... То не че бързам, ама знам ли. Нашта педиатърка каза че не било проблем по късно важното е да не е по рано.

# 84
Цитат на: Яна (2 в 1)

magi99, свещичките "Вибуркол Н" за какво ви ги изписаха (че май ми се струват удачни за нашия случай)
Аз това за нервното бебе ще взема да го пусна и като отделна тема та да видя какво ще кажат другите майки.

Еми до колкото си спомням доктора каза, че е за да не е нервно бебето. Я се консултирай с твойто педи, че да не оплескаме нещата. Аз като разбера за някакво лекарство и първо питам, после пипам.че знае ли човек, може пък на нас да не подействат. Нали знаеш, при всеки е различно.Само не се притеснявай, защото бебетата усещат и се предава на тях.

# 85
Цитат на: Moni
Така като чета, май само нашта консултация са я затворили заради грипа за 2 седмици и пак отлагаме ваксината... То не че бързам, ама знам ли. Нашта педиатърка каза че не било проблем по късно важното е да не е по рано.

И нашта каза същото, може и на 5 месеца да се дадат. Важното било, че противохепатитната сме я дали, ДТК -то и полиото могат да почакат. Няма нищо фатално.Мойто свеки също е педи и тя ми повтори думите на нашето педи. Ама за какво сте се разбързали с тези ваксини в това грипаво време.Ние още първото ДТК и полио не сме слагали, вие вече за втори прием говорите.

# 86
Хе хе, и на мен племенника на мъжа ми се струва огромен( на почти 3 години е), а като се стя преди ми изглеждаше един малък , малък

# 87
Цитат на: rajceto_bg
Хе хе, и на мен племенника на мъжа ми се струва огромен( на почти 3 години е), а като се стя преди ми изглеждаше един малък , малък

ооооооооо, rajceto, добре дошла при нас! Нахрани ли принца?

# 88
Добре дошла на rajceto!!!
Аз пак имам питане за кенгурото. Аз нося Еличка с космонавт естествено в тоя студ, обаче какво слагате на крачетата - на мен ми подариха едни обувчици, които са й възголеми, обаче й ги слагам, защото през крачола ще измръзнат копитцата!?

# 89
Добре дошла на rajceto!!!
Аз пак имам питане за кенгурото. Аз нося Еличка с космонавт естествено в тоя студ, обаче какво слагате на крачетата - на мен ми подариха едни обувчици, които са й възголеми, обаче й ги слагам, защото през крачола ще измръзнат копитцата!?

Аз му слагам едни обувчици на Албимини - те са като терлички. Обаче на нас космонавтчето ни е голямо, та краката не му се виждат.

Общи условия

Активация на акаунт