Козунаци 2024

• 56 521
  • 720
  •   1
Отговори
# 585
  • Deutschland/HE
Френската мая в опаковка от 500г си купувам от Дрога-та на Чаталджа Simple Smile На мен ми стига за около две години, държа я в хладилника, чекмеджето при зеленчуците.

# 586
  • Sofia
Благодаря и за брашното от ЦБА, душата,  ще го взема за палачинки/ гофрети, кексове, сладкиши и бисквити.
Макар че имам едно турско 5кг  9г протеин.

Може ли да ми кажете какво брашно има във фантастико. Сина ми живее в София и да му поръчам, но трябва точно да му кажа.
Ако имаш предвид изобщо, не са никак малко...
Имат на Капуто - Манитоба 14г протеин,  Класика 12г протеин и Куоко 13г протеин - харесвам ги и много ги ползвам за квасния ми хляб.  Има няколко вида на СМ (София мел), включително "баница" и "пица".
Мисля че и Мелко имаха (не съм сигурна) и няколко вида Екосем.  За тези се сещам.  
Но не всяко Фaнтастико е добре заредено (до мениджър си е), имам щастието нашето да е такова.
Брашно подходящо за козунак.
Подчертаните,  като за начинаещи не толкова "баницата" и "пицата" на София мел,  а тяхното Екстра.
Или  пък баничното или пицата + 30-40% Съединение (от Била).

Последна редакция: ср, 19 мар 2025, 19:04 от Morena

# 587
  • София
.............Аз пък слагам скилидки чесън.Също изпитан метод.
Тъй като много ми е много гадно от буболечки, а ако случайно има трябва всичко да изхвърля, това с чесъна също е добра идея, ще турна и скилида, за всеки случай. Хубавото на тези аромати, скилида чесън, дафина, че не се отразяват, като аромат на продуктите.

# 588
Това го знам от моята майка,във всеки шкаф в който имам такива продукти съм сложила по няколко , няма нужда да се слага в пакета.Действа на 💯.

Последна редакция: ср, 19 мар 2025, 20:13 от mimi0585

# 589
  • In transit
Манитоба от къде мога да намеря във Варна?
Френската мая я купувам на пакетчета от Била, последно беше 1,20 пакетчето
От магазин Виа Уно в Левски (к-с Вива), от магазините на веригата - My best, в Родопа Милк има брашната на Капуто.  Имаше и на други места, но в момента не се сещам къде съм виждала. Като се сетя, ще ти пиша.

# 590
  • София
Това го знам от моята майка,във всеки шкаф в който имам такива продукти съм сложила по няколко , няма нужда да се слага в пакета.Действа на 💯.
Нали не са обелени, че ще се вмиришем, само скилидите да ги разхвърлям. Извинявайте за спама, но и това е важно, след като купувам  брашно около 4 -5 кг

# 591
За Мy Best никога не бих предположила Simple Smile

# 592
И аз много съм доволна от тази мая.Но напоследък не я откривам.
В Била се предлагаше преди. Скоро не съм проверявала, но може би си я поддържат още.

Днес купих жива мая Юва от нашата Била. На 1.05 лв. кубчето.

# 593
  • In transit
За Мy Best никога не бих предположила Simple Smile
Те са на същия собственик с Виа Уно и има доста италиански продукти между другите неща. Grinning

# 594
Марчева,да не обелени.Няма никаква миризма Blush

# 595
  • София
Покажете снимка на маковото семе от Лидъл.Уж гледам,но до сега не съм го забелязала.
Паста от маково семе миналата година имаше в ХИТ-а.Ако някой се интересува мога да мина и да видя дали и тази година го предлагат.По принцип такава паста не се прави трудно,маковото семе трябва да се "свари" и смели и пастата готова.

# 596
  • Mostly in my mind
Френската мая я има в Била. С нова опаковка е https://optima.bg/%D0%BC%D0%B0%D0%B3%D0%B0%D0%B7%D0%B8%D0%BD/%D0 … D1%81%D0%BA%D0%B0

# 597
  • In transit
Покажете снимка на маковото семе от Лидъл.Уж гледам,но до сега не съм го забелязала.

# 598
Aз се превъзбудих и поръчах десет пакета от Капуто 0. Да видим как ще се държи, аз и за хляб ползвам високопротеиново, и за козунаците ще ми трябва.  Сега отивам в Лидъл, ако видя опаковка млян мак, ще снимам.
И да се ожалвам - донесох си някакви интересни апликации за великденски яйца... къде ги подредих, няма ги и това е...

# 599
  • Sofia
...  къде ги подредих, няма ги и това е...
Колко познато...

Общи условия

Активация на акаунт