Професионални серии за коса - Тема 163

• 68 737
  • 740
  •   1
Отговори
# 420
При долна граница 30, моя витамин D е 14. Започнах ударно да пия по лекарско предписание. Въпреки, че съм в лекарските среди, аз също не се доверявам сляпо и не ходя за всичко, точно защото съм доста наясно с всичко в бранша. Дано след покачването му, косата ми се повлияе.

# 421
  • Костинброд
Момичета моля помагайте.
Доста години изправям костата си с преса, но последните години бързо побелях и съответно се боядисвах почти черна. Сега съм 100 процента бяла и съответно на тъмния цвят корените бързо израстват и са много фрапиращи- трябва всяка седмица да боядисвам корени. Взех решение да мина към светлата гама за да не се налага често боядисване. Вече съм руса, всичко е направено от професионалист в салон, но косата ми е доооста суха и с накъсани краища. Цъфти и се къса доста на високо не само по крайчетата. Изрязах я доста, правих хидратираща терапия, ползвам хидаратиращи продукти вкъщи, но не е добре. Моля за съвети какво да правя за да я спася.

# 422
Момичета, препоръчайте ми термозащита, подходяща за рядка, тънка коса. Да не утежнява и слепва косата по дължините.

Напира. Незаменим продукт. И много, много икономичен. Аз с моята гъста коса ползвам по 2 капки, а при рядка още повече. И приятен аромат има като бонус.

Може ли линк продукта?

# 423
Момичета, препоръчайте ми термозащита, подходяща за рядка, тънка коса. Да не утежнява и слепва косата по дължините.

Напира. Незаменим продукт. И много, много икономичен. Аз с моята гъста коса ползвам по 2 капки, а при рядка още повече. И приятен аромат има като бонус.

Може ли линк продукта?

Напура е името, извинявам се. Или Napura на лат.
Има го на много места онлайн, примерно тук:

# 424
  • Варна
Момичета моля помагайте.
Доста години изправям костата си с преса, но последните години бързо побелях и съответно се боядисвах почти черна. Сега съм 100 процента бяла и съответно на тъмния цвят корените бързо израстват и са много фрапиращи- трябва всяка седмица да боядисвам корени. Взех решение да мина към светлата гама за да не се налага често боядисване. Вече съм руса, всичко е направено от професионалист в салон, но косата ми е доооста суха и с накъсани краища. Цъфти и се къса доста на високо не само по крайчетата. Изрязах я доста, правих хидратираща терапия, ползвам хидаратиращи продукти вкъщи, но не е добре. Моля за съвети какво да правя за да я спася.
Пак ли я опъвате ежедневно с преса? Ако е така - там е проблема.Имате нужда от кардинална промяна на грижата и отношението към косата. Блондираната/изсветлена/ такава си е цяла наука. Блондът иска протеин,за да го бъде правилно съчетан с хидратация.
Най-безболезненото финансово решение е CPR ампула на Лалга,но и рутинната ви грижа трябва да се съобрази. Биомиметикът ще спре късането и цъфтежа,но косата иска правилно отношение.

# 425
  • Костинброд
Пак ли я опъвате ежедневно с преса? Ако е така - там е проблема.Имате нужда от кардинална промяна на грижата и отношението към косата. Блондираната/изсветлена/ такава си е цяла наука. Блондът иска протеин,за да го бъде правилно съчетан с хидратация.
Най-безболезненото финансово решение е CPR ампула на Лалга,но и рутинната ви грижа трябва да се съобрази. Биомиметикът ще спре късането и цъфтежа,но косата иска правилно отношение.
[/quote]
Принцесата, благодаря за отговора. Преди време с вашите насоки косата ми изглеждаше страхотно. Но побеляването и хормоналните промени в менопаузата си оказаха влиянието.
От известно време не я опъвам с пресата. Ходих няколко седмици къдрава без въобще да я суша термично. Сега само със сешоар я подсушавам. Преди време като пуснаха Лалга в ЗР я пробвах и беше добре. Основно ползам Керастаз- шампоан, маска и термоцимента за защита, но сега не ми е ок с тях. Сега като смених изцяло цвета се налага да сменя и козметиката съответно и затова ми трябват насоки в блонди гамата.

# 426
  • Варна
Това,че сте ударили една боя на русото не променя факта,че косата отдолу е била обезцветявана.
CPR ампулата не е само за блондинки......
 Относно влиянието на ЕГН-то......дълга е темата,но там се налага компенсиране на липси и задължително ,постоянно ползване на грижа за скалпа включваща DHT блокери.
 Дехидротестостерона е голяма гад и освен косопад предизвиква и изтъняване на косата като цяло. Дори да спре косопада новорастящите косъмчета са тънички и със скъсена фаза на растеж.
 Конкретни продукти,които при мен кардинално обърнаха нещата са Маската и серума на Calinachi. Скъпи са да,но работят.

# 427
  • Марс
Извинявам се, коя е точно маската на Калиначи? Simple Smile

# 428
  • Варна
Подходящата за вашия скалп. И трите им маски са с прокапил тъй,че и трите си вършат работата.
Бялата и бръшляновата/зелената/ са протеинови последната Синята е хидратираща. Като цяло масово се харесва последната защото е най-комфортна за употреба. Аз обаче съм фен на бялата защото е най-доброто за моя скалп.

# 429
  • Бургас
Термо защита на Керастаз Генезис.

# 430
Здравейте , вече три пъти използвам Алтерна този шампоан
https://www.zlatnaribka.com/alterna/caviar-moisture-intenzivna-h … re-shampoo-250-ml
тъй като исках нещо силно хидратиращо , обаче след това косата ми е една пърхава , без много блясък , с обем е , но сякаш очаквах да е по пригладена и лъскава . Финиши използвам Олиосета термото и  олиото с бодлива круша

# 431
  • Някъде там
https://www.zlatnaribka.com/alterna/caviar-moisture-intenzivna-h … re-shampoo-250-ml
тъй като исках нещо силно хидратиращо , обаче след това косата ми е една пърхава , без много блясък , с обем е , но сякаш очаквах да е по пригладена и лъскава . Финиши използвам Олиосета термото и  олиото с бодлива круша
При мен също този шампоан има такъв ефект, както и балсама от серията.

# 432
Привет,
В търсене съм на преса за коса. Колебая се между Upgrade и GHD. Запознати ли сте с този сайт https://www.ghdbulgaria.com/?

# 433
А вие намерихте ли нещо подходящо хидратиращо ?

# 434
тъй като исках нещо силно хидратиращо , обаче след това косата ми е една пърхава , без много блясък , с обем е , но сякаш очаквах да е по пригладена и лъскава .
А вие намерихте ли нещо подходящо хидратиращо ?
A ползвали ли сте този:

Общи условия

Активация на акаунт