Професионални серии за коса - Тема 163

• 66 298
  • 740
  •   1
Отговори
# 525
  • Някъде там
За можене може ама си е пресоляване на супата. Дайте шанс на сета на Меди да си свърши работата,а след това си използвайте Епруваж за рутинно подхранване на фуликулите.
Абсолютно съм съгласна с това, което е написала Принцесата.
Ако искате може да добавите маската на Меди, която лично за мен е страхотна.Хидратира косата и придава обем в корена.

# 526
https://366.bg/product/mediceuticals-uplutnyavasht-komplekt-za-s … teja-za-suha-kosa
Тона ли комплектът на Меди, да който говорите?
А може ли са попитам коя е маската?

# 527
  • Някъде там
https://366.bg/product/mediceuticals-uplutnyavasht-komplekt-za-s … teja-za-suha-kosa
Тона ли комплектът на Меди, да който говорите?
А може ли са попитам коя е маската?
Това е маската https://www.zlatnaribka.com/mediceuticals/healthy-hair-solutions … al-therapy-178-ml. Лично аз съм много доволна от нея Simple Smile

# 528
Момичета, някоя от вас има ли наблюдения върху прилагането на масло от розмарин за растеж на косата? Напоследък много видеа срещам, в които показват уау ефект. А от професионалните кой продукт е ефективен за целта? Косата ми много отъня след второто раждане, а направих и къси пластове, с които изглежда още по-зле...

# 529
Ще се възползвате ли от намаленията на златна рибка?
Аз май ще пропусна. Нищо от това което използвам няма намалено, само Лореал, но аз абсолют рипеър шампоана го купувам в по-големи и изгодни шишета от Нотино.

# 530
То цените в ЗР толкова се вдигнаха, че вече не поръчвам нищо от там, а само от Нотино.
Озаряващият шампоан на Керастаз за руса коса беше 50лв, като постепенно го вдигнаха с над 10лв. Докато от Нотино за 48 лв съм го взимала..

# 531
  • Сливен
ако някой може да ми каже от къде мога да си купя боята пермесе на по-ниска цена от зл.рибка ще съм благодарна.

# 532
  • виртуално
минах през магазина и заредих Mediceuticals: Bioclenz и Folligen

# 533
Здравейте,

наканила съм се да си купя четка с горещ въздух. Бях се спряла на Ровента, но днес ми излезе стори от Магдалена Томова, която рекламира някаква марка Freylish. В случая купуваш четката на марката и получваш техен шампоан като използваш и код за отстъпка 30 процента и цената идва като тази на Ровента. До тук добре ама не намирам никакви отзиви за въпросната четка. Някой с мнение? Simple Smile

# 534
  • Някъде там
Аз май ще пропусна. Нищо от това което използвам няма намалено, само Лореал, но аз абсолют рипеър шампоана го купувам в по-големи и изгодни шишета от Нотино.
Сега разбирам, че имат намаление. Мисля да се възползвам и да се запася с още една маска на Меди, от години не я бях използвала и бях забравила колко е хубава.

# 535
Здравейте,

наканила съм се да си купя четка с горещ въздух. Бях се спряла на Ровента, но днес ми излезе стори от Магдалена Томова, която рекламира някаква марка Freylish. В случая купуваш четката на марката и получваш техен шампоан като използваш и код за отстъпка 30 процента и цената идва като тази на Ровента. До тук добре ама не намирам никакви отзиви за въпросната четка. Някой с мнение? Simple Smile

Косата не се ли накъсва повече при четката с горещ въздух?

# 536
Момичета, някоя от вас има ли наблюдения върху прилагането на масло от розмарин за растеж на косата? Напоследък много видеа срещам, в които показват уау ефект. А от професионалните кой продукт е ефективен за целта? Косата ми много отъня след второто раждане, а направих и къси пластове, с които изглежда още по-зле...

Никакъв готов продукт не използвам. Слагам 1 капкомер в шампоана, коийто ще използвам на момента (около 2 ореха обем). Има ефект. Може също да се направи отвара от розмарин и са пръска всеки ден в корените, но аз съм мързелива и го правих само една седмица.

# 537
Относно четката за изсушаване-не правете моята грешка, купих си на Ровента с доста стабилни обороти, косата ми се накъса ужасно. Добре че расте бързо и фризъорката ми подстрига сухите и опърпани краища. От намаленията в ЗР си взех маска на CHI (termo-нещо си, поблазни ме това, че е 335 мл, а цената е 33 лв), шампоан за боядисана коса на MKS- коприната с жасмин и мед в по-голяма опаковка.

Последна редакция: пн, 02 сеп 2024, 20:08 от Galya_Dimitrova

# 538
Ясно,отказахте ме от четката.
Давайте тогава предложения за преса,която изправя по-трайно косата и я прави на "конец". За последната година смених 4 и все не съм доволна. Сега съм с инфрачервената на ОТТО,но пак не е това,което търся

# 539
  • София
Upgrade.

Търся мнения за тази ботокс серия

https://www.arlen.bg/product/28458/ekstremno-vazstanovyavashta-b … reme-routine.html

Общи условия

Активация на акаунт