Кралски работи и клюки - април и май 2024

• 162 248
  • 1 370
  •   2
Отговори
# 90
  • София
Всъщност, въобще не ми прилича на баща си Кубрат, освен, че е плешив, друга прилика не намирам.

# 91
  • в сърцето на един мъж...
Има чертите на майка си, по-скоро, иначе е плешив като баща си.
Младоженецът има много странна стойка и гърбав нос. Булката не се вижда както трябва

# 92
Направо са съсипали тази красива булчинска рокля.

# 93
  • София
Малко по-видима булката

На мен и в двата варианта не ми харевсва роклята. Платът сякаш е хубав, но самите рокли не ми допадат.

# 94
Роклята на булката е била на баба и. Майка й също я е била с нея и сега отново е преправена за внучката. Интересното е ,че  я оприличават на роклята на Росарио Надал на сватбата с Кирил .
https://www.semana.es/moda/vestido-novia-teresa-urquijo-copia-ot … osa-royal_2782672

# 95
  • Някъде там
Определено са си приличали много двете рокли.
Тази яка не ми харесва никак.

Мери открива южната част на Йегерсборг Хегн.
Страхотна шапка. Много и отиват тези шапки.

# 96
  • Майничка
Според мен, роклите си приличат само в затворената горна част и яката. Роклята на Росарио е дантелена, тази е тафта (доколкото се вижда), с по-набрани ръкави и права пола (вероятно отзад има набрано, като шлейф). Полата на Росарио беше с плохи (или с канони, не помня точно, но с повечко обем надолу от талията).

# 97
Не знам от снимките ли, от дрехите ли, но испанския младоженец изглежда да е метър и шейсет най-много.
Роклята е много по-хубава в стария вариант.

# 98
  • Някъде там
Според мен, роклите си приличат само в затворената горна част и яката. Роклята на Росарио е дантелена, тази е тафта (доколкото се вижда), с по-набрани ръкави и права пола (вероятно отзад има набрано, като шлейф). Полата на Росарио беше с плохи (или с канони, не помня точно, но с повечко обем надолу от талията).
За мен сано първоначалната версия си прилича с тази на Росарио като модел. Яката на новата е само като тази на Росарио.

# 99
Нисичък е младоженецът по -принцип, и по -възрастен,има много добро чувство за хумор. Ще се опитам да кача танца от сватбата( характерен танц за Мадрид)
Кралица София я  има в снимки в инстаграм със жената на треньора на Атлетика Мадрид.
https://www.instagram.com/reel/C5dHllGKnXw/?igsh=dm1ja2U3eHR1amd6
https://www.instagram.com/p/C5dXmoSLUcG/?utm_source=ig_web_copy_link

Последна редакция: нд, 07 апр 2024, 16:48 от candela

# 100
Дървеничък е доста. И двамата, де 🤣 Но са симпатяги 👍

Роклята на бабата и майката е много тортена в полата, но горната част повече ми харесва, стои ми по-леко и елегантно. Новата с тези дълги и набрани в рамото ръкава не ми харесва.

# 101
  • Майничка
На майката, а вероятно и на бабата вариантите са с фуста с обръч. Като гледах от танца, както са я преправили, отзад е станала съвсем скучна, калъф с цепка. Поне по-интересно деколте да бяха направили.

# 102
  • София
Така нареченият танц е голям смях.
Как се нарича? Музиката ми звучи като оперна ария, не като нещо характерно за Мадрид.
Вече и плата на роклята не ми харесва, като видях близката снимка.

Росарио и Кирил бяха хубава двойка на младини. С напредване на възрастта не ми е красива.

# 103
  • Майничка
Сега си пуснах звука на клипчето - това е "Мадрид" на Пласидо Доминго, мисля, че излезе около средата на 90те.

П.П. Поразрових, автор всъщност е мексиканецът Агустин Лара, авторът на "Гранада". Песента е от 1948, а от средата на 90те е албумът на Пл.Доминго.

Последна редакция: нд, 07 апр 2024, 21:51 от gargamela

# 104
Фелипе от вчера на финала на Kупата на краля.

Lana, в коментарите пише, че танца се казва chotis.

Общи условия

Активация на акаунт