Кралски работи и клюки - април и май 2024

• 161 980
  • 1 370
  •   1
Отговори
# 1 290
Зеленски е на посещение в Испания и е обядвал с Фелипе и Летисия в Кралския дворец в Мадрид. Beauty queen, роклята на Шарлийн е на Louis Vuitton.

Скрит текст:

# 1 291
  • София
И на мен не ми харесва роклята на Шарлийн, все едно са две рокли една върху друга.
Раменете ѝ в тази рокля наистина изглеждат дори по-широки, но има дрехи, с които не изглеждат така, по-хармонично широки са 😁

Албер е така нахилен, все едно той е спечелил формулата. И Шарл Льоклер (победителя) и Фред Васьор, (шефа на Ферари) са по-безразлични. А Албер, то пръска с шампанско и той - абе много забавен.

# 1 292
О, не, аз лично съм тренирала плуване 😀, е не съм била на олимпиада, но имам някаква представа - изобщо не всички плувкини са толкова широкоплещести. Да рамената и гърбът се развиват, но когато спреш се и свиват много бързо. Шарлийн си е просто такава като физика и плуването я е доразвило.

Роклята й е супер, ех не е за нея много.

# 1 293
  • Някъде там
Още една снимка пуснаха с която благодарят на Jimmy’z Monte-Carlo за всички организирани благотворителни събития за фондацията на Шарлийн.

Филип и Матилде на музикалния конкурс "кралица Елизабет".

Виктория вчера на посещение на скандинавски музей и е присъствала на годишната среща на приятелите на Скансен.

Матилде твърдо не. Само цвета е хубав прекалено лъскаво-паетенка ми е.
Виктория ми харесва.
Летисия също ми е не от вчера. И обувките и костюма са зле.

# 1 294
Все се каня да питам защо Виктория е с тази прическа? Има хубави черти, но тази прическа я състарява.

# 1 295
Обяснявано е в темата десетки пъти.

# 1 296
Обяснявано е в темата десетки пъти.

И аз затова не смея да попитам.

# 1 297
Има заболяване, което не позволява да разпознава лица, включително и собственото й. Прическата явно е с цел да подпомогне поне малко състоянието й.

# 1 298
  • Някъде там
Да много пъти сме го писали.
Самата тя е говорила за прозопагнозията в интервю през 2008-ма и я нарича
"голям недостатък" за наследник на трона.
Страдащите от това заболяване хора опитват да се справят, като използват различни методи за разпознаване на хора, като запомняне на начина, по който ходят,прическата, гласа или облеклото което носят.
Последният път в който сме виждали Виктория с пусната коса беше на портретите за 10 годишнината от сватбата им и беше страхотна.
Косата ѝ е разкошна, но справянето с  част  от ежедневните трудности които изпитва е по-важно, определено.

Скрит текст:

Стефани не я познах пъроначално.
Дъщеря ѝ пуска собствена марка дрехи. Двете са ѝ рекламни лица.

Последна редакция: вт, 28 май 2024, 14:49 от daviz

# 1 299
  • "Аз съм пътешественик и мореплавател - всеки ден откривам нови земи в душата си" Х. Джубран
Много жалко, че нито едно дете, внуче или правнуче не е наследило поразяващата (за мен) красота на Грейс Кели. Тази жена на младини е била невероятна красавица, а сватбената и рокля  ще продължава още дълги години да се копира от рояли и обикновени хора.
На младини триото Казираги беше много хубаво, но сега са изгубили чарът си. Беатрис Боромео е най-хубавата там, но тя пък няма общо с Грейс (не говорим за брака и с Пиер).

# 1 300
Споделям последното мнение. Грейс Кели е била ангелски красива като млада, а булчинската й рокля е най-красивата и стилна за мен forever.

Наистина наследниците не са толкова красиви, но то и от поколенията има значение.

# 1 301
  • Някъде там
Същото мисля и аз.
Виж дъщерята на Рита Хейуърт, първата актриса омъжила се за принц, е наследила доста красотата на майка си и е изглеждала страхотно на младини.

За да вдъхновят и да работят за интегриран подход, общините споделят примери за това как да се справят с психичните проблеми на младите хора в учебната мрежа Leading Locals на MIND Us. Максима посещава община Холандс Кроун, водеща в мрежата.
Масима с много хубав цвят костюм.

Като президент на WWF Дания, Мери днес трябваше да участва в събитие по пуснакането на пеперуди, като част от програмата за запазване на биоразнообразието в Дания, но времето не го позволява и го отмениха за по късно през годината.

Последна редакция: вт, 28 май 2024, 15:29 от daviz

# 1 302
  • в пералнята
Между другото, най-големият син на Алберт (Alexandre Coste) е много симпатичен. Той определено има нещо от предишните поколения, особено като се има предвид как изглежда баща му...

# 1 303
  • Някъде там
Между другото, най-големият син на Алберт е много симпатичен. Той определено има нещо от предишните поколения, особено като се има предвид как изглежда баща му...
Не прилича ли изцяло на майка си ?
Ето го от финала на формулата.

И майката.

# 1 304
Между другото, най-големият син на Алберт (Alexandre Coste) е много симпатичен. Той определено има нещо от предишните поколения, особено като се има предвид как изглежда баща му...

Аййййй! Голям хубавец!!!
Явно гените на майката са доста силни.

Общи условия

Активация на акаунт