🌹 ЕРГЕНЪТ 🌹 - Сезон 3, Тема 6

• 93 515
  • 1 848
  •   1
Отговори
# 135
Само на мен ли ми беше много преиграно и фалшиво как Магда в последния епизод му обясняваше, че ако не беше той веднага би си тръгнала все едно всички в това имение я замерят с камъни и я мразят?

# 136

Не вярвам. Неговият поглед е в небето и не знае какво търси.
Визия има, но съдържанието му е на обикновен футболист.
Химията ще е до време и после?

Той нали Алек има болшой съдържание. Толкова е загубен, че няма накъде и бълва клишета след клишета.
Ами при Алек е сценарий, трябва да го следва.
А да не забравяме, че и в ухото му шепнат.
Не знам през цялото време ли е със слушалка? Thinking
Само на мен ли ми беше много преиграно и фалшиво как Магда в последния епизод му обясняваше, че ако не беше той веднага би си тръгнала все едно всички в това имение я замерят с камъни и я мразят?
За мен тя е фалшива от епизод 1. Може да няма вина жената, но отстрани така изглежда.

# 137
Хора, предупреждавайте като пускате такива работи. Не мога да спра да се смея при вида на Алек без брада. На леля охлювчето, то. Ми то и аз да имам такива снимки ( без брада) и аз ще ги крия. По-добре да седи брадат.

# 138
Само да отбележа, че която и да е мома при Ергенин - Мастагарков, би ударила джакпота със свекървата, ако сте гледали игрите, даваха я, изглежда добра жена.😉

# 139
Aми и според мен е бил смотан Алек .
За Мастагарков вече бих повярвала , ме жените влизат заради самия ерген.

# 140
  • България
Много добре са си свършили работата по замитането на всякакви следи от предаването.
Но са пропуснали нарочно или с цел това. Simple Smile
За любопитните кой е Алек:

На тази снимка Алек много ми харесва. Grinning Изглежда забавен и интелигентен.

# 141
На мен ми прилича на всеки средно-статистически инж., какъвто има във почти всяка фирма. В смисъл - нищо повече от едно приятно момче - от тези, дето се харесват на бабите пред болка. Без брада е абсолютен нърд. Ах, и с тези нежни, розови ръчички - не, не. Смешен е.

# 142
Очилата му са почти като тези на майка му.Grinning
Скрит текст:

# 143
Фактът, че Мастагарков е отказал на предложението за Ергенът и е опитвал да бъде приет и се бори до края в Игри на волята достатъчно показва, че изобщо не спада към хората, които отиват в Ергенът. Знае се, че Ергенът е топ сеир простотията в момента и е най-лесното предаване. Нагледно видяхме, че е благороден и честен, намерих го за доста изненадваща персона тогава като се има предвид визията му. Та изобщо нямаше да съумее да играе фалш ролята на мил и любезен с тази, онази, 5-та, 10-та, 20-та жена, сигурно въобще нямаше да ги пипа и целува.

# 144
Мастагарков не е ли от другия бряг? Още си го спомням под завивките с Рълев колко беше интимничещ.

# 145
Богат мъж, какво остава за бизнесмен/милионер не би се жертвал да е ерген.
Това че Александър ще използва този подиум, за да пробива в музикалната среда в Бг, говори много. И говори, че нещата са много, много зле.

Какъв е тоя Мастагарков?

Последна редакция: вт, 02 апр 2024, 16:01 от Аня

# 146
Мастагарков не е ли от другия бряг? Още си го спомням под завивките с Рълев колко беше интимничещ.

Баш с Рълев надали JoyJoy Не е гей, ама можеше да е, красивите предимно са гейове. Рики Мартин, Матю Боумър, Колтън Хайенс и други.

# 147
Не знам, аз през цялото време му се дивях как може да е толкова хубав, а едновременно с това толкова тъп.

Алек си пада мечтател. Музики, много деца, Пинк Флойд, вяра в доброто - нищо чудно че си падна по какичка с брекети. Тамън като се обръсне след шоуто, да изглеждат еднакво смотано.

# 148
Не знам, аз през цялото време му се дивях как може да е толкова хубав, а едновременно с това толкова тъп.

Алек си пада мечтател. Музики, много деца, Пинк Флойд, вяра в доброто - нищо чудно че си падна по какичка с брекети. Тамън като се обръсне след шоуто, да изглеждат еднакво смотано.

Сериозно ли и това трябва да обяснявам? Предимно хората с визия не трябва да се бъхтят откъм академични и бизнес постижения. Еле па жените.

# 149
Преценил си е Мастагарков къде да участва, добре се представи с физическите си възможности. 😉

Общи условия

Активация на акаунт