🌹 ЕРГЕНЪТ 🌹 - Сезон 3, Тема 6

• 93 568
  • 1 848
  •   1
Отговори
# 150
Не съм искала обяснение за нищо.

# 151
Не съм искала обяснение за нищо.
Дано верно не тръгне да обяснява Grinning

И аз смятам че Алек без брада ще провали шоуто, толкова е смотан

# 152
Очилата му са почти като тези на майка му.Grinning
Скрит текст:
На Алек очилата са без рамка и ми се струва,
че са доста по-скъпи от тези на майка му, които са с рамка.
Но е възможно да ползват една Оптика.

Мастагарков е на Мама момчето. Simple Smile
Красива и властна жена е мамчето.

# 153
На тази снимка с брадите не е един и същ мъж.

# 154
Въобще не мисля , че Алек ще се пробва като певец , откъде дойде това?

# 155
Съжалявам, но превъзнасянето по Маги и Надежда сякаш са някакви много класни и уникални дами, за които Алек само можел да си мечтае, са повече от абсурдни. Дори и за трофейни съпруги не стават.

Едната е била Мис Варна като тийнейджър (какво постижение само), после има някакви моделски изяви, доколкото можеш да имаш такива в БГ, понастоящем работи на мениджърска позиция в заведение; другата е работила в семейния бизнес на мъжа си и сега е HR (май? според визитката, че не си спомням друго). Нищо лошо, това са страхотни професии, но се държите сякаш са Амал Клуни. 😂 Аз даже не разбрах някакво образование да имат. Ако изключим отличителния им ръст, по нищо не се различават от една средностатистическа млада бг жена, която работи на заплата, гледа деца (Надежда), пътува, излиза с приятели и т.н. На Надежда интервенциите са толкова безумно направени (и го казвам с най-добри чувства, дала си е парите на грешния човек), но е много класна и само за трофейна съпруга, нали. По-абсурдно дори от на Силви претенциите за яхта и диаманти. 😂

Буквално има чалга диви, които повече се вписват в ролите, които слагате на Маги и Надежда. Но обикновено са съпруги баш на мутри и тарикати - не, мерси.

Ох, този пост звучи много остър - нямам нищо против двете и със сигурност има какво да им се харесва, ще се радвам, ако Алек намери любовта с една от двете, но просто как Алек щял да точи лиги по сервитьорката/управителката в Лаваца и нямало да се осмели да я покани на среща, защото била много над нивото му на привлекателен млад мъж от езикова гимназия с богати родители... Не. 😂
Въобще не мисля , че Алек ще се пробва като певец , откъде дойде това?

Мисля, че първо бяха от някакви слухове, после някаква бивша учителка каза, че пеел много хубаво, после и той в Инстаграм започна да пише колко много обича музиката и как иска да 'разкрие тази страна от себе си'... Общо взето сме на ниво тънки намеци и догадки.

# 156
Богат мъж, какво остава за бизнесмен/милионер не би се жертвал да е ерген.
Това че Александър ще използва този подиум, за да пробива в музикалната среда в Бг, говори много. И говори, че нещата са много, много зле.

Какъв е тоя Мастагарков?
Според мен това с музикалните среди може да е партенка.
Семейният им бизнес е приличен за България.
Не знам ако Тръмп беше по-млад дали би станал Ерген, но показа в продължение на 12 сезона, че става за водещ на Стажантът. Simple Smile

# 157
Продължава да ми е неясно Алеко защо се е пуснал в тоя резил. Ще се чуе някой ден, но дотогава аз просто не мога да си го обясня.

# 158
Също не виждам отраканото, което виждат някои в поведението на двете фаворитки. Те просто не се забъркват много в скандалите в къщата, гледат да са в добри отношения с всички момичета без да се лепват за някоя, не му досаждат със сплетни и клюки и това е.

Маги е абсурдна с 'моето момче', 'никога не съм се влюбвала така през целия си живот', 'за тебе отивам на края на света'. Колкото и да има любов от пръв поглед, моментално привличане, като тия неща ги говориш като дори не сте прекарали 10 часа заедно, изглеждаш досаден най-малкото, и манипулативен, токсичен или търсещ изгода в най-лошия случай. Типът отношения и влюбване, които можеха двамата с Алек да покажат на финала, те показаха на... третия или четвъртия епизод. 😂

Надежда е толкова обиграна, че когато Алек й говореше как свети, как го пали и т.н., тя направи точно тази физиономия в отговор:

Топ флирт.

# 159
Продължава да ми е неясно Алеко защо се е пуснал в тоя резил. Ще се чуе някой ден, но дотогава аз просто не мога да си го обясня.
1. Забавление
2. Реклама
3. Пари
Дали съм познал - не знам. Simple Smile

# 160
Забавлението го изключвам, мисля, че и Алек си дава сметка, че там никак не е забавно. Пари сякаш не е опрял да го правят на маймуна по национален ефир (за разлика от Витя). Реклама ми е най-логично, но на какво? Да не се окаже и Алек с някое бюти студио накрая 😃

# 161
Забавлението го изключвам, мисля, че и Алек си дава сметка, че там никак не е забавно. Пари сякаш не е опрял да го правят на маймуна по национален ефир (за разлика от Витя). Реклама ми е най-логично, но на какво? Да не се окаже и Алек с някое бюти студио накрая 😃
Случайни хора току така не вземат в ТВ предаване.
Експлоатацията на екранен образ с години я има.
Стига образът да е читав.
Защото Виктор Ергена показва глуповат образ досега.
Пианистът го показаха на няколко концерта и го покриха.
Нямам идея за Алек какво са отредили.

# 162
Съгласна съм. Ще се чуе какво що, но има време до тогава.

# 163
Живея доста по-спокойно, откакто покриха пианиста. Даже и избраницата му ми стана симпатична.

# 164
Най-вероятно е с цел забавление и някво разнообразие .

Общи условия

Активация на акаунт