🌹 ЕРГЕНЪТ 🌹 - Сезон 3, Тема 6

• 93 503
  • 1 848
  •   1
Отговори
# 180
  • София
Много ми е любопитно ако не съществуваха спойлери дали Надежда щеше да е толкова тачена тук... Според мен щеше да се споменава доста рядко, защото като цяло си е незабележима... Е, на по-тънките познавачи щеше да направи впечатление, че е канена на индивидуална среща и че има няколко топ 3 попадения на церемонията на розата... 🙄

# 181
Много ми е любопитно ако не съществуваха спойлери дали Надежда щеше да е толкова тачена тук... Според мен щеше да се споменава доста рядко, защото като цяло си е незабележима... Е, на по-тънките познавачи щеше да направи впечатление, че е канена на индивидуална среща и че има няколко топ 3 попадения на церемонията на розата... 🙄
По-добре без тях, но като ги има и хората се лъжат да ги гледат.
Аз не виждам никакъв смисъл от спойлерите.
Не знам без тях дали няма да спадне интереса към предаването.

# 182
Убийте ме, но Алек дали заради поглед, начин на комуникация, въпросите, които задава, ми дава вайб на мъж, който иска да бъде провокиран и търси интелектуална стимулация, щото хубавици бол. 🥴 Да, знам в какво предаване се намира, лична интуиция, може и да греша.

И не мисля, че някоя вътре може да му даде това. Донякъде си мисля, че и заради това държи Теа и понякога му е искрено забавно с нея, тя може да бъде непредвидима и да ти отнеме време да я разтълкуваш. 😀

Маги и Надежда не представляват никаква загадка.

# 183
Плюс за мен е, че последните години е работила нещо. Другите са какво... Инфлуенсърки.

# 184
  • София
Убийте ме, но Алек дали заради поглед, начин на комуникация, въпросите, които задава, ми дава вайб на мъж, който иска да бъде провокиран и търси интелектуална стимулация, щото хубавици бол. 🥴 Да, знам в какво предаване се намира, лична интуиция, може и да греша.

И не мисля, че някоя вътре може да му даде това. Донякъде си мисля, че и заради това държи Теа и понякога му е искрено забавно с нея, тя може да бъде непредвидима и да ти отнеме време да я разтълкуваш. 😀

Маги и Надежда не представляват никаква загадка.
Нормално е да търси това, все пак е Водолей.

# 185
Ако е Водолей, то значи има ненавист към тъпи и празни хора.

# 186
На мен ми прилича на всеки средно-статистически инж., какъвто има във почти всяка фирма. В смисъл - нищо повече от едно приятно момче - от тези, дето се харесват на бабите пред болка. Без брада е абсолютен нърд. Ах, и с тези нежни, розови ръчички - не, не. Смешен е.
Той и Бил Гейтс беше така, ама сега сума ергенки съжаляват че са изпуснали момента 😁

# 187
Момичета, много сте добри в коментарите! Темата е е по-забавна от самото предаване!

# 188
Момичета, много сте добри в коментарите! Темата е е по-забавна от самото предаване!
Което никак не е трудно.
Тази година шоОто почти не го гледам, повечето теми а’ла луда ли е Силви ги пропускам. Обаче следя заради коментарите на няколко любими съфорумци. Друго забавление ми е хейта по Маги и Нани, те май са най-успешното попадение този сезон. Физиономиите на Алеко също ме забавляват, обикновено ги проспивам, но после ги виждам като meme-та.
В анкената гласувах, че и Маги не харесва.

# 189
Видимо отегчение при срещите си с Барбара и Катето ✔️
Как се изчерви и преглъщаше като целуваше Християна ✔️
Как му се промени изражението като Памела го нарече резервния си план + подигравателния поглед като Габриела му обясняваше как е влязла въпреки че си има приятел заради сестра си ✔️
Как понякога се сопва или тънко иронизира момите, ако кажат или направят някоя простотия ✔️
Как винаги на срещите с момичетата ги пита за целите им, преживяванията им, как те усещат нещата, как им минава ежедневието дори (донякъде е и сезонът на травмите, защото вярвам, че той ги предразполага и наистина показва много човешко поведение в тези моменти) ✔️
+ как си изгони Васка, въпреки че е една от красавиците на сезона, а тя, ако е имала неизлъчена комуникация и срещи с него, кой знае какво е било...

Не е толкова вчерашен, колкото го изкарвате. 😀

С Милена, ако беше по-добре психически, не говореше само за себе си и беше по-смела, вярвам, че щяха да имат много приятни разговори.

# 190
Как се изчерви и преглъщаше като целуваше Християна ✔️
По-скоро как се изНерви и преглъщаше като целуваше Християна. Grin

# 191
Не съм чела никакви спойлери и пак смятам, че има специално отношение Алек към Нана. И ми е забележима, не неотразима красавица, но ефектна дама-да. Споменала съм вече очите му светят с особен блясък в нейно присъствие.
Пък Катето си я напада директно да си я млящи. Харесва му, но не е никакво предизвикателство. Прави сте, че го влекат по съдържателни разговори. И нормално, интелигентен човек се интересува и от това не само от външна обвивка.
Как ли пък не е за него голяма загадка Теа. То на челото ѝ е изписано, че е празно между ушите и е за шоу (по мое мнение-простотии и излагации) там и за това я държат. От продукцията, не той. Той само се забавлява, а и какво друго да прави с такъв индивид. 😁

# 192
Усещам се, че вече ми е най-интересно коя напуска шоуто и по какъв начин. Сега ми е интересно кога и защо ще напуснат Милена, Киара, Йоана.

# 193
Тази година аз не се вълнувам коя ще избере, а дали изобщо ще избере и още по-интересно - дали още е с нея.

# 194
Ааа, не, не съм съгласна за Теа. 😅 Понякога проявява интересно чувство за срам, както и понякога изглежда открита, както само малко дете може да бъде. На следващия епизод, естествено, ме разочарова. 😂 Но най-вече е много хаотична, което води до комични ситуации и че не знаеш какво ще й хрумне.

Не вярвам, че само той си избира коя да гони, но винаги ми е странно като седят някакви момичета, които изобщо не показват, а тези, които правят рейтинг с глупости или ексцентрично поведение, обикновено седят само до средата на сезона. Тоест не знам доколко важи теорията, че някои седят само за шоу, или просто монтажът е смотан. Седя и чакам да видя нещо от Киара, както и Надя и Йоана да направят нещо по-интересно от това да обсъждат другите като свекърви. 🥱

Общи условия

Активация на акаунт