🌹 ЕРГЕНЪТ 🌹 - Сезон 3, Тема 6

• 93 494
  • 1 848
  •   1
Отговори
# 210
От промото за днес видях, че ще има игра, в която пак ще се "заапват" девойките... стана ми забавен коментара на Теа за Барбара, както и изказването, че са "тъпи на галош"... то намерил кой да го каже..

Видях, че на церемонията показват как Киара плаче, това дали означава, че може Барбара да си тръгва днес?

# 211
Много ми е любопитно ако не съществуваха спойлери дали Надежда щеше да е толкова тачена тук... Според мен щеше да се споменава доста рядко, защото като цяло си е незабележима... Е, на по-тънките познавачи щеше да направи впечатление, че е канена на индивидуална среща и че има няколко топ 3 попадения на церемонията на розата... 🙄
Плюс за мен е, че последните години е работила нещо. Другите са какво... Инфлуенсърки.
А какъв плюс е например, че си е напуснала работата, заради влизането в Ергена, уж..ако това е истина, щото, ако е, е абсолютно дъно тази постъпка, особена за жена с дете, независимо разделена или не с бащата…Така го виждам аз и съм категорична, жените, които вече са майки, просто трябва да се държат като такива, а не да се държат като тийнейджърки, имащи   отговорност само и единствено към себе си все още.
Преценила е, че може да си го позволи финансово. Както и отварянето на салона.

# 212
Много ми е любопитно ако не съществуваха спойлери дали Надежда щеше да е толкова тачена тук... Според мен щеше да се споменава доста рядко, защото като цяло си е незабележима... Е, на по-тънките познавачи щеше да направи впечатление, че е канена на индивидуална среща и че има няколко топ 3 попадения на церемонията на розата... 🙄
Плюс за мен е, че последните години е работила нещо. Другите са какво... Инфлуенсърки.
А какъв плюс е например, че си е напуснала работата, заради влизането в Ергена, уж..ако това е истина, щото, ако е, е абсолютно дъно тази постъпка, особена за жена с дете, независимо разделена или не с бащата…Така го виждам аз и съм категорична, жените, които вече са майки, просто трябва да се държат като такива, а не да се държат като тийнейджърки, имащи   отговорност само и единствено към себе си все още.
Преценила е, че може да си го позволи финансово. Както и отварянето на салона.
О, аз забравих, че всъщност с напускането си на ейчарската позиция, отваря салон за красота, не е като да е останала без алтернатива и без да е помислила за “черни дни” след като напусне работа… но все пак пред Алек го изкара, че заради него е напуснала🫣при всички положения не ми изглежда това държание на жена с този статут и на тази възраст, оттам всичко свързано с нея ми е меко казано смешно, от вида до държанието, до постъпките й.

# 213
Аз не казвам, че много я харесвам. Просто ми е симпатична и сравнително нормална на фона на останалите. Предполагам и на Алек.

Миналата седмица не можах да ви чета, но тази съм тук 😀

На мен Алек си ми харесва, но аз харесвам синеоки зубъри 😀 И на старата снимка оак си ми харесва, но с брада - особено. Виж, оня Мастагарков или както се казва, който обсъждате, не ми допада.

Алек ми харесва и като поведение и изказ. Просто е като някой от моята среда, все едно би било естествено да общуваме, ако го виждах на живо. Най ми хареса на барбекюто, когато бяха прегряли. Според мен там си беше с негови дрехи.

Може да участва не заради музикална кариера, а за да си финансира бизнес. Ако иска да се докаже или пък в семейния бизнес няма място от каки (батковци не помня дали има.

Виждам, че обсъждате момите по външност. Всичките са (били) хубавки според мен. Но главоломно се загрозяват. Мими много ми харесваше. Да, изглеждаше по-възрастна. Миже би от грим, камера и т.н. Защото знам, че наистина е на 35. Екатерина е много хубава. Да, без очна линия е по-обикновена, но като цяло ми е най-хубава там. Аз Валерия много в харесах. Много е магнетична, но наистина с поведението си опротивява. За Теа мисля, че е много красива, но се е опропастила със стила “Андреа, Андреа” от 2008 г. Всеобщата любимка Васка на мен ми е много незабележима и като външен вид.
Киара е хубава, ама някак противна.
На Надя не знам какво й харесвате толкова. Обикновено момиче, копие на Капитонова, която също ми е средна бира. Но тя прави впечатление с излъчване, самомочувствие и поддръжка и т.н.
Във всяка има нещо чаровно и естетично, в което да се загледаш, но поведението и корекциите на някои правят повече впечатление.
Магито и Нани на мен грам не са ми симпатични и според мен той не ги харесва особено истински. Жалко, че на най-адекватния ерген се паднаха най-странните моми.
Можете ли да повярвате, че Силви и Хриси имат година разлика? Хриси е по-млада от Силви. 😁 Хриси твърдеше, че Надя е изучавала цялото поведение на Капитонова. Даже как застава в профил. Аз не вярвам много, много на Хриси, тя обича да си съчинява.

Последна редакция: ср, 03 апр 2024, 10:44 от Alucard

# 214
тя Надя е цяла Капитонова и на външен вид. Учила е, то си личи. Копира и маниерите и се стреми да играе като Капитонова. Капитонова може да е направила и курс "Как да спечелим Ергенът?"

# 215
По-скоро: "Как да сме злобни ____*"

*Попълнете с каквото намерите за добре. Wink

# 216
Като споменахте ролите, та вчера си пуснах по едно време надкаст за фон и Неделчо каза, че на Нани е дадена ролята на победителя. Няма нужда да прави абсолютно нищо, достатъчно е само да си стои и да наблюдава, без да влиза в конфликти и т.н. Той много интересно го обясни. За Надя каза, че тя е най - големият стратег и че Елена от предния сезон много добре я е подготвила, което ме изненада. Говоря за епизода с Ния-Косара, която за мен е абсолютно непозната, не съм гледала сезон 1, но ме изненада доста приятно това момиче с коментари, анализ, присъствие. Неделчо обаче ме изнерви с тезата си, че Валерия е много малка, с много труден живот и трябва всичко да й се прощава и да се оправдава. Ако говорехме за 10 -.13 годишно момиче можеше и да се съглася, но Валерия е на 20 и изобщо не й прощавам подлостите, лъжите и евтините манипулации. Това момиче си има нещо психопатско в нея и когато загази влиза в ролята на жертва и явно така оцелява. Аз съм загубила и двамата си родители, единия в много ранно детство, след години и другия и знам колко е трудно, но точно защото знам, ненавиждам хора като Валерия, които използват такава житейска трагедия, за  извинение цял живот, така че Неделчо прекали със защитата и оправданията. Малка била, ще кажеш, че е 6 годишна.

# 217
Малка и всичко да се прощава може да са тези за 8-годишно дете.
За 18-годишна, която на втората минута от първа среща пуска езици и аха да скочи на батко в скута, е друго. Като прибавим и фотосесиите по жартиери и гол задник и думата малка малко почва да не е точна…

# 218
Надявам се да изгонят някоя на която не съм запомнила името, че още са няколко Satisfied
Видях, че на церемонията показват как Киара плаче, това дали означава, че може Барбара да си тръгва днес?
Това го питаха миналия четвъртък, виж постовете от тогава за отговор.

# 219
Здравейте, дами, готови ли сте за цирк довечера? 😆

# 220
Личи си, че Валерия има гаден характер. Хареса ми реакцията на Алек, когато каза, че тя има още много да учи за живота. Каза го прекалено деликатно. С други думи – требе си яко шокане на канчето. Както се казва девойчето е изтървано, но има надежда да попадне на по-прости от нея и те да я вкарат в коловоза на допустимата простащина, щото иначе много ще я боли.

# 221
Прекалено строго съдите дете на 18-20 години. Кой не е правил глупости на тези години? Единственото, което за мен не е ОК в нея, е злобата ѝ. Всичките други действия са следствие на трудното детство и загубите и нищо изненандващо от психологическа гледна точка. Поведение ѝ е по учебник. Дано намери стимул да работи над себе си. 

# 222
Аз не смятам ,че има човек ,който няма какво да учи. Момичето  е  младо и е имала  труден живот , на мен ми идват малко в повече разказите ,но явно си  и тежи. Гаден характер аз виждам в повечето участнички -Надя  е доста злобна ,Йоана-също , Виктория и Габриела не са с приятни характери.

# 223
Християна, Барбара, Габриела, Памела и Валерия са ми най-най-антипатичните образи, като може би за последните две - дали от съжаление, породено защото са разкривали проблеми от лично естество - търся някаква надежда, че нещата могат да тръгнат нагоре.

Недоумявам как това са млади жени под 30 години, то няма никакъв живец в тях, хора. Самото им излъчване е ужасно тежко, Християна, особено със съсипания от алкохол и цигари, е повече като позастаряла собственичка на публичен дом. 😭

Аз също съм "млада пантерка" (блях) на години и недоумявам как може на тези години да им е присъща такава циничност. Беше ужасяващо да слушам как 20-годишна оправдава бившия си приятел насилник с лека усмивка на уста, радвам се, че Алек се включи много адекватно. Не искам да мисля, че това са младите хора, които системата произвежда през 2024. Не.

# 224
Наистина ми  е странно ,че бързо-бързо се забравиха злобните изказвания на Надя.

Общи условия

Активация на акаунт