🌹 ЕРГЕНЪТ 🌹 - Сезон 3, Тема 6

• 93 323
  • 1 848
  •   1
Отговори
# 1 560
Да, не запази достойнство Виктория, но никой не заслужава такова унижение в национален ефир. Поведението на другата няма да го коментирам, всеки има право доброволно да се излага както иска. Според мен всяка си се изложи така, както умее най-добре. Ако беше запазила хладнокръвие и гордост, да не беше реагирала на ситуацията щеше да излезе без щети, но то за това ти трябва класа

# 1 561
  • София
Лично за мен, най-отвратителното нещо в предаването е, като седне Алек на диванчето и една след друга започнат да го мляскат. Недоумявам как може една жена, виждайки го да се целува с друга, 3 минути след това да седне след нея и да го награби и тя. А след нея и още една, и още една. Как не ги е гнус се чудя - че даже и на опашка се редят с надежда да ги огрее и те да влязат в групата на целунатите.

Трябва да си носят по един пакет кърпички, да го позабърсват преди да го целуват.

Екипът на предаването да му осигури пакетче мокри кърпички (за махане на червилото от мустаците) и вода за уста, която да стои до диванчето. Да се позаплаква преди идването на следващата момА Joy

# 1 562
  • Варна
Гледам епизода от снощи.

Само аз ли съм на страната на Барбара, макар че не я харесвам?

Теа лъже, преиначава ситуацията.
Подиграва се как стояла разкрачена Барбара, а Тея е вечно с вирнат желулитен баджак върху Алек, точно като една к*ва, с к*нски обувки.

Барбара била дебела, биче, тя била жилава. Същата лоена топка е като Барбара.
Присмял се хърбел на щърбел.
Отпрала шкембе...

"Нормален" българин....

Изключително противна ми е тази псевдо звезда, еманация на чалга културата.

# 1 563
Алек се дърпаше на предложението на Теа за тройка с Шармин в Израел, а какво го застигна. Sweat Smile
Ау, нещо съм изпуснала, тази Шермин не я ли отсвириха в началото и тя с визия на бръмчалка? Чак пък тройка от устата на петгодишната девица Теа?!
ПП: Обаче как скоростно залязоха и Силвии,  и сестри, и Християни... 😆

# 1 564
  • София
За Виктория само се чудя как ще ходи по интервюта за работа докато се показва каква е в предаването. Дано има работодатели не чували за Ергена, че при нея инфленсърството няма да го бъде.

# 1 565
Теа провокира Барбара и търсеше да направи скандал с нея. Теа ѝ го беше 'набрала'.
 Барбара ако межеше да се овладее и да не се ядосва, Теа щеше много да олекне.

Теа много ще я харесат в Нидерландия. Ако отиде да живее в Амстердам и да организира частни партита, като на лодка например, или момински партите, да диджейства ще е топ.

Киара много ми прилича на фламандка, от тези красивите. Много биха я харесали във Фландрия и в Нидерландия също.

# 1 566
Някой много правилно описа ситуацията между Теа и Барбара. Теа е набрала, иска отмъщение и ще държи до кръв. Вижда, че Барбара не може да се контролира и е лабилна - възползва се от това. Барбара от самото начало се държи пренебрежително и с подигравка към Теа,  сълзите бяха от факта, че беше напълно безпомощна пред 'клоуна' Теа.

# 1 567
  • Stockholm
Значи няколко мнения прескачам без лайк, защото започвам да чета и съм толкова съгласна, че бързам да стигна до бутона, а то втората част се оказва възхвала на Теа! Е, не мога, ще чакам да се изложи другата седмица, че да ви спихне възхищението малко Joy

Да, от промото се видя, че обижда в следващия епизод, и то на външен вид, което е голямо падение. Цялата прецизност, която показа днес, отиде по дяволите.

# 1 568

Аз коментирах друг кадър, от двойната среща. ..с ръката под масата.

# 1 569
  • София
За Виктория само се чудя как ще ходи по интервюта за работа докато се показва каква е в предаването. Дано има работодатели не чували за Ергена, че при нея инфленсърството няма да го бъде.

Виктория наистина ли са я уволнили от работа или това е само някаква фейк клюка?

# 1 570
Аз коментирах друг кадър, от двойната среща. ..с ръката под масата.
Аз пък реших, че питаш къде е кадъра с по-голямата близост и по-малкото разстояние до пакета.

# 1 571
Тази седмица никой ли не изгони?

Другата седмица да маха 4, че да свършва тая мъка, Този формат се изчерпа.

# 1 572
Не. Питах къде под масата си е поставила ръката на 1см до чатала му.

# 1 573

Ау, нещо съм изпуснала, тази Шермин не я ли отсвириха в началото и тя с визия на бръмчалка? Чак пък тройка от устата на петгодишната девица Теа?!
ПП: Обаче как скоростно залязоха и Силвии,  и сестри, и Християни... 😆

Шармин дръпна назад яко и се шашна също, редом със Сашо магарето. Теа готова на всичко, даваха я как му се търка почти като стриптизьорка на плажа и всички го зяпаха.

# 1 574
Виктория наистина ли са я уволнили от работа или това е само някаква фейк клюка?
Вярно е, но не е заради ”Ергенът”. Преди няколко седмици се смени ръководството на БФС и доста хора са изхвърчали.

Общи условия

Активация на акаунт