🌹 ЕРГЕНЪТ 🌹 - Сезон 3, Тема 6

• 93 269
  • 1 848
  •   1
Отговори
# 1 740
  • Тайланд
Напротив....все по руската школа си действаше и Капитонова. Акцентът на школата не е секса, а това мъжът да се чувства обгрижен! Да е поставен в центъра.
Капитонова, а и Мария, питаха мъжа как се чувства. Капитонова се грижеше да е нахранен.

Пак това негодуване от тази "руска школа" 😄

Сакън да не се върти цялата връзка около жената! Светотатство! Тва мъжете сме роботи-прислужници-банкомати, там ни е мястото и нелепи въпроси като "гладен ли си?" и "как си днес?" ни влизат в главата, вдига ни се прекалено самочувствието и ставаме "центъра"! 😆
Истинските мъже не ядем и не чувстваме нищо - имаме само едно настроение! Яденето и усещанията са за хомосексуалисти!

Алек е глупаво момче, на него му трябва "българската" школа на Виктория - цупене, циврене, интиги, да угажда себеобсебеността й, да й бъде психотерапевт, баща, да й търпи менящите се настроения и да й робства доживот! За това си мечтаем ние мъжете! 🤣

Последна редакция: сб, 06 апр 2024, 22:05 от TraumaTeam

# 1 741
Сакън да не се върти цялата връзка около жената! Светотатство! Тва мъжете сме роботи-прислужници-банкомати, там ни е мястото и нелепи въпроси като "гладен ли си?" и "как си днес?" ни влизат в главата, вдига ни се прекалено самочувствието и ставаме "центъра"! 😆
Алек е глупаво момче, на него му трябва "българската" школа на Виктория - цупене, циврене, интиги, да угажда себеобсебеността й, да й бъде психотерапевт, баща, да й търпи менящите се настроения и да й робства доживот! За това си мечтаем ние мъжете! 🤣
Това звучи като много горчив личен опит, съчувствам Wink

# 1 742
TraumaTeam, май четеш през ред. Точно обратното се каза - че въпроси като “как си” не би трябвало да са нещо необичайно, а да са в речника на всеки един човек. И то не с цел флирт, а просто от уважение. Боготворенето е отделна тема и е много неискрено и преиграно.

# 1 743
В миналия сезон пък беше обратното. Жените постоянно се извиняваха и се чудиха Генчо как ще възприеме нещата, а той си ги нахокваше за било и не било. Нито едната крайност е добра, нито другата. Флиртът си е флирт. Той не значи уважение.

# 1 744
  • Берлин
Ергенът ми прилича на момче, получило достъп до света на възрастните. Каките Мага и Нана са идеални за екскурзоводи в тоя свят и естествено събудиха интереса му. Мария му се метна, тя пък екскурзовод в сексуалния свят. Общото между 3-те е, че знаят какво искат. Не, не е ергенът, да не се лъжем. А той съвсем се главозамая от толкова Фнимание. Не съм гледала миналия сезон, гледах частично първия. И да, сравнявам - Виктор с всичките си недостатъци имаше излъчване на мъж, Алеко ми е като паленце, попаднал сред кучки /към модератора - кучки е мн.ч на женския екземпляр от този вид/.
За руската школа- имам преки наблюдения как ходят на лов новопристигналите в Берлин. Признавам им го, не прощават. И оглозгват кокала /щото колагенът е полезен, нали/.
Нито една не харесвам физически или като показан характер.
И за Милена искам да пиша, но следващия път.

# 1 745
Почнаха едни много крайни изказвания за това какво харесва и не харесва един мъж. Мъжете са различни. Жените също. Някои хора харесват по-дискретен флирт, други явно предпочитат да им се нахвърлят. Плюс това голяма част от нещата, които изреждате, не са никаква руска или западна “школа” - това да попиташ човек как е не е присъщо на едно или друго потекло. И българките питаме - спокойно.

# 1 746
Вие кое предване гледате? Тук се обсъжда шоу, в което жени се редят на опашка за един мъж, играят всевъзможни игри, за да се доберат до него, правят му комплименти на всяко второ изречение, треперят да не ги отхвърли, а той решава като падишах  коя да гони всяка вечер...  Не съм забелязала ергенът да е лишен от внимание или знаци, че е харесван. Жените са различни и подходите им също, а обобщенията на база личния ви опит са най-малкото ограничени от това какви сте срещали в живота си.

# 1 747
Голям дебат тук между двама господа по темата какво харесват мъжете и руската и западната школа 😄 Имам чувството че темата Ергенът се измества къмто личните им несгоди и разочарования с българските невнимателни и не достатъчно "обожаващи" ги жени 🙄

# 1 748
Nightwolf, аз говоря за равнопоставеност, а ти за двете крайности - мъжът да господствал на изток, а жената да командва на запад. Такива генерализации са просто грешни, животът не е ютуб видео, има безброй нюанси.

Да се върнем към предаването - ти съгласен ли си, че Мария, Надежда и Маги в момента са фаворитки, просто защото му се хвърлят на врата и демонстрират интерес и проактивност? Дамите тук се чудят дали работело 😆
По сценарий така изглежда, че са фаворитки.
Но Алеко ще има нелеката задача да балансира до финала с "чувствата" им.
Накрая ще се види история с неочакван край ли е заложено по сценарий, Хепи енд или нещо друго. Simple Smile

# 1 749
  • SF
Ама тя темата е за дебати. Колкото по-големи, толкова по-интересно. Нека си дебатираме кое как става по света и у нас.
Аз мисля, че си е до човек. По сценарий Алек трябва да се главозамайва от комплиментите и готовността на Маги, Надежда и Мария да го имат сега и веднага.
Може би са си избрали и подходящ актьор за тази роля.
Другите се редят на редичка, но това е толкова изкуствено и отново е по сценарий.
Всеки коктейл прилича досущ на предишния. Само роклите с рекламна цел са им различни.

Миналата година се виждаше, че Евгени е запленен от Валерия. Още в първите епизоди се разбра, че тя ще е, а останалото трябва просто да бъде поцелувано, поради тази причина. Иначе трябваше след втори епизод да дават пръстена и да закриват предаването. Майки, бащи, срещи с други жени - каквото и да ставаше, Валерия си му беше мацката на него. И още се крепят заедно.

Тази година решиха, че ще е по друг начин. Дамите трябва да се бутат и да си го спечелят, а не той да си хареса една от самото начало и сезонът да е с предизвестен край.

# 1 750
  • SF
Ако мъжът се нуждае спешно от комплименти, ще му завърти главата тази, която го забележи и съответно започне да ги ръси.
Ако има нужда от пари, главата ще му завърти тази с парите.
Ако има нужда от приятел, значи нещо като Вики ще му свърши работа, но обикновено нямат нужда от приятел.
Аз така бях педложила на един, че било по-добре да си бъдем само приятели. Той ми казва: виж какво, аз бирата имам с кого да си пия и имам с кого да ходя да ритаме и да си гледаме мачовете. На тебе за друго ти се обаждам. Simple Smile

# 1 751
  • Тайланд
Nightwolf, представата ти за Америка просто е грешна и най-вероятно идва от ютуб, просто не ми се занимава да обяснявам. Все едно да дойде някой чужденец, да заснеме някой ром как рови по кофите за боклук в Ямбол и да тръгне да ти обяснява за живота в България 😀

Но пък бих добавил, че българското предаване на Ергенът ми е далеч по-интерестно! Жена ми е на същото мнение, въпреки че българският не й е роден език. Дамите са доста консервативни, но пък правят страхотен СЕИР с караниците си! По някаква причине този сеир ми липсваше да го наблюдавам отстрани!
В американското наблягат повече на секс по срещите. Сценаристите тук не се ровят по форумите, ами си правят маркетинг рисърч и знаят точно какво таргет зрителите ( американските лелки) искат да гледат 😆

# 1 752
В темата имаше няколко интересни коментара доколко Алек е опитен и сериозен в романтичните си взаимоотношения.
Накараха ме да се замисля за хипотетична ситуация, където симпатиите му към Надежда се превърнат във връзка - според вас Алек би ли се справил с трудностите, отговорностите и най-вече тънките моменти, ако е във връзка с жена с предишен брак и дете от него? От една страна май самият Алек има доведени братя и сестри, от друга - съвсем друго е да го изпиташ на свой гръб.

Виктор от 1 сезон беше имал 7 години връзка с жена с дете от предишна връзка и твърдеше, че в това отношение не е имало проблеми, но пък е интересно, че при всичките му недостатъци, дори участничките казват, че Алек им седи някак като дете, а Виктор - като зрял мъж.

Сега си спомням, че тук имаше някакви коментари също, че Алек хем го привличат по-зрели жени, хем иска да му народят фантасмагоричните 6 деца. 😀 Един вид, сякаш си търси оправдание защо тази не става, с онази не може и тн. Commitment issues.

# 1 753
  • Тайланд
Въпрос към дамите във форума:
Кое е по-голямото предимство в една участничка за Алек - младата възраст (по-стегнати дупЕта, по-хубава кожа, онзи искал 6 деца) на някои от участничките или опитността и по-интересната самоличност на по-възрастните?

На мен ми е изключително да ги наблюдавам от психологична и поведенческа (behavioral) гледна точка. От едната страна имаме по-млади дами, които чисто биологично са си по-атрактивни за един мъж и инстинкта му за възпроизвеждане. Например Киара е красива, Надя има най-доброто дупЕ в къщата и ти хващат окото. Обаче когато имат разговор с Алек очевидно са му скучни и нямат за какво да си говорят толкова. Виждам му погледа, отегчава се бързо от тях от чисто интелектуална / душевна гледна точка. Повечето мъже сме го имали този поглед - просто клатиш главата, стгласяваш се и я оставяш да си говори за каквото иска (обикновенно за себе си), за да я вкараш е леглото по-късно.

От друга страна след около 30-35 годишна възраст нещата почват се обръщат - мъжете влизат в разцвета си, а жените почват да излизат и много от тях за първи път им се налага да гонят качествени мъже, а не обратното. Но затова пък вече са с изграден характер, по-интересна самоличност, опит и мнение и са далеч по-стойностен партньор от интелектуална и емоционална страна. С други думи - отракани са. Маги и Надежда са страхотен пример. Всички виждаме, че Алек е заинтересован и кани на втора среща Маги, въпреки увисналото й дупЕ, корекциите и бръчките.

Според мен нещата около възраста доста се балансират. Вие какво смятате? Дали Алек е повърхностен и ще си избере най-младата с най-големите... очи или всъщност ще се вземат с Маги или Надежда с които най-много си отиват по характер въпреки разликата в годините?

# 1 754
Само един вид мъже се стремят да закачàт жена, с вид на модел, до себе си и в повечето случаи това въобще не е с цел да припадат по нея и да се възхищават на неземната и прелест от сутрин до вечер. Другите далеч не са тооолкова дребнави в претенциите към външния вид. И това на коя и е повече целулита и по стегнати гърдите, или увиснал заника, го виждаме ние жените. Повярвайте ми, нормалните мъже не придирят чак толкова. Да, няма да я върнат, ако има яко дупе и страхотно тяло като бонус, но няма да я върнат, ако няма чак такова яко дупе и страхотно тяло, стига да намерят своя смисъл да са с тази жена.
За Алек конкретно смятам, че външният вид не е най-важното в жената, която ще избере (по принцип в реалността). А пък от предоставените му за избор в предаването, на които се задържа вниманието му, както виждате тук в темата - единици са тези, които ги намират за симпатични, дори не за хубави, а пък за красиви да не говорим, ако правите разлика в степените.

Последна редакция: нд, 07 апр 2024, 06:53 от dia4ti

Общи условия

Активация на акаунт