Искам да кажа...(217) през АПРИЛ 2024

• 42 967
  • 871
  •   1
Отговори
# 135
  • Euskal Herria
28 градуса при нас, ама сега се намръщи, раздуха се. Очакваме дъжд и температурите ще падат пак.
И аз днес съм от раздаващите се в работата, май и утре се очертава същото.
Градът ври и кипи, след два часа почва финалът за купата на краля. Отборът е на финал, та още от сутринта е лудница - препълнени улици и заведения, скандират, пеят... Всички са облечени с футболни екипи, аксесоари, лицата са намазани с цветовете на отбора... Да видим утре как ще е положението... Май както при нас - "И да паднем, и да бием, пак ще се напием" Simple Smile.

# 136
Добро утро!

Щот си измих масите, столовете и шезлонгите, затова нощес е валяло 🤣 На тях нищо няма да им стане, но не може да си пия кафето на вън.

Днес малко домакинстване и мързел 🥰

# 137
  • Бургас
Добро утро!
Янче,весело и цветно е при вас!

# 138
  • на Мелмак
Добро утро, момичета!

Работна съм аз тези дни. Днес трябва и да пазарувам, запеканка с броколи мисля да направя. Само да не ме боли глава, че вчера беше страшно.
Хубав ден от мен!

# 139
  • при моите деца .....
Добро утро!!!!
Вчера със сестра ми бяхме на екскурзия - Мелник, Златолист и Рупите.
Днес ще закарам сестра ми и ще посветя деня на Митето.
Къщата ще почака....
Хубав ден!

# 140
Добър ви ден!
Роди, почна ли тържеството? Доволно ли е детето? Да ви е здаво и щастливо!
Боби, хареса ли ви нашия край?
У дома къщата не може да чака. Дори преди малко се обадих ММ да идва на помощ.
Хубав ден!

# 141
Алечка, аз измих колата и то заваля. Grinning по програма просто. Иначе имам толкова много пране... имам чувството, че никога не свършва...

# 142
  • Бургас
Много хладно в тоя Бургас! Протестирам!Даже и валя снощи.
Включих си алармата, че утре сутрин да не се озъбим, както днес се събудих чак в 10,30.

# 143
  • Бургас
Тъкмо гледам седмичната брошура на Лидл, има покривало за градински мебели.

Вчера чистих аз, днес не че си личи, но роботът да му мисли. Палачинките са изядени, леща за обяд готова, сега ако и вечерята измисля... Май скара ще е, една голяма салата и готово.

Роди, рожденик ли имате днес? Здрав, щастлив и с късмет да е! Весел празник на цялото семейство!

Боби, освен на усмивката ти, фен съм и на шаловете ти, винаги цветни.

Ети, спокойно и без главоболие да мине денят ти!

Яни, виждам, че има причина тържествата да продължат поне още няколко дни Wink

# 144
  • Germany
Ети, вчера и мен много ме боля глава. Днес съм добре.
Поспахме до късно и следобяд ще се видим с приятели. Имам само още няколко перални да пусна и това ще е за днес. Вечерта може да идем семейно на кръчма, че още не съм черпила за 1вата заплата Simple Smile Малкият е от утре една седмица на практика в САП и много се вълнува. Големият ще трябва да седна сериозно да учи, че в събота му е поправката на изпита, който не все и му е важно. Времето е чудесно.
Хубава неделя на всички!

# 145
Лудата Станка до сега точи кори за баклава. Не е лесно да си прасе в тоя живот...

Чакам си последната пералня, боядисвам си косата, сиропирам баклавата като изстине и си лягам на двора с книга.  Тая лудост не се търпи...

# 146
В Бургас е октомври, много е мрачно и вали. Боли ме глава, а от утре съм и на работа.
Але, какво ти стана?!

# 147
  • София
Партито започна още от снощи след 12 часа. Не търпи рожденичката. Тортата е дело на голямата ми щерка.
Детското парти ще е след малко в искейп стая.
Мони, чудесно за детето. 10 години се борих с този САП. Отървах се от него вече. Grinning

Последна редакция: нд, 07 апр 2024, 20:49 от Rodiva

# 148
  • Бургас
О, тя девойката е рожденичка, че и първи юбилей, аз реших, че е наборът! Пожеланията си важат, но в женски род. А младежът колко е пораснал за една година, началото на май беше, когато се видяхме. Браво и на кака за тортата!

Много гадно временце е тук наистина, ходихме до Лидл, ми аз умрях от студ, а добре се бях облякла уж.

# 149
  • Бургас
На мързеливия и Господ му помага! Тъкмо бях решила да въртя зимни/летни дрехи,то буря с гръмотевици. Ми хубаво, ай чао! Ще пробвам като стане 40 градуса!
Да е жива и здрава рожденичката! Много усмивки!

Общи условия

Активация на акаунт