Искам да кажа...(217) през АПРИЛ 2024

• 42 405
  • 871
  •   1
Отговори
# 120
Добро утро!

Проблемът е, че поставят условия, а на среща не предлагат нищо.
Ми то аз де факто хем ги обучавам, хем им плащам. Отделно претенциите са да получават колкото опитните служители. Ай сиктир.

Ей това е! Ние освен обучението, което правим вътрешно имаме и външни консултанти, за които плащаме, наемаме през агенции. Всеки нов човек е инвестиция,  която правим. И аз не очаквам да ми работят денонощно и да живеят в офиса.  Искам в осемте часа, за които им плащат да вършат това, за което получават пари.  Не да ми кодят и да ми четат рецепти в нета. Макар, че и за това нямам против, ако са си свършили работата. Ма да имаш да пуснеш пет фактури за пет дена, да сбъркаш 3 и накрая и като ти се направи забележка да ми кажеш, че си пред бърнаут... Аре малко.

И аз имах един, дето за 4 месеца така и не си научи работното време. Майката на две двойки близнаци може да дойде на време, пикльото не.
Е няма как да го толерирам това, защото ръководя и свестни хора.

Днес денят ми ще започне с маникюр, после пазар, косене на градина и градска разходка. Ако имам късмет даже и ще помачкам бебе 🥰

Спокоен ден, банда!

# 121
  • Germany
Добро утро!
Аз, честно казано, такива случай, като описаните от вас никога не съм срещала. Работила съм и в печатница и никой, никога не си е позволявал да закъснее без причина или да се подмотава дни наред. Имахме само един печатар, който след коледният бонус винаги се напиваше безпаметно, но шефа си го знаеше и просто не го планирахме в графика за следващият ден Simple Smile
Иначе ние вчера се разбрахме за часовете с моята нова работодателка и за сега съм доволна. Напредвам и с немският, до степен да не успявам да превключа адекватно на английски и на моменти в главата ми е пълна каша. Но се надявам все по-добре да става.
Хубав уикенд на всички!

# 122
Хубав ден, момичета! Раздайте се! Wink

# 123
  • Canada
Добро утро!

Мари, къде да се раздадем 😁

Боби, мн нелепо, светъл път на душата му!

За поколенията Y и Z нищо няма да кажа, искрено се надявам да имат друг резервен план за оцеляване освен интернет след като си отиде нашата генерация 😁

Пазар планираме засега, после ще видим. Какво се подарява на кръщене?

Хубав ден 😊

Последна редакция: сб, 06 апр 2024, 09:54 от Foncé

# 124
Щом ще пазаруваш - раздаваш се там.
Аз ще се раздам на работното си място. Wink
Ако хората са ти близки- питай ги директно за подаръка.

# 125
  • Бургас
Аз на последното кръщене купих играчка и дадох пари.

# 126
Добро утро.
Наспах се, светът е друг;)
Ще ходя на маникюр и лазерна и може да обиколя накой магазин.

Хубав ден!

# 127
  • Бургас
И аз се раздадох на работа!😉

# 128
  • на Мелмак
За кръщене - дрехи, пари, нещо дребно златно.

# 129
  • София
Ние се раздадохме с колоездене. Около 20 км направихме. Сега да видим как ще готвим и ще правим торта. Grinning

# 130
Фонс, на кръщелника масово му подаряваха някоя играчка и пари в плик на мама.
О, Роди, дошли са при вас щъркелите, при нас засега ги няма или поне аз не съм виждала.

Аз си имам много специални гости от вчера - Тео и Леа. Тео вече е голям батко, а Леа е една малка кокетка, която обожава да разглежда бижута, да се кичи с гривнички и герданчета и никога не излиза без чантичка.  Heart Eyes Та с тези бонбони и родителите им днес бяхме на разходка-поход до един замък, но преди това трябваше да минем през "магическата" гора, където живеят феи, дракони и нибелунги - магическите джуджета, които пазят съкровищата и хората от драконите. С Леа дори "видяхме" една фея да се крие зад един водопад. Накрая хапнахме в близост до замъка и се прибрахме малките герои да поспят и събират наново сили. Довечера ще правим барбекю в двора, времето е просто разкошно.

Малко снимки. Това решихме, че е портата към кралството на нибелунгите.
Скрит текст:
Пещерата в която спи дракона.
Скрит текст:
Вълшебни цветя
Скрит текст:
И накрая нещо за феновете на Хари Потър
Скрит текст:

# 131
  • Бургас
Еми, леля мечта си ти!
Вики беше малка, когато пътувахме до Бари и района, и за да не ѝ е скучно, докато обикаляме безцелно, я бяхме излъгали, че в Алберобело конкретно живеят смърфовете, и то обикаля милото, търси и не смее да мрънка. На един май му "видяхме" опашката Wink

Непланирано се раздадохме ние в близкия зоопарк. Без малко да объркаме спирката, от която се хваща автобуса, и да висим напразно като прани гащи, но с питане, казали хората, и до Цариград се стига. Не успях да снимам броненосците, за които може и да сте хванали репортаж тези дни по една от телевизиите.
Скрит текст:

Последна редакция: сб, 06 апр 2024, 22:30 от selleste

# 132
  • Germany
Преди малко се прибрахме с Ина от разходка. Навън е лято! Хората са по потници, а точно преди 3 дни беше студ и всички бяха със зимни якета. Не е нормална тази работа... Мъжа ми още подсмърча и кашля и отказахме излизането с приятели. Може утре нещо обедно да измислим.
Ем, при нас отдавна има щъркели. Направете си една екскурзия до Хайделберг Simple Smile

# 133
Ние окосихме градината и извадихме маси, столове, шезлонги. Опнала съм се и слушам птички. И комшията - румънец, който всяка вечер по едно и също време излиза да проведе видео кол 🤣

След малко си събувам галошите, обувам си токчетата и отивам градска 🤣 Тъй де, пепеляшка и тя е хора...

# 134
  • Бургас
Разкошни снимки виждам пак.
Ем, все едно съм в гората от приказките на Братя Грим.
Селесте,хубаво сте си изкарали в зоо-то!😉

Общи условия

Активация на акаунт