Искам да кажа...(217) през АПРИЛ 2024

• 42 368
  • 871
  •   1
Отговори
# 690
Признавам си, че 2 дена чета избирателно и явно затова не съм разбрала, че имате инициатива в градината, Селесте. Извинявай!
Аз бях Г.
Каката нямаха празник, застигна ги короната. дребси не си спомням коя беше, нямаха коронки с буквички, но беше между двете най-високи деца, бяха ги подредили по номера. Тази година снимах Празника на знанието (така се казва при нас) и децата бяха с буквичките, с к им започват имената. Имаха 4-5 Г-та, 5-6 М-та, но не са казвали стихотворения за конкретна буква.
Мони, така бях през есента. Едно дете, което кашля алергично, ме зарази. 300 лева ми струваше лечението, с АБ. Толкова бях зле, че гък не казах, когато ми го назначиха. Да оздравяваш!

# 691
  • Germany
Аз подозирам една баба, която беше за контролен преглед в понеделник и ми сподели, че не се чувствала добре.. Разбрахме се да ида с маска, че иначе докторката ще остане сама. Мисля за утре да предложа да отида за един час, докато дойде колежката сутринта и след това да си ходя. При личният ще мина още днес след работа, защото според мен съм за антибиотик.

# 692
  • София
На ММ детето пък днес се оказало, че скарлатина има. Предния уикенд бяхме заедно. Оплака се само малко от ухо. Уж беше отминало, но после пак се засилила болката и пуснаха изследвания. Дано никой друг не цъфне, а на нея да й минава бързо.
Днес обиколихме из Египетския пазар и Капалъто.

Мисля, че едва ли ще го повторя в живота си. На всичко отгоре първо-вече не можеш да правиш пазар с всички, второ-трудно можеш да платиш с карта. Иначе успях да си харесам бански, който според продавача бил от последната колекция на Пиер Карден. 😆
И нашата църква. Много е красива.

# 693
  • Germany
Роди, и аз подозирам, че съм със стрептококи, защото така ме е боляло гърло, само като ме заразиха децата със скарлатина. Избутах днес работа,  а сега вися при личният.  Лудница е от болни и ще си отвися.

# 694
  • Бургас
Роди, бързо оздравяване на детето! Друг да не лепне!

Мони, да минава и при теб каквото и да е!

При нас има коклюш в съседната група. В нашата има доста неваксинирани деца, че скоро са навършили възраст за реимунизация. Моите и двамата имат от сравнително скоро, дано държи.

Един абитуриент от днес Joy Профи снимките след месец, това е демо версия Wink
Скрит текст:

Последна редакция: чт, 25 апр 2024, 23:33 от selleste

# 695
  • Euskal Herria
Винаги е усмихнат. Simple Smile

# 696
  • На брега на реката
Страхотен е Мартичко. Пу, пу, пу!
Здрав да е и много успехи в учението!

Синеочка е разкош. Много красиво това момиченце.

Роди, да не са прихванали децата. Весело при комшиите.

Мони,  дано не е нещо сериозно.

Али, приятно изкарване!

# 697
Честито да му е на Мартичко. Селесте, вече няма ли да посещава градина?
Роди, бързо оздравяване на детето. Да няма и други в семейството.
Мони, леко да мине и при теб.
Али, да си хапнеш и за мен! Весело.

# 698
Много сладък Мартичко 🤩
И Синеочка 🥰

Размазахме се ние, страшен кеф. Имаше буря и ни валя леден дъжд в топлия басейн. Преди бурята и тен хванахме 😆

# 699
  • Euskal Herria
Момичета, да имате отзиви за "Калина палас" - Трявна?

# 700
  • Бургас
Марѝ, до края на май ще ходи и финито, тогава официално приключва учебната им година.

Яна, аз лично не бих повторила там. Водата в басейна беше студена, бяхме с включена закуска и вечеря, но на сет меню, защото имаше малко гости в хотела и не беше кой знае какво, спа зоната също беше със странен режим. Вижте в Чукара, нов е и има добри отзиви за него.

# 701
Боби, поздрави на Орлин Горанов ❤, предполагам, че си на концерт на него.

# 702
  • Germany
Чудесен Марто! Все така усмихнат да е!
Личният предписа антибиотик. Каза, че гърлото ми е и червено и подуто. Имах и температура, като ми я премери. Антибиотика поръчахме за утре, че го нямаше наличен.  Писах на лекарката, че утре няма да ходя на работа. Само се моля да не заразя децата...

# 703
Прекрасни са децата в темата. И Синеочка, и Марто са чудесни.
Аз съм боядисана, след маска, прочетох си книгата и съм готова. Ще посрещна хубава рождения си ден.
Мони, оправяй се.

# 704
Какви сладки деца 😍

Болните да оздравяват!

Янче, и аз съм за Чукара.

Али, къде си , искам и аз на басейнче 🙂

Общи условия

Активация на акаунт