Искам да кажа...(217) през АПРИЛ 2024

• 42 303
  • 871
  •   1
Отговори
# 90
  • Бургас
Ех, Боби...Светъл да е пътят му и сили на близките му!

Стейси, дано се разминете леко! В счетоводната къща са за трепане направо, що за еднолично решение какво да осчетоводяват.

# 91
  • на Мелмак
Ужасно е, Боби!
Точно, колкото дъщеря ми. Настръхнах.

# 92
Съболезнования, Боби...

Стейси, зависи от това, какво ще решат проверяващите. Говори с тях, обясни, и те са хора като нас, там са да си вършат работата. Със сигурност ще довнесете някаква сума.
Смени си счетоводителя и късмет!

# 93
  • Germany
Съболезнования,  Боби!

# 94
Боби, съжалявам. Много сили ти пожелавам, за да подкрепиш децата в класа. Тъжно, много тъжно.

# 95
  • Euskal Herria
Боби, Hug
Стейси, а счетоводителите какво обясняват? Освен че не намират фактурите.
Руми, с туристическа агенция ли бяхте, или сами си организирахте екскурзията?

# 96
  • София
боби, ужасно, никой родител не заслужава това.
Стейси, ще има акт, в зависимост от това с колко е ощетена държавата. Фактурите са приходни, издадени от вашата фирма? Ако нямате приемо предавателен опис не можете да докажете, че сте предали фактурите. При работа със счетоводна къща винаги трябва да правите такъв опис при предаване на документи.

# 97
Добро утро!

Боби,  ужасно 😭

Ем, с набор 97 или около се опитах да работя, ама то на тия хора им трябва майка, не шеф.

Днес имам 2 интервюта, стискайте палци.

Спокоен ден, банда!

# 98
  • на Мелмак
Добро утро, момичета!

Али, имам при мен такива мънечки Grinning с две от тях се обясняваме малко повече, но засега сме добре. Успех с интервюто Hug
Стейси, успех и по-малко нерви. Супер неприятно.
Роди Hug
Руми, чудесни снимки и хубаво изкарване Simple Smile Наши приятели са също на такава екскурзия в момента.
Мони, беше казала, че ти трябва работа за определено време, изкарай, после ще му мислиш Simple Smile

# 99
  • Germany
Добро утро!
Тази нощ най-накрая спах. Явно умората наделя. Днес сме до обяд, та се избутва лесно.
Ети, трябва ми стаж в тази сфера и да понапредна практически с езика, но не е на всяка цена. Яд ме е, че си правят каквото искат и повечето хора си мълчат, защото ги е страх да не си загубят работата. А тук, за разлика от БГ при неспазване на законодателството глобите са големи и се налагат. Но подобни работодатели взимат или чужденци или самотни майки с деца, които обикновенно не си търсят правата. Както и да е. Аз й казах на лекарката, аз какво очаквам, ако не стане ,си пожелаваме всичко добро и готово. Но се надявам да се нагодим, защото работата ми харесва, а и колежката за сега е прекрасна Simple Smile
Хубав и спокоен петък на всички!

# 100
Ети, аз нямам против да се обяснявам - работата е специфична и няма  от къде да знае човек. А и ние сме цял екип обяснители - ресурс има. Ама детето ми каза, че е пред бърнаут... Ние още не сме почнали, не сме в сезон. Работим колкото да не заспим, па то не може да се събуди.

# 101
  • Бургас
Боби,това е ужасна новина.... Светъл му път! Сили на близките му! И на теб! 😥

# 102
  • на Мелмак
Али, разбирам те прекрасно, за съжаление. Скоро имах един такъв разговор с тези деца. Вечния въпрос кой колко работи, колко прави и т н. Работят, но не си дават зор. И аз това им говорех - ами като се разработи? Тогава какво?
Снаха ми сега е на черешата с един младеж, около 20-те,който цели два месеца идваше на работа, но пък не съвсем на време. Тези дни беше питанка дали изобщо ще дойде. Като не предупреждава, по някое време пише, че може би ще дойде по обед и не идва. Тя беше втрещена. Казах ѝ да свиква. От скоро имат техен бизнес и им правят впечатление такива неща. За съжаление, ще дойде време и ще спрат да им правят.

# 103
  • София
Боби, ужасна новина! Да почива в мир детето!
Аз онзи ден съобщавам на клиент, че е внесъл по наша фактура с 2 стотинки повече и на следващата фактура да внесе по-малко.  Така ми се хили. Викам му -явно не си се разправял с институциите…
С младежите положението кърти. Ние вече се замисляме за работници отвън.

# 104
  • Бургас
Тези младежи са онези деца, на които майките им оправят чантите да 12 клас и ги оставят да правят каквото си поискат щото е модерно; които не са научени на някакви елементарни правила, които не са наясно, че не са принца/принцесата на мама и тати и света не се върти около тях.
Защо се изненадвате ?

Общи условия

Активация на акаунт