HOUSE MD - гледате ли Хю Лори, егати добрия пич!

• 34 035
  • 702
  •   1
Отговори
# 555
# 556
# 557
  • София

да, ей сега, всичките или само няколко страници  Laughing

# 558
  • София, Младост 2
Ох, снощи беше чудесничък пак! Само, че....за сефте не вярвам на нещо......От една прегръдка, от един крем на таткото да се предаде чрез потта, та чак и цикъла да и дойде, че и да се бръсне..... Thinking
Абсолютно е възможно и никак не са редки случаите - преждевременния пубертет може да се предизвика и от естроген-съдържащи кремове при майките, така че внимавайте какво ползвате. Хормоните преминават много лесно през кожата в големи количества - нали на същия принцип работят лепенките Евра. В случая не ставаше въпрос за обикновен крем, който бащата е ползвал - нали затова Хаус го иронизира, че е по-лесно да си купиш н`ам си какъв крем от интернет, вместо да ти предпишат хапчета - а за незнайни смеси, рекламирани в нета и купувани от хора, които ги е срам да идат на доктор. Никой не контролира количеството хормони в тях и оттам може да се получат проблеми. Има такива кремове, шампоани и прочее чудодейни еликсири, които могат буквално да усмъртят даже възрастен, какво остава за детския организъм, който е ужасно чувствителен на подобни въздействия.

# 559
Ох, снощи беше чудесничък пак! Само, че....за сефте не вярвам на нещо......От една прегръдка, от един крем на таткото да се предаде чрез потта, та чак и цикъла да и дойде, че и да се бръсне..... Thinking
Абсолютно е възможно и никак не са редки случаите - преждевременния пубертет може да се предизвика и от естроген-съдържащи кремове при майките, така че внимавайте какво ползвате. Хормоните преминават много лесно през кожата в големи количества - нали на същия принцип работят лепенките Евра. В случая не ставаше въпрос за обикновен крем, който бащата е ползвал - нали затова Хаус го иронизира, че е по-лесно да си купиш н`ам си какъв крем от интернет, вместо да ти предпишат хапчета - а за незнайни смеси, рекламирани в нета и купувани от хора, които ги е срам да идат на доктор. Никой не контролира количеството хормони в тях и оттам може да се получат проблеми. Има такива кремове, шампоани и прочее чудодейни еликсири, които могат буквално да усмъртят даже възрастен, какво остава за детския организъм, който е ужасно чувствителен на подобни въздействия.

#Shocked

# 560

Поне първите 10 Simple Smile  bouquet

# 561
  • USA, Steak State
Страшен сериал,любим ми е... само че аз вече съм на 4-ти сезон Simple Smile

# 562
  • София
Тук има субтитри за новия епизод.  bouquet

# 563
  • На края на света !
обичам те   bouquet,обичам те  bouquet ,обичам те  bouquet

# 564
  • 1st floor
обичам те   bouquet,обичам те  bouquet ,обичам те  bouquet
и аз   bouquet и аз   bouquet и аз   bouquet

ми...щом предлагаш ...- давай всичките Mr. Green

# 565
  • София
Субтитрите не са ли дори за първите 3 епизода от 4-ти сезон?  newsm78 Май, така видях в сайта.

# 566
Сериала е адски готин всеки ден го гледам и  rotfImao rotfImbo rotfImao с тоя пич,егати изродията е филма  Mr. Green.Вчерашния епизод мнооо ми хареса.

# 567
  • Тук някъде.....
Благодаря за разяснението, че Камерън и Чейс работят в болницата на Хаус, честон казано много не стана ясно, особено от приказките на онколога, когато убеждаваше Хаус, че страда от прикрито чувство на вина Wink
Може ли да попитам как да гледам със субтитри, при положение, че са рар формат и компа не ги "вижда" за да ги зареди към серията? Не знам как да ги направя срт или тхт, опитах просто да преименувам, но не става!Ако някой знае, нека ми пише на лични да не спамим темата тук.
За да не разказвам сериите за тези, които не искат да знаят, ако някой има желание-също на лични Hug

# 568
  • E-CLM & CH-VD
.Рар е формат за архив. Разархивираш ги и ги слагаш в папката, където ти е серията. Трябва името на серията и името на файла със субтитрите са съвпадат 1:1, иначе няма да тръгнат. Peace

# 569
  • На края на света !
Няма страшно дори да не са 1към 1ще ги пуснеш в последствие Peace

Общи условия

Активация на акаунт