Инвитро/Икси на 40 (и) + Инвитро/Икси с НЯР/ИЯР - тема 22

• 49 635
  • 733
  •   1
Отговори
# 675
  • Be realistic - plan for a miracle.
Математически точно е супер положението Simple Smile

# 676
Просто влязох в една тема с девойки с по 15 фоликула на яйчник и леко ми замръзна ентусиазма. Не трябва да се чете всичко.

Хубав ден от мен 😉

Изобщо не трябва да мислите в тази насока. Понеже членувам и в чужди форуми, съм се начела на какви ли не случаи, но знаете ли колко млади жени правят по 30-40 фоликула, а накрая не им остава нито един ембрион до 5ти ден? Последно една американка се беше отчаяла как от 3 стимулации няма какво да замрази, а беше под 30 години жената. В същото време Вие сте на 44г и имате 3 фоликула (минимум, защото току-виж навакса и някое друго). Трябва да се радвате на този резултат, а не да се страхувате. Както много пъти се казва - не Ви трябват много, трябва Ви едничко, но да е качествено! Желая Ви успех от сърце 🤗 и мислете положително, не се тревожете! Стресът не е ок за нас!

Да, вярно е че важно е да има добър материал, а не количеството това е така, опитвам се да се радвам отколкото да съм песимист.

Просто не съм от здравословната порода Grinning и все ми се струва, че ако има повече шансът е по-висок.

Благодаря за подкрепата, при мен нямам такава от семейството, но пък партньор и птиятели са зад мен и вие, което не е малко. Wink

Ако станат 3 от 3 ще правя купон Wink).

# 677
Да не забравиш да ни поканиш Stuck Out Tongue Closed Eyes
Аз може би през март ще пробвам нова стимулация, малко се притеснявам какво ще излезе от нея. Започвам акупунктура края на този месец, дано посъбуди някой фоликул.

# 678
Здравейте,

Аз не по горната тема, но да дам отчет. Стимулация на 44, Неовитро. От 5 фоликула на 2ри ден, 3 се развиват добре, другите 2 са малки и няма да наваксат ми казаха.

Продължавам със Летрозол и Гонал Ф. Математически много трагично ми се вижда положението, но няма да катастрофизирам от сега.

Просто влязох в една тема с девойки с по 15 фоликула на яйчник и леко ми замръзна ентусиазма. Не трябва да се чете всичко.

Хубав ден от мен 😉
За сравнение на 36 години съм,аспирирахме 9 яйцеклетки, от тях до ден 5 ти стигнаха три ембриончета,от тези 3,едно с добро качество,другите две изоставаха и казаха до ден 6ти,ако се развият ще замрази,е не оцеляха,останах без замразени.Трансферът ми беше на 5ти ден с единственото горе долу добре евбрионче,не с отлични характеристики.Е,това ембрионче е на 19 седмици,момиченце и рита в корема.Едничко ви трябва,но да си е вашето.Не губете вяра,всички ви стискаме палци!

# 679
petiapetrova1965, честито! В коя клиника и при кой д-р правихте опита!

# 680
Здравейте,

Аз не по горната тема, но да дам отчет. Стимулация на 44, Неовитро. От 5 фоликула на 2ри ден, 3 се развиват добре, другите 2 са малки и няма да наваксат ми казаха.

Продължавам със Летрозол и Гонал Ф. Математически много трагично ми се вижда положението, но няма да катастрофизирам от сега.

Хубав ден от мен 😉
За сравнение на 36 години съм,аспирирахме 9 яйцеклетки, от тях до ден 5 ти стигнаха три ембриончета,от тези 3,едно с добро качество,другите две изоставаха и казаха до ден 6ти,ако се развият ще замрази,е не оцеляха,останах без замразени.Трансферът ми беше на 5ти ден с единственото горе долу добре евбрионче,не с отлични характеристики.Е,това ембрионче е на 19 седмици,момиченце и рита в корема.Едничко ви трябва,но да си е вашето.Не губете вяра,всички ви стискаме палци!

Супер добре се е получило. Честито Wink).
Дано да ви каня значи хаха.

А за математиката, може и да е точно, имате повече опит. Аз имах 5ца в училище и се косих що не ми се отдава с тия 5ци тая математика. 😀

Спирам спама засега, няма да давам ъпдейт на всеки фоликул, че чак аз си ставам досадна 😀.

Успех на всички. И тен Кююю

# 681
petiapetrova1965, честито! В коя клиника и при кой д-р правихте опита!
В Бахчеджи,проф Йозкан Йоздамар
Първи опит,пръв трансфер,свеж!

# 682
Спирам спама засега, няма да давам ъпдейт на всеки фоликул, че чак аз си ставам досадна 😀.

Не си досадна, давай ъпдейти, нали за това е темата.

Успех!
Да се включа и аз, че голяма бройка не ти трябва, ако не целиш да си имаш за 2ро и 3то примерно.

# 683
Да, мен също ще ми е интересно Florecita* да разкаже за успешният си опит на 47 с АМХ 0.01! През колко стимулации сте минали, при кои лекари и с какъв протокол. Ще е полезно за всички!

# 684
Здравейте,
След вашите препоръки избрах да се консултирам със Сенкова за инвитро. Това са ми резултатите на 2ри ден от цикъла. Пунах ги в Рамус, но са им малко странни референтните стойности (поне за мен, досега не съм пускала там), особенно на АМХ - горна граница 2, това ли е оптималната стойност.

Как ви се виждат резултатите?

Преди малко звънях в Неовитро, но явно доста бавно става записването за час. Казаха ми да изпратя мейл, те ми връщат въпросник, който попълвам и чак тогава някой се свързва с мен и евентуално ми записва час.

Последна редакция: пн, 10 фев 2025, 10:22 от kara2

# 685
kara2, не съм специалист, но съотношението lh/fsh и стойността на АМХ насочват към намален яйчников резерв. Разбира се, важно е да се види дали това отговаря на броя антрални фоликули на 2-3ти ден.
Дори и така да е, много момичета във форума са успяли и с по-ниско АМХ, така че не се настройвай предварително.
За д-р Сенкова лятото чаках 2мес от изпращане на въпросника до прегледа. За мен си заслужаваше, заради подхода и вниманието, което се отделя на пациентите.

# 686
При мен днес на 9 ден от МЦ нито един фоликул, нито доминантен, нито антрален. Cry Освен акупунктурата, на която съм се записала от другата седмица, просто не знам какво да опитам вече. Миналия месец ФСХ гонеше 15, а естрадиола беше под нормата. Не е спряло да ми зацапва, защото няма фоликул, който да спре лющенето на лигавицата, имам топли вълни.

# 687
При мен акупунктурата се отрази много благоприятно, така че кураж! Мога да препоръчам др Еленкова като специалист. Наистина много можеща и старателна в работата си. Само трябва някакво време за да подейства, не е вълшебно хапче след 1-2 процедури да се очаква бърз резултат. При мен бяха нужни около 14 процедури та чак до средата на самата стимулация.

# 688
Също така барокамерата действа добре. Но трябват около 20 процедури и се ходи всеки ден за оптимални резултати.

# 689
Да, мен също ще ми е интересно Florecita* да разкаже за успешният си опит на 47 с АМХ 0.01! През колко стимулации сте минали, при кои лекари и с какъв протокол. Ще е полезно за всички!

Аз вече разказах при кой доктор, не искам да го повтарям във всяка тема и да натрапвам мнението си на останалите, а още по-малко искам да изглежда като реклама. Иначе, стана от първия трансфер на 1 ембрион, след ниски дози стимулация с Гонал и Перговерис, къс протокол, имах по 2-3 фоликула, от които в крайна сметка върнахме един. Също така имах предписан и хормон на растежа (0mnitr0pe). И едно уточнение - 0.01 беше стойността, която ми показа в клиника тук, в държавата, в която живея. Там, на място в Бахчеджи, стойността беше 0.04. Това е, накратко. Не е чак толкова интересно, просто е необичайно заради възрастта ми. Всички бяха изненадани, да не кажа шокирани. На Вас и на всички останали желая успех и живи и здрави бебчета на финала. 🙂

Общи условия

Активация на акаунт