Инвитро/Икси на 40 (и) + Инвитро/Икси с НЯР/ИЯР - тема 22

• 49 878
  • 733
  •   1
Отговори
# 390
Здравейте група, много съм отчаяна на 45съм, мисля да пробна инвитро ,на цветната снимка ми показа че са ми запушени тръбите

# 391
С какъв АМХ си?! Пожелавам успех от Heart
Здравейте група, много съм отчаяна на 45съм, мисля да пробна инвитро ,на цветната снимка ми показа че са ми запушени тръбите

# 392
0,14 беше последно като го изследвах началото на годината,  но бях с много дефицити, които сега попълних

С какъв АМХ си?! Пожелавам успех от Heart

# 393
Определено си е нужно инвитро и при това АМХ, може да пробваш на естествен цикъл. Сега въпросът е да решиш при кой доктор- ето това вече е трудно решение, за което ти е нужна и огромна доза късмет! Фоликулометрия правила ли си на 2-3 ден от цикъла, за да видиш броя на антралните фоликули?!

# 394
И аз бях с АМХ 0,14
След две седмици беше 0,52
Не се отчайвай! Имаш шанс

# 395
Асолютно потвърждавам за Германия,
че и в момента е така. Първото ни инвитро беше в Германия, защото тук живеем, второто в Мемориал, Турция и третото тук България. След първото питах лекаря дали правят ЕЦ и той ми каза, че трябва да отида в чужбина за това. Сега случайно четейки в немския вариант на бг мами открих, че све пак има ЕЦ и там и има дори 2 клиники, които са на 150км от моя град. Едната в Хайделберг много прехвалена, защото има медицински университет и университетска болница там. Влизам на час при водещата лекарка, това се случва миналата седмица, да не си помислите, че говоря за преди години, и тая ми ти лекарка ме почна с въпроса какво търсите тук и какво искате от мен с тази дълга историята зад гърба си. Първо ми трябваха 30-40 секунди реализирам въпроса. А то просто имаме още 2 опита по каса които се чудим дали да не пробваме все пак отново в Германия. Естествено, че сме на 100% сигурни, че в тази клиника няма да правим нищо. Но на мен ми падна ченето от встъпителния въпрос.
В Турция са ми върнали Е на 3ти ден, които тук в Неовитро биха го унищожили, но това са едни пари, които могат да си приберат спокойно. Няма да споменавам, че ме изпържиха с максималната доза 675IU преговерис при положение, че съм с ИЯР.
А преди да се спра на Мемориал бях в 6 клиника за първичен преглед. Прехваления Тараш ми каза, че са ме излъгали след операцията и реално аз ляв яйчник въобще нямам, което не отговаря на истината. Просто има сраствания и е много високо горе. И освен това ми изписа ДХЕА въпреки че моето е точно 1 единица над референтните стойности.... На този не му давам вече по никакъв повод да ме доближава.

Та куриозни случки има по цял свят.

За турция-там знаят как да ти вземат парите.Te се славят с това че са топ търговци. Дори като пазариш ще те гъделичкат с кафенце баклавичка.Не значи че са в час обаче. Там си просто касичка. Да отношение имат ама методите им са малко хард.
t_doncheva честито! Браво за търпението и постоянството.
Това е инвитрото.
Petya За БГ- Имала съм подобни и когато живях в Германия. Тук са обаче върхът. "Светилата",по старите лекари всички имат това отношение или може би манталитета ни е такъв. Видиш ли аз съм лекар и съм известен и съм Бог.
Да ви успокоя има надежда. Попаднах на двама млади лекари. Цитирам разговор....Ами те старите все ми казват -какво си даваш зор, след 10 години ще ти писне и ще ги оправиш за 5 мин и хич няма да ти пука. Не не искам да съм така и няма да съм така,те не са седнали от 10 години да прочетат нова научна статия,лежат на стари ларви и гледат само да ти вземат парите и не им пука.На конференции ходят защото е безплатно да отидат в чужбина или подарък от някой медицински представител за лекарства.Край на цитата.

Здравейте ivinas, мога ли да попитам тази доза Перговерис на ден ли беше или за цялата стимулация? И стигали ли сте до пункция? Как пунктират левия яйчник като е високо разположен? Моят случай е подобен- започвам стимулация със същия препарат и левия яйчник не се вижда при вагинален ултразвук (имам яйчник- доказано на ЯМР). Може и на лични, ако искате.

# 396
Здравей,

Това беше дозата на ден. Левия яйчник не го пунктират. Лекарите казват, че ако има нарастнали Ф в него той ще падне надолу.  До сега не е падал надолу което сигурно означава, че не прави Ф. Успех ти желая, дано бързо ти се случат мечтите!

Иначе имам нужда да споделя с вас момичета. Днес бях на преглед на 7. ден и за съжаление моят един единствен Ф дори с 1мм не е нарастнал, въпреки стимулацията. Др Сенкова каза, че трябва да канселираме опита и че този цикъл ще бъде най-вероятно ановулаторен. Както писах последно АМХ   ми беше 0,14 и сега яко ме тресе страха, че съм влязла в менопаузата вече и няма да имам повече Я.

Просто съм си изревала очите днес. Не мога да се овладея. Това безсилие ме подлудява. Мисълта, че може би няма да можем да се справим с този проблем.

Имали някоя от вас с подобен опит и после все пак да е имала Я. Знам, че ще настъпи и този момент някога - да нямам нито 1 Я повече, но не мислех че ще е толкова скоро. И да готова съм и за ДЯ но все пак имах надежда, че ще стане с моя.

Асолютно потвърждавам за Германия,
че и в момента е така. Първото ни инвитро беше в Германия, защото тук живеем, второто в Мемориал, Турция и третото тук България. След първото питах лекаря дали правят ЕЦ и той ми каза, че трябва да отида в чужбина за това. Сега случайно четейки в немския вариант на бг мами открих, че све пак има ЕЦ и там и има дори 2 клиники, които са на 150км от моя град. Едната в Хайделберг много прехвалена, защото има медицински университет и университетска болница там. Влизам на час при водещата лекарка, това се случва миналата седмица, да не си помислите, че говоря за преди години, и тая ми ти лекарка ме почна с въпроса какво търсите тук и какво искате от мен с тази дълга историята зад гърба си. Първо ми трябваха 30-40 секунди реализирам въпроса. А то просто имаме още 2 опита по каса които се чудим дали да не пробваме все пак отново в Германия. Естествено, че сме на 100% сигурни, че в тази клиника няма да правим нищо. Но на мен ми падна ченето от встъпителния въпрос.
В Турция са ми върнали Е на 3ти ден, които тук в Неовитро биха го унищожили, но това са едни пари, които могат да си приберат спокойно. Няма да споменавам, че ме изпържиха с максималната доза 675IU преговерис при положение, че съм с ИЯР.
А преди да се спра на Мемориал бях в 6 клиника за първичен преглед. Прехваления Тараш ми каза, че са ме излъгали след операцията и реално аз ляв яйчник въобще нямам, което не отговаря на истината. Просто има сраствания и е много високо горе. И освен това ми изписа ДХЕА въпреки че моето е точно 1 единица над референтните стойности.... На този не му давам вече по никакъв повод да ме доближава.

Та куриозни случки има по цял свят.

За турция-там знаят как да ти вземат парите.Te се славят с това че са топ търговци. Дори като пазариш ще те гъделичкат с кафенце баклавичка.Не значи че са в час обаче. Там си просто касичка. Да отношение имат ама методите им са малко хард.
t_doncheva честито! Браво за търпението и постоянството.
Това е инвитрото.
Petya За БГ- Имала съм подобни и когато живях в Германия. Тук са обаче върхът. "Светилата",по старите лекари всички имат това отношение или може би манталитета ни е такъв. Видиш ли аз съм лекар и съм известен и съм Бог.
Да ви успокоя има надежда. Попаднах на двама млади лекари. Цитирам разговор....Ами те старите все ми казват -какво си даваш зор, след 10 години ще ти писне и ще ги оправиш за 5 мин и хич няма да ти пука. Не не искам да съм така и няма да съм така,те не са седнали от 10 години да прочетат нова научна статия,лежат на стари ларви и гледат само да ти вземат парите и не им пука.На конференции ходят защото е безплатно да отидат в чужбина или подарък от някой медицински представител за лекарства.Край на цитата.

Здравейте ivinas, мога ли да попитам тази доза Перговерис на ден ли беше или за цялата стимулация? И стигали ли сте до пункция? Как пунктират левия яйчник като е високо разположен? Моят случай е подобен- започвам стимулация със същия препарат и левия яйчник не се вижда при вагинален ултразвук (имам яйчник- доказано на ЯМР). Може и на лични, ако искате.

Последна редакция: пн, 18 ное 2024, 23:46 от ivinas

# 397
Гледайте. На английски е 1 час и 50 мин. Много неща се обясняват.....https://m.youtube.com/watch?v=rObAX1r8r0s&sfnsn=mo

Последна редакция: ср, 20 ное 2024, 08:45 от varna2020

# 398
Скоро приключи  поредния ми опит с неуспех при „великия“ Станулов. С огромно разочарование  -това не е доктора. Пълна некадърност и безочие ,че за пореден път измисля причина , която „сега станала ясна“ . Последната беше ,че мъжа ми май имал нещо и да внимавам, явно намекваше , че има друга …. преди това бяха годините ми , но да пробваме пак . По трагичното е искането , което направи д-р Станулов  да пиша положителни коментатри за него по разни групи , колко съм доволна от него.

И аз потвърждавам за Станулов. Преди повече от година ходих при него. Така ме стресира, направо загубих желание за живот. Ревнах още в кабинета и той “няма да излизаш от тук докато не се успокоиш”. Аз продължавам да рева, той ме гледа тъпо и аз “искам да си ходя вече”. Той “добре, тръгвай”.  Ужасен… оказа се, че нещата изобщо не са толкова зле. Сега съм в Надежда при Чапанова преди това при Цветков и се чувствам добре. Персенска също съм я посещавала - и тя се държа тъпо с мен, но не просташки. Просто видях, че не й се занимава и не съм ходила вече.

# 399
  • Be realistic - plan for a miracle.
Това от много време го подозирах, но сега ми се потвърждава. Не съм виждала по-фанатизирани и груби жени от тези, които защитават и възхваляват Станулов по групите. Та със сигурност има такива, които му се връзват на сладката молба - особено вече успелите, които го имат за някакъв Бог.
Скоро приключи  поредния ми опит с неуспех при „великия“ Станулов. С огромно разочарование  -това не е доктора. Пълна некадърност и безочие ,че за пореден път измисля причина , която „сега станала ясна“ . Последната беше ,че мъжа ми май имал нещо и да внимавам, явно намекваше , че има друга …. преди това бяха годините ми , но да пробваме пак . По трагичното е искането , което направи д-р Станулов  да пиша положителни коментатри за него по разни групи , колко съм доволна от него.

# 400
  • София
Още преди да отиде Станулов в афродите тук бяха писали че от там звънят на пациентки с молба да пишат хвалебствия във форума за клиниката.
Та не е негова идея, ама може и да я е харесал.
Напълнило се беше с хвалби от потребителки с едно две мнения.

# 401
  • София
К1987, това с другата жена ми е любимо 😡
Преди 10тина години, докато търсехме причина защо не се получава по нормалния начин бебе, мъжът ми отиде при уролога Бъчваров на консултация. Беше възмутен и потресен от консултацията, която била като някакъв дружески разговор да си разкаже "подвизите", и накрая му е отправена препоръка да смени жената 🤣.

# 402
Ужас! Чак пък такова навлизане я в личното пространство е абсурдно! Пак ще го кажа, когато ние преминахме през инвитро при Станулов, получавахме прекрасно отношение, аз също бях от възхитените от доктора. Много жалко, че нещата вече не стоят по този начин. Аз такова разбиране и подкрепа не бях получавала. Въпреки възрастта и късната загуба, след която го посетих за пръв път, той ми вдъхна такава вяра в успеха, че ходех на прегледи страшно заредена и почти ме накара за забравя загубата.
Много ме е яд, че се е променил така, възлагах страшни надеждни на него, че ще окрили още много жени.. а то обратното…

Последна редакция: ср, 20 ное 2024, 22:31 от Celeste_10

# 403
И на мен вече ми писна и не ми е забавно, да чета измислени хвалебствия за Станулов. След като споделих моята история , освен че ме нападнаха с обидни коментари върли фенки на този … , започнах да получавам заплахи на лично съобщение от две жени , едната е администратор на неговата група.

Мен грам не ми е смешно, защото това е сигурно вече 20-та история, която чета за този лекар, която звучи копи-пейст.
Сравнения с очукани коли и обясняване как влака е тръгнал от гарата граничат с простащина. Не ме интересува колко е уморен.
Да подчертая, че не чета само във форума тези истории, а и във Facebook и в затворена Viber група за инвитро също. Масово така се държи с жени наближаващи и над 40.
С жени под и около 30 е съвсем друг и точно с тях има успехите си оттам и много бесни защитнички.
За мен това е човек, който чупи психики с лека ръка.

# 404
Grinning ....и мен на няколко пъти в темата на Афродита, когато се опитвах да споделя мнение, различно от Hands Clap , ме нападаха и бяха готови едва ли не да ме убият с камъни Joy . Скоро същото се повтори и в темата за "Доверие", където същите тези бранителки са се преместили вкупом, та чак си позволяват да ми издават забрани да пиша за Станулов,  защото видиш ли, вече не съм негов пациент!

Общи условия

Активация на акаунт